- 12 Kasım 2014
- 183
- 22
- Konu Sahibi dilaragusel
95 doğumluyum 20..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
95 doğumluyum 20..
38miş abla
Bence sen bi sapıksın ve burada insanları oyalıyarak zevk alıyorsun !! İşsiz olmaktan hep bunlar eğitim şartevet yaşı büyük..
ya ne bilim cinsel organını çıkarıp içimde de sokabilirdi. sapık gibi hissettim.
Kızlık zarı esnek olunca sadece doğumda yırtılıyor.
evet yaşı büyük..
ya ne bilim cinsel organını çıkarıp içimde de sokabilirdi. sapık gibi hissettim.
evet yaşı büyük..
hayır evhamlıyım ve işim var sabah izin aldım. sonra düşüneceğime size yazmak istedim..Bence sen bi sapıksın ve burada insanları oyalıyarak zevk alıyorsun !! İşsiz olmaktan hep bunlar eğitim şart
Benim annem 38 yaşında babam 40 yani benim babamla sevgili olmam gibi birşeyEvlat,,
Adam senden 18 yaş büyük farkındamısın,senin ne işin var bu kart horozla söylermisin.
Yaşına uygun bir erkek arkadaş bulmak o kadar zormu.
Örnek olup yanlış yapmak istemiyorsan ailene 38 yaşındaki adamla işin ne diye sorarlar sana. Sayın takıntılı kişilik senin çocuk dediğin ki bence kazık kadar olan adamın yaşına nasıl takılmadin o vakit?aynen arkadaşım ne bileyim ben en büyük ablayım. hep örnek olmaya çalıştım . bu şekilde bir baskı vardı üzerimde ailede.
o yüzden yanlış yapıp ailemi üzmekten hep çekindim dikkat ettim.
bi sürü sebebi var takıntılarımın.
38 cnm ne bili bir baba şevkati gördüm ben onda taki ikinci görüşmede bir masum öpücük yerine üstümde sürtünene kadar.20 yaşındasın yaşında ufakmış senin,o öküz kaç yaşında
Hala daha gercek olduguna inanip ciddi yorumlar yapacak misiniz? Bence arkadasa bu kadar taviz yeter.evet yaşı büyük..
dedim ya baba şevkati hissettim. küçük görünüyor ama olmaz haklısınız.Benim annem 38 yaşında babam 40 yani benim babamla sevgili olmam gibi birşey
hanım abla bu konuda okuduğum seyler var hymen yani kızlık zarı sanılan gibi bir perde değil vajina içindeki bir delik ve ilişki ile genişliyor
esnek zar da daha büyük delik olması ve ilişki ile zedelenmemesi ama doğumda daha büyük bir sey çıktığından kanama olması diye biliyorum
yani zar aslında zar değil delik
Yalan konuşuyosun,gerçekten hiç hoş değil bu konjnun gerçek olduğuna kimse inandıramaz benihayır evhamlıyım ve işim var sabah izin aldım. sonra düşüneceğime size yazmak istedim..