Çünkü 4 senem, herşeyim olan insan bir hataya düşmüş ve bundan pişman tedavi olacak ben de yanında olucam sevgi zor günde de yanında olmak değil mi ?Siz neden hâlâ sevgilim diyorsunuz uyuşturucu kullanan birine?
Uyuşturu ile yakalanmış ve hala sevgilim mi diyorsunKızlar sevgilim 1 ay önce cezaevine girdi üstünde uyşturucu maddeyle yakalanmış içtiğini söylemiş ve kanında da cıkmıs onla iletişime geçemiyorum ailesi az miktarda maddeyle yakalandığını söyledi içmekle yargılanıyor ama 1 aydır tutuklu neden tutuklu serbest olması gerekmiyor mu başına böyle bişey gelen var mı ilk mahkemede çıkar mı bana 6 aya kadar çıkar dediler ne kadar doğru sizce çıkar mı mahkeme tarihi ne zaman belli olur yorumlarınıza ihtiyacım var ne yapacağımı bilmiyorum çok darlandım(
Sen de bunu yedin??Çünkü 4 senem, herşeyim olan insan bir hataya düşmüş ve bundan pişman tedavi olacak ben de yanında olucam sevgi zor günde de yanında olmak değil mi ?
HayırÇünkü 4 senem, herşeyim olan insan bir hataya düşmüş ve bundan pişman tedavi olacak ben de yanında olucam sevgi zor günde de yanında olmak değil mi ?
Yaş kaç 12 miÇünkü 4 senem, herşeyim olan insan bir hataya düşmüş ve bundan pişman tedavi olacak ben de yanında olucam sevgi zor günde de yanında olmak değil mi ?
Biliyorlar 2 ay önce sözlendik ve ben kullanmaya devam ettiği takdirde ayrılmayacağımı nerede söyledim ?Madde kullanan biriyle ilişkiye devam mı edeceksiniz?
Ondan sonra bir iki yıla eşim madde kullanıyor, beni ve çocuğumu darp ediyor diye konu açarsınız artık.
Müge Anlı gibi uzuuunca bir tirat atasım geldi valla. Adam maddeden cezaevine düşmüş, kız neyin derdinde daha.
Anan baban biliyor mu? Keşke bilseler kimlerle arkadaşlık ettiğinizi.
4 senede hiç anlamadınız mı çok ilginç. Bence oturun bir iyice düşünün bu işin sonu ne olur ilerde mutsuz vs olmayın daHayır tabiki durumu ben de yeni öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?