Sevgilim beni ansızın havaya kaldırdı

"Takıntılıyım" deyince okb olmuyor o. Kaldı ki okb takıntısı böyle bir şey değil. Bir gün yaşayarak öğrenmek zorunda kalmaz umarım. Kahve eşliğinde izliyorum ben.
İşte bende bunu anlatmaya çalışıyorum Allah razı olsun size sevgililerimi sunuyorum ve benim anlatmaya çalıştığım şeyi anladığınız için minnettarım :KK68: ve artık konu sahibine prim vermemek adına susmaya çalışıyorum

O yaşta sevgilinin emin ol havaya kaldırdığı bi tek sen değilsindir tehlikeli sulardasın...

Sürekli olanlardan, olacaklardan endişe etmek okb değil anksiyete bozukluğudur. Türkçe meali; Kaygı bozukluğun var. Bunun için tedavi olmalısın yoksa kuruntu yapmaktan çatlayabilirsin bile. Tedavisini olmalısın daha ne tür bir rahatsızlığın var bunu bile bilmiyorsun gitsene bir doktora, merak etme delisin hemen hastaneye kaldırıyoruz seni demiyorlar.

Acil psikolog öneriyorum şuan başlangıcunda olduğunu düşünüyorum rahatsızlığının ciddiyim :KK64:

Bunca yillik uyeligim var su zamana kadar hic bir konuya alenen fake yazmadim. Ama musadenizle yazmak istiyorum.
bu kadar olmaz herhalde dimi.

Konu sahibesinin ve konusunun sahte olduğuna eminsiniz madem, neden KİB denen butona basmıyorsunuz?
O butonu süs için mi koydular oraya ki basmak yerine geyik yapıp, hiç tanıyıp bilmediğiniz belki de anlattıkları doğru olan bir kızı incitiyorsunuz.

Belki baskıyla ve korkutularak büyütüldü, bilmiyor bilmediği içinde korkuyor belki, elinin altında net var diyeceksiniz, var da o nete girip işte böyle bir foruma sormaya kalktıklarında da alay ediliyorlar.

Konuya inanmıyorsanız bildirirsiniz, dalga geçmezsiniz.

X