Sevgilim beni bunaltıyorsun diyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi ksgl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ksgl

Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2023
15
0
6
23
merhabalar sitede yeniyim:)
Ben uzun süredir depresyonla uğraşıyorum ve 22 yaşındayım. Sevgilimle 1.5 senedir çıkıyoruz ve evlenmeyi düşünüyoruz. Sevgilimin beni ne kadar sevdiğini bilsem de hala içimde şüpheler oluşuyor ve istemeden bunu ona yansıtıyorum. Geçmiş meseleleri açıyorum ve gelecekten karamsar bi ruh haliyle bahsediyorum. Bu yüzden sevgilim bir daha kendini düzeltmezsen uzun bir süre konuşmam seninle dedi. Beni darlatıyorsun dedi, sıkılıyorum senden dedi. Benim uzun süre ilaç tedavisi aldığımı biliyor ve hastasın sen deyip aşağıladı. Hastalığın geçsin öyle evlenmeyi düşünelim bence dedi. Bende tabii on kat üzüldüm. Onu sıkmamak için neler yapabilirim? Sürekli olumsuz şeyler düşünüyorum ve düşündüğümü hemen söyleyen biriyim. Kendimi nasıl tutabilirim? benim gibi olanlar yorum yaparsa çok sevinirim.

geçmiş meseleleri sürekli açmanız doğru değil tabi ki ama sevgilinizin öyle demesi çok yanlış. ben olsam sıkılıyorsan daha ne işin var benimle diyip postalarım saygısız herifi. hastalığınızla dalga geçmek nedir ya? kıyamam bir de siz onu sıkmamak için yol arıyorsunuz sorun siz değilsiniz o şu an aşktan göremiyorsunuz maalesef.

Psikoloğa görünmenizde fayda var bence olumsuz düşünceleri yenmeniz lazım
Mesela ben kendi içimde yaşar hatta hayalini kurar sonunu dusunur ve kurtulurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…