Sevgilim beni aldatmış ( genel eve gitmiş)

cahide_01_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2017
1
1
1
32
Şu an halen sinirden elim ayağım titriyor. İkimizde 25 yaşındayız. 2 senedir beraberdik. Birbirimize asla yalan söylemeyeceğimize dair söz vermiştik. Geçenlerde telefon etti, seninle yüz yüze bir şey konuşmak istiyorum dedi. O gün bir de af edersiniz regl günüm, her yerim ağrıyor gerginim. Neyse, sana bi şey itiraf etmem lazım bu vicdan azabı çok zor geliyor dedi. Her zaman buluştuğumuz parkta buluştuk. Söyle dedim. Baya bi kem küm ettikten sonra itiraf etti.

Arkadaşları ile genel eve gitmiş dün, o aslında arabada bekliyomuş ama nefsine yenik düşmüş o da gitmiş bir bayanla beraber olmuş.

Çok pişmanım özür dilemeye bile yüzüm yok bunu saklayamayacağım yüzüne bakamıyorum dedi.

Başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Ağzımdan sadece nasıl yaparsın bunu bize sözcükleri çıktı. Sonra bi tokat attım ve kalktım gittim.

Eve geldim, saçımı başımı yoldum sinirden ağladım makyaj malzemelerimi filan savurdum aynanın önündeki.

Onu o kadar çok sevmiştim ki belki kendimden bile fazla. O kadar iyi birisiydi ki.

Bir yanım halen severken affet derken, diğer yanım tiksiniyor bunu bana nasıl yaparsın diyor.

Mesaj atmış sövsende vursunda öldürsen de haklısın diye. Cevap vermedim çünkü beynim yanmış vaziyette.

Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız? Onsuzluğu düşünüyorum, olmuyor. Onla olmayı düşünüyorum içim kabul etmiyor. Deliricem.

Siz olsanız ne yapardınız?
 
sevgiden önce saygı gelir. Bu insanciga saygı duyabilecek misiniz bundan sonra ?
 
Ayrılık acısı geçer gider. Güvensizlik geçmez. Affetsen bile unutamazsın ve o da affedilmenin rehavetiyle tekrar yapar. Çünkü arkadaşları kötü bu adamın. Bu ilişki bitmiş. Onsuz da yaşarsın. İnsanlar annesiz babasız yaşıyorlar. Sevgili nedir ki?
Herşeyi geçtim genelev sağlıksız ve onaysız ise cinsel yolla bulaşan hastalık bile kapmış olabilir. Geçmiş olsun.
 
Merhaba,
Niye bilmiyorum ama bana hiç inandırı gelmedin. Fake konu olduğunu iliklerime kadar hissediyorum...Hemde yeni üye ve açılan konu..
Eve geldim, saçımı başımı yoldum sinirden ağladım makyaj malzemelerimi filan savurdum aynanın önündeki.
Şu söylediğin mesela o kadar yapmacık duruyor anlatamam.
Eğer fake değilsen,
Bence kesinlikle ayrıl nefsine birkez yenik düşen her zaman yenik düşer. Bu güvensizlikle devam edemezsin ihanetin nedeni olmaz bedeli olur diyor ve aranızdan ayrılıyorum
 
iğrenç ya bi insan gunde 50 kisiyle yatan birine karşi nasi nefsine yenik düsebilir birde ramazan ramazan.
oralara gidip bir kere havasini koklayan insan birdaha iflah olmuyor genelde ayrıl gitsin ya onsuz olmuyor diye birsey yok çokta guzel oluyor 50 erkegin dokundugu kadina dokunup gelip birde size dokunacak pis
 

ha genel ev ha başka bir kadın sonuçta aldatmış
ayrılmalısın
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…