Sevgilim bana tecavüz mü ediyor?

Bu kesinlikle tecavüz. Başka açıklaması yok. Bunu size ne sevgiliniz ne nişanlınız ne eşiniz yapabilir. Asla. Ayrılın lütfen. Bu adam sizin acınızdan zevk alıyor yani tecavüz hoşuna gidiyor

Sevgilinizin yaptığı şey normal değil hastalıklı bir durum , ilkinde tam idrak edememişsiniz bir şans daha vermişsiniz yine aynı şey olmuş , 3. Bir şansta aynı şey olursa ve siz yine durmasını söylediğiniz galde devam ederse ve gözü dönüp Allah korusun size zarar verme yoluna girerse , ( hani en kötüsünü söylüyorum ) hakkınızı hiç bir yerde arayamazsınız, gidişat belli bile bile ilişkiye devam etmek hatanın sizde olduğunu gösterir

Doğru olan arkanıza bakarak kaçmanız, şiddet sadece dayakla olmaz. Bu da bir şiddet adam sizi istismar ediyor.

Kendi cinsel isteklerine karşi koyamamak tabiki sapikliktir. Çoğu genç kiz sirf cinselligini bastiramayan sapiklar yuzunden metrobusde, sokakta, arabada tecavuze ugramiyor mu? Çunki insan kendi kendini durdura bilmeli. Cinsel istegin fazlasi da azligi gibi anormal bir durum

Ay yeni okudum konuyu pis sapık tecavüz ediyor size

libidosunu frenleyemeyene sapık denir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…