- 30 Ocak 2015
- 2.349
- 2.847
-
- Konu Sahibi dilaragusel
sürekli sana dokunsam kaçaka gibisin. kırıacak gibisin...
sevdiğim insanı ben çocuk gibi severim .
ama en kötüsü bencilim dedi.
bir örnek istedim, "zevk aldığım bişiyi dayatırım" diyor. dedim yanlış anlamaı uzun vadede kendisini anlatıyor.
ama hep cinsellik düşününce konuştuğu.
inş. o da uzatmaz ayrılırız. ki daha ikinci görüşme.
beni evime bıraktı ya ne bilim sanki konuşmazsam başıma bela olacak gibi hissediyorum.
yerimi de biliyor.
canım kucaklamadı masumca işte cinsel organıma sürtündü yoksa takmam..
çok kafana takma. istemediğin bir şey olmasına da izin vermezsin bundan sonraKızlar Merhaba,
Sizle bişi paylaşmak istiyorum çok canım sıkkın. Henüz ikinci defa görüştüğüm erkek arkadaşım beni sahilde yürürken ellerimi boynuna sardı, bırak dedim sonra sarıldım başımı omzuna yasladım. sonra birden beni havaya kaldırdı kucağına aldı ve kendi cinsel organı bana değdi( hissettim acaba bişi olur mu. içim içimi yiyor..
Kızlar sorum saçma olabilir ama istemediğim bişi yaptığı için kendimi berbat hissediyorum. kızıyorum. neden izin verdin diye ama bir anlık oldu. işe bile gitmedim. kafama çok taktım bu olayı...
Yuh 38 yaşında adamlamı birliktesin daha 19 yaşında?!o 95 olacaktı...
anladım, tamam canım, hiçbişey olmaz impossiblecanım kucaklamadı masumca işte cinsel organıma sürtündü yoksa takmam..
aynen arkadaşım ne bileyim ben en büyük ablayım. hep örnek olmaya çalıştım . bu şekilde bir baskı vardı üzerimde ailede.Yavrum sen bitek cinsellige degil herseyde takintiliymidsin relax ol sapik degildir sadece sevismk isteyen bir ergenus
bende onu hissediyorum içimde bir korku.anladım, tamam canım, hiçbişey olmaz impossibleama bu çocukla iletişimini de kes. yoksa daha çok üzülecek gibisin.
o 95 olacaktı...
38miş abla20 yaşındasın yaşında ufakmış senin,o öküz kaç yaşında
canım sürtündü bana taktım işte.Kızlık zarı vajina girişini tamamen kapatmaz, ortasında adet kanının ve vajinal salgıların dışrıya akmasını sağlayan bir delik bulunur. Bu deliğin şekli ve yapısı hymen türlerinin belirlenmesinde kullanılır. Kızlık zarının şekli, kalınlığı ve elastikiyeti kişiler arasında büyük farklılıklar gösterir.
yani orda bir perde örtülü değil arkadaşlar bir delik zaten var havaya kaldırdı beni hamile kaldım mı diyor
cehalet kol geziyor bari şunları okuyun
Hani demiş ya zevk akdığım bir şeyi dayatırım diye.
Dayamış işte..
30Konu sahibi kaç yaşında ?
aynen arkadaşım ne bileyim ben en büyük ablayım. hep örnek olmaya çalıştım . bu şekilde bir baskı vardı üzerimde ailede.
o yüzden yanlış yapıp ailemi üzmekten hep çekindim dikkat ettim.
bi sürü sebebi var takıntılarımın.
evet yaşı büyük..38miş abla