- Konu Sahibi pirasasaclirapunzel
Kizlar gunlerdir aylardir kafami kurcalayan tek soru bu. acaba beni sevmiyor mu sorusu. sevgilimi cok seviyorum ama surekli sorunluyuz cunku o gunduz calisiyor ben onu arayinca bazen mesgule attigi oluyor yani gunduz nerdeyse hic gorusmuyoruz. aksam konusmak istedigimde benden kaciyor sanki. hep arkadaslarinin yanina gitmek istiyor. dun canim cok sıkkındi. arkadaslarimla tartismistim onunla derdimi paylasmak istedim. yazarken birden ben arkadaslarimin yanina gidiyorum askim optum dedi. bende ona hep boyle yaptiginj ve artik beni uzdugunu soyledim. oda gitti arkadaslarinin yanina tabi yine. cok inatci ben ne dersem illa bana kafa tutar. bugunde merdivenlerden yuvarlandim resmen 8 basamak kala uctum merdivenden ayagimda ezikler olustu bunu ona soyledim bi gecmis olsun bile demedi nedeni ben hep hastaymisim guyya. bugun yine gitmek istedigini soyledi. bende gidersen biter.dedim annesine anlatmis anneside ac telefonu konusim demis. bende kizdim tabi. sonra eger yine baskalarini tercih ediyosan gidebilirsin ama dondugunde beni bulamazsin dedim. ya anlamiyorum ben napicam bunla. seviyor ama hep bi diklenme hep bi diklenme. ben kimseye boyun egmem ama onun icin iyi davranmaya calistikca o bunlari yapiyor. İyilikle soyledim anlasma yaptim bi gun benle bi gun arkadaslariyla olmasina razi oldum ama yine ayni. her gun onlarla yine. tehdit.ettim.yine olmadi agladim artik yeter biraz vicdanin varsa tek bi sozumu dinle dedim yine olmadi. ben ne yapabilirim kizlar yardim edin. onu cok seviyorum ayrilmak istemiyorum ama bu dik basliligiyla olmuyor. bende inadim ama onun icin iliskimiz icin taviz verebiliyorum cogu seyden. onun boyle yapmasi artik canimdan bezd
irdi. ne yapmami onerirsiniz