- 24 Ekim 2017
- 378
- 188
- 23
- Konu Sahibi French Oje
Az önce telefonla görüntülü konuşuyoduk tv izliyoduk internetli tv youtubetan videolar açıyordum o önce aç dedi bende açtım sonra şakaları açtım gülelim diye. Tv ye dalmışım iki dk soru soruyor bana ne dedi ne dedi duyamadım diye bende iki dk baktım öyle sırf olayı çözebilmek için... bana birden bağırdı kapat şu televizyonuu ! Azarlar şekilde. Bende niye bağırıyosun dedim kavga ettik o kadar saçma sebepler söyledi ki ben kapat dediğim an kapatacaktın, tekrarlatıyosun bana sürekli dik başlısın. Dedim ki uslubun konuşma tarzın hiç hoş değil. Ben öyleyim sinirlenince ses tonumu ayarlayamıyorum dedi. Bunu kabul etmiyorum o sesini alçalt benle konuşurken dedim. Kabul etsende etmesende böyleyim dedi. Ne var bi kapat tv yi dediysem başımda vır vır vır ediyosun dedi (bağırarak azarladı). Bende ona bağırdım lafa söze gelince ölüyosum bitiyosun ama şimdi gerçek yüzünümü gösteriyosun. Dedi sen benim anam mısın babam mısın da bana bağırıyosun. Bende dedim sen benim annem mi babam mısın da bana bağırdın kapat diye ne hakkın var. Sen hep böyle diklen hiç söz dinleme bak böyle olmuyor dedi. Bencede olmuyor dedim telefonu kapattım. Aradı açmadım
Çok yüz vermişim dimi son günlerde hep böyle rahattı konuşma tarzı tartışırdık şimdi film koptu. Sizce kim haklı ? Ne yapıyım bundan sonra akıl verin
Çok yüz vermişim dimi son günlerde hep böyle rahattı konuşma tarzı tartışırdık şimdi film koptu. Sizce kim haklı ? Ne yapıyım bundan sonra akıl verin