- 28 Şubat 2023
- 52
- 24
- 28
-
- Konu Sahibi minislerinminisi
Hareketlerine bakınca asla şüphe uyandırır bir hali yok.nereye ne zaman gittiğini de bilirim.fotoğraflar atar beni de dozunda kıskanır ilgilenir ne bileyim her türlü sevgiyi hissettim.ama bunlara rağmen niye kız ekliyor anlayamıyorum benim göremediğim bir şeyler mi var diye.ya instagramda o kızlarla mesajlaşıp eğleniyorsa aklınca.Niye açık arıyorsunuz,az çok hal hareketlerinden bellidir bi insan
Niye açık arıyorsunuz,az çok hal hareketlerinden bellidir bi insan
İnstagram mesajlarına bakamadım gerçekte bir şey yapmadığına %90 eminim ama sosyal medyada eğlencesine konuşuyorsa bilmiyorum.önce onlar eklemiyor bu ekliyor onlar kabul ediyor…Yani hiç mesaj görmediyseniz belki GT yapmak için başkalarını ekliyor da olabilir bilemedim
Açıkça konuşursam eğer güvenmediğimi anlayacak.bunu istemiyorum.iyi niyetli bir açıklaması olabilir mi bu durumun?sosyal medyadan kızları rasgele eklemenin savunması olur mu.ayrılabilirim sadece emin olmaya çalışıyorum pişman olmamak adına…Evlilik konuları açılınca sosyal medyasına girmek isteme sebebiniz güvenmemeniz. Bu da belli ki eklediği kızlardan dolayı oluyor. Açık açık alın karşınıza konuşun. İçinize sinmiyor belli ki bazı şeyler de telefon karıştırma ihtiyacı hissediyorsunuz
Açıkça konuşursam eğer güvenmediğimi anlayacak.bunu istemiyorum.iyi niyetli bir açıklaması olabilir mi bu durumun?sosyal medyadan kızları rasgele eklemenin savunması olur mu.ayrılabilirim sadece emin olmaya çalışıyorum pişman olmamak adına…
Peki ekleyip ne mesaj ne beğeni yapmamasının bir süre sonra da geri silmesinin sebebi ne olabilir?İnsanlara hiçbir zaman yüzde 100 güvenmeyiz zaten. Şimdi şöyle erkekler biraz salak olabiliyor. Belki dümdüz takipçi kasmak için eklemiştir belki fe arayıştadır. Dümdüz takipçi kasmak içinse rahatsız olduğunu daha dikkatli davranmasını istediğini söyleyebilirsin. Diğer türlüsüyse zaten açıklaması olmaz
Peki ekleyip mesaj atmayıp beğeni yapmayıp bir süre sonra da geri silme sebebi ne?yanlışlıkla ekleyecek hali yok bir sürü kızı.burada anlamıyorum işte sorsam takıntılı görüneceğimYani hiç mesaj görmediyseniz belki GT yapmak için başkalarını ekliyor da olabilir bilemedim
Bence açık açık sormalısın. Aynı şeyi sen yapsan o sana sormayacak mı sanıyorsun? Bu hareketi oldukça güvensiz bence. Bunu sorarak kimse takıntılı olmaz.Peki ekleyip mesaj atmayıp beğeni yapmayıp bir süre sonra da geri silme sebebi ne?yanlışlıkla ekleyecek hali yok bir sürü kızı.burada anlamıyorum işte sorsam takıntılı görüneceğim
Kurcalarsan üzülürsün maalesef erkekler heyecan arıyor bunu bilmelisin. İş ciddiye binince bir tık daha değişiyorlar ama bence doğru biri değil senin için gibi1 yılı yeni bitirdik.
öncelikle sosyal medya veya telefon şifresini hiç istemedim çünkü şifresi bende olsa bu sefer fake hesaptan iş yürütür ve şifre olaylarına girmek istememiştim bu sefer o da benden isteyecek ve ne gerek var sevgililik döneminde şifreye diyenlerdenim.
ama evlilik konuları açıldıkça artık onun sosyal medyasını karıştırmam gerek dedim.nolur nolmaz en azından gizlice bakıp içimi rahatlatmam gerekti.sonuçta erkek ve daha önce aldatıldığım için bu güvensizlik genel olarak erkeklere karşı var bende.
sosyal medyayı pek kullanan biri değildi,zaten bu yüzden bu zamana dek çok önem vermemiştim.whatsappını telefonunu tesadüf açık unuttuğu sıra ona bir iş vererek uzaklaştırıp çaktırmadan karıştırdım bir şey bulamadım.telegram zaten kullanmıyor.instagramı da 2 yıl önce açmış.günlük olarak instagram hesabını takip etmeye başladım.fotoğrafı olmayan ve bariz fake hesap olanlar da dahil olmak üzere sürekli kız ekliyor.haftada 2-3 kişi oynuyor.kızların fotoğraflarını da beğenmiyor.fake hesap açıp ekledim kabul etti ama bekledim hiç mesaj atmadı.ben de anlaşılır fake olduğum diye atamadım.öyle kaldı.
şimdi ne yapacağım ne düşüneceğim bilemiyorum.hiçbir zaman açık bulmadım aksine hep güven hissettirdi.lütfen fikir verin…