Sevismek iki kisinin de mutlu olmasi gereken bi eylem. Bi taraf herhangi bi animda herhangi bisey icin zorluyosa bu tecavuzdur. Ustelik 1 saat ustumden atamadim demek ne demek. Hayvan mi bu. Uzaklasmak falan hikaye bu iliskiyi hemen bitirmelisinBunu anlatacak olmak çok utandırıyor ama başka kadınların fikrine ihtiyacım var. 24 yaşındayım 1 yıllık bir ilişkim var erkek arkadaşımla aynı yaştayız başlarda ayrı şehirlerdeydik sonra aynı şehirde yaşamaya başladık ben tek yaşıyorum. Aynı şehirde yaşamaya başlayalı birkaç hafta oldu iyi kalpli sakin sadakatli ve ufak şeylerle mutlu olan biridir karakteri açısından bir problemini görmedim. Tek sorun cinsel hayatımız başından beri normal değildi çok istekli geçiyordu, başlarda özlemden olduğunu düşündüm ancak birazdan bahsedeceğim hareketleri devam etmeye başlayınca normal olmadığını anladım.
Öncelikle korunuyorum o yönden sorun yok. Bu kısmı anlatması çok zor. belki garip gelebilir ancak ilişkimiz saatlerce sürüyor ve defalarca tatmin olmamıza rağmen devam ediyor bunun çoğu onun ısrarıyla oluyor arzusu bitmiyor ve afedersiniz çok geç boşalıyor ve boşalsa bile yarım saat sonra aynı arzulu haline dönüyor. durmasını söylememe rağmen durmuyor acı hissetmemi umursamıyormuş gibi davranıyor bir yerden sonra benim için eziyete dönüyor artık durması için sinirden her yerini morartıp çiziyorum sonradan farkediyor. aramızda yakınlaşma olunca gözü dönüyor sanki ondan kaçıyormuşum gibi saldırıyor. Bunu bir daha yapmaması için kavga etmiştim çok üzülüp pişman olduğunu söylemişti hatasını anlayıp tekrarlamaz diye düşünüp 2. bir şans vermiştim. Ancak bu gece tekrar etti. normal bir ilişkimiz oldu, sonrasında tekrar istedi, yeterince yaptığımızı belirtmeme rağmen durmadı, yakınlaşmaya başladı istemememe rağmen yapmaya başladı yaklaşık 1 saat durması için yalvardım üstümden atmaya çalıştım en sonunda dayanamayıp çok sert ittim kolunu incitti direk banyoya koştum yıkandım giyindim. Banyodan çıktığımda ne yaptığını anladı özür dilemeye başladı hiç yanaşmadım konuşmadım sadece evimden gitmesini istedim. gidince bir süre görüşmek istemediğimi, beni korkuttuğunu ve istemediğim şeylere zorladığını söyledim kafam allak bullak oldu. anlatacağım kimse olmadığı için buraya anlatmak istedim duygusal açıdan uyumlu olduğum birinin bana karşı sapık gibi olması korkutuyor. iyi kötü eleştiriye açığım aklımda bir süre uzak kalmak var şuan ama doğru olan nedir bilmiyorum.
Madem olumlu olumsuz her yoruma açiksin ilişkimiz var deyip normalmiş gibi yazdığın şey aslında kocaman bı günah ne Allah katında nede devlet nezninde hiçbir alakan olmayan bı insanla bu kadar ileri gitmen zaten başlı başına saçmalık devamı ise deli saçması bende öbür yorumlara katılıyorum bununla devam etme ve mumkunse böyle şeyleri normalleştirmek in gunahhhBunu anlatacak olmak çok utandırıyor ama başka kadınların fikrine ihtiyacım var. 24 yaşındayım 1 yıllık bir ilişkim var erkek arkadaşımla aynı yaştayız başlarda ayrı şehirlerdeydik sonra aynı şehirde yaşamaya başladık ben tek yaşıyorum. Aynı şehirde yaşamaya başlayalı birkaç hafta oldu iyi kalpli sakin sadakatli ve ufak şeylerle mutlu olan biridir karakteri açısından bir problemini görmedim. Tek sorun cinsel hayatımız başından beri normal değildi çok istekli geçiyordu, başlarda özlemden olduğunu düşündüm ancak birazdan bahsedeceğim hareketleri devam etmeye başlayınca normal olmadığını anladım.
Öncelikle korunuyorum o yönden sorun yok. Bu kısmı anlatması çok zor. belki garip gelebilir ancak ilişkimiz saatlerce sürüyor ve defalarca tatmin olmamıza rağmen devam ediyor bunun çoğu onun ısrarıyla oluyor arzusu bitmiyor ve afedersiniz çok geç boşalıyor ve boşalsa bile yarım saat sonra aynı arzulu haline dönüyor. durmasını söylememe rağmen durmuyor acı hissetmemi umursamıyormuş gibi davranıyor bir yerden sonra benim için eziyete dönüyor artık durması için sinirden her yerini morartıp çiziyorum sonradan farkediyor. aramızda yakınlaşma olunca gözü dönüyor sanki ondan kaçıyormuşum gibi saldırıyor. Bunu bir daha yapmaması için kavga etmiştim çok üzülüp pişman olduğunu söylemişti hatasını anlayıp tekrarlamaz diye düşünüp 2. bir şans vermiştim. Ancak bu gece tekrar etti. normal bir ilişkimiz oldu, sonrasında tekrar istedi, yeterince yaptığımızı belirtmeme rağmen durmadı, yakınlaşmaya başladı istemememe rağmen yapmaya başladı yaklaşık 1 saat durması için yalvardım üstümden atmaya çalıştım en sonunda dayanamayıp çok sert ittim kolunu incitti direk banyoya koştum yıkandım giyindim. Banyodan çıktığımda ne yaptığını anladı özür dilemeye başladı hiç yanaşmadım konuşmadım sadece evimden gitmesini istedim. gidince bir süre görüşmek istemediğimi, beni korkuttuğunu ve istemediğim şeylere zorladığını söyledim kafam allak bullak oldu. anlatacağım kimse olmadığı için buraya anlatmak istedim duygusal açıdan uyumlu olduğum birinin bana karşı sapık gibi olması korkutuyor. iyi kötü eleştiriye açığım aklımda bir süre uzak kalmak var şuan ama doğru olan nedir bilmiyorum.
ne anlatıyorsun bacım.. git dinini başka yerde yaşa, kimse sana yaşadığı hayatın ve verdiği kararların hesabını vermek zorunda değil. anası babası bile olsan laf edemezsin, 24 yaşında bir kadın var burada. ortada bir günah işlendiyse de bunun alakadarı değilsin. herkes her şeyin zaten farkındadır merak etme. zaten kızın derdi başından aşmış bir de vicdan muhasebesi yaptırma.Madem olumlu olumsuz her yoruma açiksin ilişkimiz var deyip normalmiş gibi yazdığın şey aslında kocaman bı günah ne Allah katında nede devlet nezninde hiçbir alakan olmayan bı insanla bu kadar ileri gitmen zaten başlı başına saçmalık devamı ise deli saçması bende öbür yorumlara katılıyorum bununla devam etme ve mumkunse böyle şeyleri normalleştirmek in gunahhh
Hanımefendi dininizi içinizde yasayın kızın bununla ilgili problemi olsaydı ona göre yazardıAsıl sen ne anlatıyorsun ben kızın magduriyetinn farkındayım bunu nikahlı eşi bile yapsa kabul edilecek bı tarafı yok ...ben dinimi istediğim yerde yaşarım ve bu yaşanan şeyin de dine uygun olmadığını ve normalleştirmemeleri gerektiğini ömrüm yettiğince anlatacağım .
Herkesin günahı kendine! Bekçi kesildiniz iyiceAyrıca herkes fikrinde özgürdür ortada bir günah islendiyse ve ben yorumlamissam bunun alakadari da sen de değilsin
İyide size ne oluyor onu anlamıyorum herkesin günahı kendine diye diye toplum ne hale geldi yazikHerkesin günahı kendine! Bekçi kesildiniz iyice
Çünkü din kişiye özeldir? Belki seninle aynı dibe mensup değil? Kız burada dinle alakalı yorum istememis! Bos bos konusuyorsunuz ancaNeden dinimi içimde yasiyorum herkes istediği gibi istediğini yazabiliyor söz konusu din olunca mi yorum yapma gereği duyuyorsunuz kusura bakmayın ama ben fikrimi de dini yorumu mu da katarim sizi de alakadar etmez