Sevgilim beni ansızın havaya kaldırdı

hani masumca bir öpücük kondurur bu kadar dokunmak istiyorsa değil mi?
havaya kaldırıp sürtünmek ne demek..

bu nası bi konu yaaaa. şaka mısıınız. dokunmasından rahatsız olduysan söyleseydin de orana burana bişey olmamıştır çocuk musun sen

Kızlık zarı esnek olunca sadece doğumda yırtılıyor.

hanım abla bu konuda şuna eminim hymen yani kızlık zarı sanılan gibi bir perde değil vajina içindeki bir delik ve ilişki ile genişliyor
esnek zar da daha büyük delik olması ve ilişki ile zedelenmemesi ama doğumda daha büyük bir sey çıktığından kanama olması diye biliyorum
yani zar aslında zar değil delik:KK70: yani sadece bilinen yanlış birşeyler var ve efsaneler doğuyor bazılarına da gün doğuyor yalan atmak için gerçi hymenoplasti bu kadar yaygınlaşmışken gerekte yok .
zar zar dediler beynimizi yediler :KK70: :KK53:

Arkadaşlarım ablalarım neden hala ciddiye alıyorsunuz 19 haşındayım diyor 38 yaşında adam yolda kucağına alıyor sarılıyorlar şimdide cinsel organını sokabilirdi korktum diyor! Bu kadar da değil lütfen bizimle dalga geçmesie izin vermeyin

aynen arkadaşım ne bileyim ben en büyük ablayım. hep örnek olmaya çalıştım . bu şekilde bir baskı vardı üzerimde ailede.
o yüzden yanlış yapıp ailemi üzmekten hep çekindim dikkat ettim.
bi sürü sebebi var takıntılarımın.
Örnek olup yanlış yapmak istemiyorsan ailene 38 yaşındaki adamla işin ne diye sorarlar sana. Sayın takıntılı kişilik senin çocuk dediğin ki bence kazık kadar olan adamın yaşına nasıl takılmadin o vakit?

hanım abla bu konuda okuduğum seyler var hymen yani kızlık zarı sanılan gibi bir perde değil vajina içindeki bir delik ve ilişki ile genişliyor
esnek zar da daha büyük delik olması ve ilişki ile zedelenmemesi ama doğumda daha büyük bir sey çıktığından kanama olması diye biliyorum
yani zar aslında zar değil delik:KK70:

Vajina girişinde yaklaşık 2 cm kadar geride olur,ilişki esnasında yırtılır yada esnek olur.
Esnek zar sadece doğumda yırtlıyor,normal zamanda doktor buna müdahale edemiyor..

X