- 26 Nisan 2023
- 6
- 5
- 23
- Konu Sahibi thereislav
Elbette her iliskinin dinamigi farklidir ama gercekten yorumlariniza ihtiyacim var. Sevgilimle ayril baris 1,5 yillik diyebilecegim bir iliskim var. Normalde ikimiz de kiskancizdir, bunu belli de ederiz. İliskiye baslarken daha oncesine hayatimiza giren cikan insanlara dair seyler konusmustuk, tum her seyi cok detayli bilmesek de cogu seye hakimdik. Haftasonu telefonda konusurken benden gecmis iliskilerimi gayet neseli keyifli sekilde “bana durust ol” falan diye cok detayli anlattirmak istedi, neredeyse her seyi sorup duymak istedi, konusmanin basinda da evli olsaydin yine de benimle birlikte olur muydun, ayri oldugumuz donem baskasiyla olsam ne hissederdin, hosuna gider miydi vs. tarzi seyler sordu. O an basiretim baglandi sanki gercek tepkimi ortaya koyamadim bu konuyu telefonda tartisirken sen anlatmasan da sanki ben tahmin edemiyorum dusunemiyorum falan diye gereksiz bi yukseldi. Dun de ekran paylasimli bir film izliyorduk, filmde kadin ve erkek soyunmaya basladi, film bitince o sahne hakkinda yorum yaptim, bana “yaa ne oldu gormem hosuna mi gitti” tarzi bir cevap verdi sok oldum. Telefonda sorunca sinirlendirmek icin soyledim falan dedi ama benim kafama o kadar takildi ki dusunmekten kalbime agrilar girdi. Sonra dusunurken aklima iliskinin basinda, baska bir erkegin beni mustehcen halde gordugunu hayal ederek “kiskanclik hissederek” bir seyler yaptigini soyledigi geldi. Sanki kafamda tum parcalar birlesmis gibi. Sozde biz bu adamla birbirimize deli gibi asigiz. O kadar cok dusundum ki su an istesem de saglikli dusunemiyorum. Kendisinin bu konularda hayatindaki ilk insan benim, daha once de 1 tane uzun sureli haric normal duzgun bir iliskisi olmamis bircok konuda ondan daha tecrubeliyim. Zaten cok saglikli bir iliski degildi, cok kez ben bitirdim ama bu olanlari dusununce cok mide bulandirici, igrenc geldi. Bunlari ondan duymayi gectim dusunebilmis olmasi falan bile. Bilmiyorum gercekten iyi hissetmiyorum. Bu kadar salak olusuma da ayri kiziyorum. Ne dusunuyorsunuz nasil ilerlemeliyim?