Sevgilim bana geri döner mi..

dusler_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
285
0
46
Kocaeli
arkadaşlar 3 ay süren bir ilişkim oldu..ayrı şehirlerde olduğumuz için fazla görüşme şansmız olmadı..tel ve msn üzerinden görüştük..ilk günlerde herşey çok güzeldi..o bana ilan-ı aşk etti çok ilgiliydi ben de ona aşık oldum yavaş yavaş..hayatımda ilk defa sevip sevilmenin mutluluğunu yşadım..karşılıklı aşk bulmak zordur her zaman biliyordum..ama ben ona bazı konularda dürüst olmadım..açıkçası ciddiye gideceğini düşünmedim..boşlukta olduğum bnir dönemde ona sığınmıştım ve çok iyi birisiydi..en önemlisi aramızda çok güzel bir elektrik ve çekim vardı.ama çok kıskanç bir yapısı vardı..önceleri belli etti ben de üstüne gittim yapma dediği şeyleri yaptım..sürekli şüphe uyandıracak şeyler yaptım..ama o bunların hesabıını sormadı hiç sorsa açıklamasını yapardım..yanlış anlaşılmalar oldu..mesela bazı sebeplerden dolayı ben tel no değiştim..iki tel kullanıyordum ve onun yanına giderken birini evde bırakmıştım..msn adresimi değiştirdim bi kaç kez..ve sanırım bu onda şüpheler yarattı.sonraları kıskandığını belli ememeye başladı.ilgisizleşmeye uzaklaşmaya başladı..bbu sefer ben çok ilgi gösterdim.en son görüşmemizde yine makyaj yapmamı istemediğini söylemesine rağmen makyaj yaptım..çok kıskandı..etrafta bana bakanlar olunca çok sinirlendi..son görüşmemizden sonra iyice uzaklaşmaya başladı.soğuk davranıyordu.en son ben bi sınav için şehir dışına gidecektim..gittiğimi söyledim ertersi gün dönecektim ama bilet bulamadım ve bunu ona o zaman söylemedim de ertesi gün bir gün daha orda kaldığımıs öyledim.bunun üzerine ayrılmak istediğini söyledi buna bağlamadı yine ama zaten son günlerde iyice uzaklaşmıştı ayrılalım bu işin bi sonu yok herşey aşk değil zaten ayrı şehirlerdeyiz görüşemiyoruz da dedi..ben de o gün tamam dedim seni sevmiştima ama dedim.o da yarın konuşuruz dedi aramadı bend e mesaj yazdım niye böyle olduğunu sordum bahaneler buldu..ben sana hala aşığım dedim.benden sıkıldın mı dedim hayır sıkılmadım seviyorum da ama böyle olmasdı gerek dedi..çok üzülmüştüm ertesi gün ona beni sevmediğni söyle o zaman rahatlıycam diye mesaj yazdım o da sevmiyorum yazmış gerçekten mi dedim evet dedi..tamam dedim beni sevmeyen biriyle uğraşmam unuturum dedim..sen benim için öldün dedim..3 gün sonra sınava girecektim çok öenmli bir sınavdı kafamı allak bullak etmişti..1 hafta hiç armadım onu ama dayanamıyordum sesini duymak istiyordum.gizli nodan aradım çok heyecanlı ve mutlu bi şekilde açtı teli konuşamadım kapattım.3 gün sonra cesaretimi toplayıp numaramdan aradım..çok ilgiliydi..sınavın ne oldu diye sordu ben de çok soğuk ve ilgisiz bi şekilde konuştum durumun nasıl dedi iyiyim dedim bastırarak.konuşmak istiyordu sanki konuyu uzatmak ama ben annem beni bekliyo diye kapattım.sonra yine aradım ve o da bana aynı şekilde davrandı..aynı şekilde iyiyim deyip sonra komutan beni bekliyo deyip kapattı..sonra onu çok sevdiğimi onsuz yapamadığımı özlediğimi yazdım mesajla ve bana 1 saat sonra ben ne diyeceğimi bilmiyorum zamana ihtiyacım var dedi.ben de o zaman ne yapalım bu zaman içinde dedim.o da konuşalım yine dedi.ben çok bozulmuştum..aramaycaktım ama yine aradım ve benle .ok soğuk konuştu..ben de çok sinirlenip sen daha çocuksun büyüyeceksin yalancının tekisin..seni artık sevmiyorum gözümde değerin kalmadı zerre kadar bomboşum sana karşı..sen bu hale getirdin dedim.hiç cevap yazmadı ve 16 gündür hiç konuşmuyoruz ne mesaj ne arama..böyle kaldı..sadece msn de gördüm bi gün ben online olunca kapattı..şimdi çok üzülüyorum dönecek mi tekrar bana unutamıyorum onu..çok özlüyorum..ne yapayıma arkadaşlar ..uzun oldu ama kusura bakmayın

Dönüp dönmeyeceğini yani gayb-ı ALLAH'tan başkası bilemez!E zamanında sen birşeyler yaptıysanki bazı hareketlerinde kendi eski sevgilime yaptıklarımı gördüm bunun cezasını çekeceğiz benimki bana döndü gene ayrıldık ama bu defa onun hatalarından bence geri dönecekmi diye bekleyeceğine ciddi bir ilişki neleri kaldıramaz bunları idrak et ve birdahaki ilişkinde aynı hataları yapma.

doğru söylüyorsun canım.zaten çok düşündüm hatalarımı..ama içinde bulunduğum durum onu gerektiriyordu..ama ben hayatımda kimseye bu kadar bağlanmadım..nasıl unutucam ve başkası olacak ondan sonra bilmiyorum..ben herkeste onu ararım şimdi..

Bende farklı şehirlerdeyim. Görüşemiyoruz haliyle bizde msn, telefon... Vzgeçmedik Allah'a şükür... Erkek arkadaşınız yaptığı tamamen "kolaya kaçmak..." 'Sevmiyorum.' demiş, sizin "zorunuzla" 'Zamana bırakalım' demiş... Siz mutlu olabilecek misiniz "zoraki bir ilişkiden?":26: Size "unut" diyemem, haddim değil fakat bunları iyi düşünün, kararınızı verin...

Sağlıcakla kalın

ben ona beni sevmediğini söylersen rahatlayacam..sevmediğini söyle dediğimde sevmiyorum diye cevap yazmış.ama yine de üzüldüm tabi.bir günde sevgisi biter mi insanın aklım almıyo..bana kızdığı için bu kadar uzatıyo desem..bi de inatçı bir yapısı vardır bilirim çok inatçı..en son ben ona sevmiyorum dedi bunun üzerine geri dönme ihtimalini de yok mu e:44:ttim acaba

sağolun cevap için

Son düzenleme:
Önemli değil ama şunu söylemek isterim, yorum yaptığım "3 konudan 1i" mesafe yüzünden bitmiş... "Mesafe bahane olmamalı..."

Uzak mesafe ilişkileri kolay değildir.
Ufak şeyler çok büyüyebilir ve sizin şöyle bir dezavantajınız olmuş.
En başından beri ayrı şehirlerdeymişsiniz.
Bir süre beraber olduktan sonra ayrı şehirler biraz daha katlanılabilir bir durum olabiliyor.
Ama bu değil ki ayrı şehirlerde ilişki yaşanmaz.
Elbette yaşanır.
Eğer aşk varsa, sevgi, saygı varsa biraz emek biraz sabır ve fedakarlıkla elbette yaşanır.
Ama ilişkinin başında umursamayıp hoş olmayan davranışlarınız olmuş ve umursadığınızı hissettirmişsiniz, onun gözünden bunu değiştirmek çok zordur.
Geri dönse ne kadar sağlıklı olur bunu da düşün.
Ama bundan sonrası için hatalarından ders almalısın bence.

beni sevmediğini söyle rahatlıcam demenize karşılık -seni sevmiyorum- diyebiliryorsa o erkek unutulmalıdır..hatta nefret bile edemiyecek kadar silinmelidir hafızadan ..yaşadığın şeyin aynısını yaşadım çünkü..ilişkiyi uzatmaya çalışıcak, bana zaman ver, kafamı toplamam lazım .vs.. şeyler söyleyecek sakın buna inanma bak sakın diyorummmmmmmmmm..

Sevmiyor. Daha fazla üstüne gidip kendini küçük düşürme bence. Kesinlikle arama sorma ve takip etme.

Sevmiyor. Daha fazla üstüne gidip kendini küçük düşürme bence. Kesinlikle arama sorma ve takip etme.

zaten artık aramıyorum..asla da aramıycam..peki sevmediği sonucuna nerden vardınız..benim zorlamamla sevmiyorum demesinden mi? sizce ben aramayınca o merak edip bi kere de olsa arar mı..bu arada msnden silmemiş beni.ben de silmedim.

canım sence niye uzatmaya çalışıyorlar ilişkiyi..tamamen bitti bidaha artık arama beni demiyo ya keşke öyle söylese hakaret etse..ama sessiz kalıp kaçamak cevaplar veriyo ve bana asla sebebini söylemedi ayrılığın saçma sapan bahanelere sığındı..senin ilişkin nasıl sonlandı pekii..

bence ciddi ciddi sevmiyor sizi cocuk !
davrnslarınız karsısında durup mantıklı düşündü ve bu kararı aldı diyorum !
cünkü ben de sizi haksız göryorum niye teli evde bırakırsızn yada msn deiştrrsinz ki ? sebep ne olablr ??
bana göre ypılmaması gerekn seyler bunlr ..
size geri dönmesini istiyorsanız bu itici davrnslarınızdan kurtulmanız gerekiyor
"bana göre"

herşeyin ilacı zaman ne bitmez denilen aşklar bitmiş insan ölüm acısını bile unutuyo. kimse vazgeçilmez deme önüne hayatına bak ve başka ilişkinde aynı hataları tekrarlama derim ben..

bence bi ilişkide sorunlar varsa ayrılık yaşanmışsa bi daha eskisi gibi olmaz diye düşünüyorum..ayrı şehirlerde olmak da zor tabi evlenmeden önce biz 2 yıl ayrıydık çok zor bilirim bi de çoğu zaman tel.de nette görüşmek yüzyüze görüşmek gibi olmuyo birbirnizi yanlış anlayabiliyosunuz birbirinizi özlüyosunuz tahammül sınırlarınız azalıyo sevginizin çok kuvvetli olması gerekiyo gerçekten..bence bitmiş bitmiştir geri dönse de bişey değişceğini sanmıyorum..

siz karşı tarafa güven verememişsiniz.
güven veremediğiniz içinde, size karşı olan hoşlanması aşka dönüşememiş ve beyninde bitirmiş.
msn değiştirme, teli evde bırakma gibi dikkat çekici şeyler onu sizden uzaklaştırmış.

boşu boşuna üstüne düşüp kendinizi küçük düşürmeyin.

canım aynı durumu bende yaşadım.hemde çok taze daha dün bitti..
sanırım en iyi çözüm ikimiz içinde unutmak.zaman çare olur yaralarıma.Allah hakkımda daha hayırlılarını çıkarır önüme diye yalvarıyorum..

Son düzenleme:

Herşeyin hayırlısını dile döner dönmez diye kendini şartlandırma bırak severse döncek zaten

ilişki onun için bitmiş gibi davranıyor, aslında kararsız kendisi.. -konuşmaya devam edelim- demesi de aranızdaki bağı tamamen kopartmak istemediğinden.. seninle konuşmaya devam edecekti ve gidişata göre ilişkiye şekil verecekti.. istemem yan cebime koy havasındaymış(ama birazda senin ısrarından,üstüne düşmenden diyeyim) bir erkeğin asla aramaması pek parlak bir durum değildir..bizler belki yaramıza tuz basar,dişimizi sıkar aramadan dururuz ama bi erkek için ya varsındır yada yoksun.. varsan aramadan duramaz.. bence kesinlikle sende ses verme,hatta bu olayı içinde,kafanda tamamen bitir..Hakkında hayırlısı olsun ,çok zor süreçler ama ALLAHım onunda kuvvetini verir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…