- 16 Mart 2024
- 6
- 1
- 1
- 21
- Konu Sahibi yalnizkizinbiri
-
Onunla tanışma aşamasındayken yavaş yavaş bir çevre ediniyordum üniversitede bu arada ilk sevgilim ciddi manada bana çok ilgi gösteriyordu çok fazla değer veriyordu hissediyordum yani ama küçük küçük hayatıma karışmaya başladı onunla fazla samimi olma kiminle konuşuyorsun bu kızı gözüm tutmadı senin iyiliğin için söylüyorum tarzı ve bir baktım yalnız kaldım tekrar baştan başlayacağım kendim için bir şeyler yapacağım artık …Bunu diyen adama hala sevgi besliyorsan, yaninda olmak istiyorsan adama hak veririm, demek ki gerçekten yapıştın çocuğa.
Neden başka hiç çevren yok, neden başka arkadaşın yok? Gencecik kızsın. Tek hayatın sevgilinse tabii ki adama sararsin. Mutluluğun,mutsuzluğun hep adama bağlı olur, sohbet edecek konun bile olmaz çünkü kendi hayatın yok. O zaman da böyle sararsin, adamlar da böyle bunalirlar.
Bence 'seni sevmem benimle böyle konuşmana izin vereceğim anlamına gelmez. Bundan sonra ben yokum' de, her yerden engelle.
O zaman adamın da arşa cikarttigin mabadi iner, 'ulan Hani vazgeçilmezdir, ne oldu simdi' der, kıymetini anlar. Ama peşinde kosar ilk mesajıyla dönersen 'ay ben ne harikayim ya, kizlar peşimde pervane' modunda dolanır durur
Hiç şaşırmadım bu cevaba. Benim de böyle kız arkadaşlarım vardı, sevgilisi her bizle buluştuğunda bir maraz cikartirdi, surat asar o gün kavga cikartasi tutar, kızın arkadaşlarıyla yaptığı her şeyi zehir ederdi. Zamanla 'biz birbirimize yeteriz' diye diye kızı herkesten soyutlayip kendine bağımlı hale getirirlerdi.Onunla tanışma aşamasındayken yavaş yavaş bir çevre ediniyordum üniversitede bu arada ilk sevgilim ciddi manada bana çok ilgi gösteriyordu çok fazla değer veriyordu hissediyordum yani ama küçük küçük hayatıma karışmaya başladı onunla fazla samimi olma kiminle konuşuyorsun bu kızı gözüm tutmadı senin iyiliğin için söylüyorum tarzı ve bir baktım yalnız kaldım tekrar baştan başlayacağım kendim için bir şeyler yapacağım artık …
Dediği gibi uzaklaş ondan. Mesaj atma, arama. Okuldan arkadaş edin. Birlikte bir yerlere gidin. Arkadaş bulamazsan ailenle bir yerlere git. Film , dizi izle. El işi bir şeylerle uğraş. Derslerine daha çok vakit ayır.Merhabalar hali hazırda üniversite öğrencisiyim 2,5 yıllık bir ilişkim var türlü sorunlar yaşadık ama hala devam ediyor üniversitenin başında tanıştım onunla çok az arkadaşım var kalabalık bir sosyal yaşantım yok yani kısaca ailemden ve sevgilimden başka kimsem yok ona karşı büyük bir sevgi besliyorum ve gelecek istiyorum kısa bir süre önce 1 aylığına askere gitti döndükten sonra onu özlediğim için onunla fazla vakit geçirmek istedim ve güzel mesajlar atıyordum sevgi doluama bugün bana biz lise öğrencisi miyiz bu kadar vıcık vıcık ilişki istemiyorum sen çok değişmişsin ben bunaldım uzaklaş biraz benden çok bunaldım tarzı şeyler söyledi ondan başka kimsem yok onu seviyorum ama yazmayacağım aramayacağım sormayacağım kalbim fazlasıyla kırıldı nasıl bir tepki vereceğimi bilemedim sessiz kaldım sanki onu bırakamayacakmışım gibi geliyor ondan başka birini sevemem bir başkası beni sevemez gibi geliyor kendimi hiç iyi hissettmiyorum lütfen bana akıl verebilir misiniz teşekkür ederim
Merhabalar hali hazırda üniversite öğrencisiyim 2,5 yıllık bir ilişkim var türlü sorunlar yaşadık ama hala devam ediyor üniversitenin başında tanıştım onunla çok az arkadaşım var kalabalık bir sosyal yaşantım yok yani kısaca ailemden ve sevgilimden başka kimsem yok ona karşı büyük bir sevgi besliyorum ve gelecek istiyorum kısa bir süre önce 1 aylığına askere gitti döndükten sonra onu özlediğim için onunla fazla vakit geçirmek istedim ve güzel mesajlar atıyordum sevgi doluama bugün bana biz lise öğrencisi miyiz bu kadar vıcık vıcık ilişki istemiyorum sen çok değişmişsin ben bunaldım uzaklaş biraz benden çok bunaldım tarzı şeyler söyledi ondan başka kimsem yok onu seviyorum ama yazmayacağım aramayacağım sormayacağım kalbim fazlasıyla kırıldı nasıl bir tepki vereceğimi bilemedim sessiz kaldım sanki onu bırakamayacakmışım gibi geliyor ondan başka birini sevemem bir başkası beni sevemez gibi geliyor kendimi hiç iyi hissettmiyorum lütfen bana akıl verebilir misiniz teşekkür ederim
Merhabalar hali hazırda üniversite öğrencisiyim 2,5 yıllık bir ilişkim var türlü sorunlar yaşadık ama hala devam ediyor üniversitenin başında tanıştım onunla çok az arkadaşım var kalabalık bir sosyal yaşantım yok yani kısaca ailemden ve sevgilimden başka kimsem yok ona karşı büyük bir sevgi besliyorum ve gelecek istiyorum kısa bir süre önce 1 aylığına askere gitti döndükten sonra onu özlediğim için onunla fazla vakit geçirmek istedim ve güzel mesajlar atıyordum sevgi doluama bugün bana biz lise öğrencisi miyiz bu kadar vıcık vıcık ilişki istemiyorum sen çok değişmişsin ben bunaldım uzaklaş biraz benden çok bunaldım tarzı şeyler söyledi ondan başka kimsem yok onu seviyorum ama yazmayacağım aramayacağım sormayacağım kalbim fazlasıyla kırıldı nasıl bir tepki vereceğimi bilemedim sessiz kaldım sanki onu bırakamayacakmışım gibi geliyor ondan başka birini sevemem bir başkası beni sevemez gibi geliyor kendimi hiç iyi hissettmiyorum lütfen bana akıl verebilir misiniz teşekkür ederim
Ahh canım benim daha önünde nice güzel yıllar var bizde bu yollardan geçtik ablacığım hayatının mekezine hiç bir zaman bir erkeği koyma çok büyük hata yaparsın üzülürsün düşündüğün şeyler öok yanlış o kişi hayatından birgün çıkabilir ama bu hayatın sonu değil herzaman bn söyle dua ettim allahım sen karşıma benimiçin hayırlj insanı çıkar kalbim yorulmasın dedim yanlış insanlarla insanlar evlenip boşanıyor sen ayrılmışsın yol yakınken daha iyi değil miMerhabalar hali hazırda üniversite öğrencisiyim 2,5 yıllık bir ilişkim var türlü sorunlar yaşadık ama hala devam ediyor üniversitenin başında tanıştım onunla çok az arkadaşım var kalabalık bir sosyal yaşantım yok yani kısaca ailemden ve sevgilimden başka kimsem yok ona karşı büyük bir sevgi besliyorum ve gelecek istiyorum kısa bir süre önce 1 aylığına askere gitti döndükten sonra onu özlediğim için onunla fazla vakit geçirmek istedim ve güzel mesajlar atıyordum sevgi doluama bugün bana biz lise öğrencisi miyiz bu kadar vıcık vıcık ilişki istemiyorum sen çok değişmişsin ben bunaldım uzaklaş biraz benden çok bunaldım tarzı şeyler söyledi ondan başka kimsem yok onu seviyorum ama yazmayacağım aramayacağım sormayacağım kalbim fazlasıyla kırıldı nasıl bir tepki vereceğimi bilemedim sessiz kaldım sanki onu bırakamayacakmışım gibi geliyor ondan başka birini sevemem bir başkası beni sevemez gibi geliyor kendimi hiç iyi hissettmiyorum lütfen bana akıl verebilir misiniz teşekkür ederim
o seni merak etsin arama sormada kendini sev deger ver baska güzel hobiler edin bos zamaninda hayatina ceki düzen ver bak o zaman kiymetlenirsin cünkü artik degeri kendine verirsinMerhabalar hali hazırda üniversite öğrencisiyim 2,5 yıllık bir ilişkim var türlü sorunlar yaşadık ama hala devam ediyor üniversitenin başında tanıştım onunla çok az arkadaşım var kalabalık bir sosyal yaşantım yok yani kısaca ailemden ve sevgilimden başka kimsem yok ona karşı büyük bir sevgi besliyorum ve gelecek istiyorum kısa bir süre önce 1 aylığına askere gitti döndükten sonra onu özlediğim için onunla fazla vakit geçirmek istedim ve güzel mesajlar atıyordum sevgi doluama bugün bana biz lise öğrencisi miyiz bu kadar vıcık vıcık ilişki istemiyorum sen çok değişmişsin ben bunaldım uzaklaş biraz benden çok bunaldım tarzı şeyler söyledi ondan başka kimsem yok onu seviyorum ama yazmayacağım aramayacağım sormayacağım kalbim fazlasıyla kırıldı nasıl bir tepki vereceğimi bilemedim sessiz kaldım sanki onu bırakamayacakmışım gibi geliyor ondan başka birini sevemem bir başkası beni sevemez gibi geliyor kendimi hiç iyi hissettmiyorum lütfen bana akıl verebilir misiniz teşekkür ederim
Bu cümleyi ona da kurdunuz mu? Kurdunuzsa resmen eyvahlar olsun.ailemden ve sevgilimden başka kimsem yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?