Eveet kızlar...Gelişmelerden haberdar olmak hakkınız :) Bahse konu olan eski sevgilim, askerdeyken beni aradı. Daha doğrusu önce mesaj attı : "Bitti mi?" diye. Ben hiç cevap yazmadım. Daha sonra "Ben senden bir tek telefona çıkıp " dk konuşmanı istiyorum bu benim için önemli rica ediyorum teli aç" yazmış. Sonra aradı, aradı, aradı defalarca. Açmadım, cevap da vermedim. Sonra öfkelendi, " Bu ne saçmalık ne açıyorsun ne mesaj atıyorsun", "hayretler içindeyim nasıl tepkisiz kalırsın" , "Umarım uyuyorsun, hatta belki birinin koynunda uyuyorsun ama bu mesajları görüp tepkisiz kalmıyorsun", "Ne haltlar yiyorsun afiyet olsun, sakın beni suçlama cesaretin varsa bak aynaya", "Senin her zaman saf ve temiz olduğuna inanmıştım, umarım benden sonra çılgın dullara katılmamışsındır öyle olduysan da bana söyleme senin farklı olduğunu dşünmüştüm" "Senin her şeyini biliyorum, fotolarımızı silmedim silmicem", tarzında mesajlar attı. Sonra bir hatırlatma taktiği, eskiden yaşadığımız çok güzel anıları hatırlattı şunu hatırlıyor musun, bunu hatırlıyor musun, bütün bunlara yazık ediyorsun ne yaptığının farkında mısın en son da "Beni sakın arama mesaj atma buraya kadar" diye mesaj yazmış. Ertesi gün de farklı bir numara pek çok kez aradı. Ben hiç cevap vermedim hiçbirine. Tüm bu olanlardan sonra ne düşünüyorsunuz kızlar? Askerde olmanın verdiği boşluk mu acaba, bu tarz çok yanlış geldi bana. Sanki ben suçluymuşum gibi, bana saldırıyor. Özür bile dilemesini beceremiyor... Düşüncelerinizi merakla bekliyorum.