Ben 22 yaşında bir kızım.Ama ailem baskıcı.1 senedir sevgilim var ve annem burnumdan getiriyor.Eve geliş saatim 5:30 ve herşeyi geçtim sevgilimle 5 dakika görüşmesek annem hemen seni aldatıyor dur güvenme ayrıl diyip sorguya çekiyor.Sürekli bu kiloyla devam edersem tekmeyi yiyeceğimi aldatılcağımı söylüyor.Ben erkek olsam sana bakmazdım tarzı konuşuyor yani canımı yakıyor.Her gün sürekli sevgilimle aramda sorun olmamasına rağmen varmış gibi konuşup canımı sıkıyor.Kesşn birşey oldu söylemiyorsun diyor.Söylemezsen görüştürmem döverim diyor.Sevgilim aylar önce beni başka biri için bıraktı ve canım çok yanmıştı.Annem bunu biliyor ve sürekli bu konuyu açıp beni üzüyor.Artık derdimi kimseye anlatamıyorum çünkü babamda annemi destekliyor.Annemle defalarca konuşmama rağmen bana hala kötü davranıyor.Herkes dua oku düzelir diyor ama benim annem düzelmiyor.Hep tehdit hep sorgulama içindeyim.Daha dün whatsappıma bakıp sen neden onla görüntülü konuşmuyorsun yazışıyorsun diye sorguya çekti.Konuyu ayrılığa getirdi.Artık annem gitsin kurtulayım diyorum..Çünkü dayanamıyorum senelerdir dayak tehdit gördüm.Sinirlemdiğimde ona olan sinirini benden çıkarma diyor.Canım yanıyor her gün ağlıyorum ne yapabilirim ? Sevgilime de anlatamıyorum artık o bile yoruldu..