nası ama ya, her seyımı kontrol etmesı gerekmıyo mu
acsam doyurcak benı
hem dur yıcez dıyo hem yedırmıo
sonra ben bakkala gıdıom desem nereye dur ben alırım der
bende dırek ona soyluom gıt aaaaaaaaaaaaaaaaaaaal dıye
ne dıcem kı baska
tamam tamam kızma, zaten cok acıkınca delırıyom bak aglıom bagrıyom falan
öf tamam
yrn sınemaya gıdersek de gıdıp ymk yıcem oturcam öle gırcem
kararlıyım tenezzuıl etmıcem
:dilcikar:
e canim 27 yasindasin yahu...
guzel bi iskender yemeden mi gecti iliskinizin tamami yoksa?
ardindan kahvenizi yudumlayip sonra yediklerimizi sindirelim diye yuruyus yapmadiniz mi
valla sevgilin yapmiyor olabilir bir derdi vardir ama bu senin yapamayacagini gostermez. bence cocukluk ediyorsun.. git bi yer ayirttir ardindan da senle onemli seyler konuscam de yemege ikna et onu..
once miden doycak ki sonra sevgilinle bisiler yapasin guc olsun enerji olsun demi ama delikafadulden
ayyynen katılıyorum şekerim....aşık değil ama birisiyle ciddi bir şeylere başlamak istiyor.bunun için endişeli..açlık değil bu kızın sorunu bu adamla ciddi düşünseler asıl o zaman aç kalırmıyım korkusu........ben söylim...kalırsın güzelim kalırsınBen anladım aşık değil aslında.Diyorki 27 yaşındayım. Niye benim ciddi evliliğe dönük bir ilişkim yok. Ve bu saçma sapan ilişkiyi ondan devam ediyor.Patiskanın sorunu aç kalmak değil.Yalnız kalmak.
Ama yanlış yoldasın Patiska..
ima etmedimki..açık açık söyledim..ne dediğin belli değil..bi diyosun şam'da kayısı,bi diyosun italya'da spagetti..-tatlicadiarzu- acaba dedim şimdi de açmısın?açlıktan mı şaşırdın böyle? "annadın" mı güzelim?
bende ne olur şu soruya bir cevap yazsan..ben bir hatırlatayım arkadaşların yerine
........sen bu adama sırılsıklam a-şık-mı-sın..........
ayhh iskender istiyosan gitt tek başına yee cnm yaaa:S
kıss gel ben ısmarlıcam sanaaa
sevgilin gibi düşün bni:)
oyhhh ben koptum yaaa burda gülmekten yıkıldım bazı yorumlaraaa:)
amaa senin sevgilinde bi acayip haniii
allah aşkına bırak sen bu çocuğu
oda rahat etsin,sende karnını doyur
yok parasını ben verdım