Sevgilim Askere Gitmeden Önce Ayrıldı,Şimdi Beklemek Çok Zor Geliyor,Lütfen Destek :(

Haklısınız...Engel olmak çok zor olsa da aramayacağım hayatıma devam edeceğim. Bütün bu ayrılık acısını evde yalnız başımayken yaşamak zorunda kaldım. Çok, çok zor zamanlar geçirdim. Kabuslar gördüm, hiç inanmamama rağmen internetten fallara sardım (ücretli), internetten psikologla görüştüm (ücretli) hatta söylemek konusunda tereddüt ediyorum ama kendini ilişki danışmanı diye tanımlayan ünlü bir bayan var, onunla görüştüm (ücretli) ve bütün bunların maliyetini ödemek zorunda kaldım allahtan para tuzağı içine düşmüş olduğumu çok geçmeden fark ettim. Şimdi bu maddi kayıpları kapatıyorum ve çok zorlanıyorum, ama diğer ay düze çıkacağım inşallah. İnternetten isim vermeden birisiyle konuştum sadece derdimi anlattım, arkadaşlarımla sürekli telefonda konuştum uzun bir süreyi böyle geçirdim. Daha sonra ailemi gördüm, tatile gittim bunlar kendimi toparlamama yardımcı oldu. Ömrümden ömür gitti desem yeridir..Şimdi o kadar acıtmıyor canımı ama yine de üzülüyorum. Bu ara sık sık rüyamda görmeye başladım. Çok zor, çok.. Ama buz gibi geçen kötü, karanlık bir gecenin ardından güneş ışığını yeniden görür gibiyim, hafif bir sıcaklık...Umut verici. Yorum yazanlara da çok teşekkürler, yazılanları önemsiyorum, dikkate alıyorum...

ahh canıım sen neler yapmışsın öyle yaaa bende ayrılık acısı yaşadım ama bu kadar dibe vurma paranı böyle tuzaklara kaptırma arkadaşlarınla çık gez cafeye git sinemaya git spora falan başla sen artık ne ara ne de aranmayı bekle çünkü beklersen daha çok acı çekersin zaten şu an askerde çok farklı duygular yaşıyordur o sana ulaşmak isterse elbet ulaşacak ama sen arama derim

ahh canıım sen neler yapmışsın öyle yaaa bende ayrılık acısı yaşadım ama bu kadar dibe vurma paranı böyle tuzaklara kaptırma arkadaşlarınla çık gez cafeye git sinemaya git spora falan başla sen artık ne ara ne de aranmayı bekle çünkü beklersen daha çok acı çekersin zaten şu an askerde çok farklı duygular yaşıyordur o sana ulaşmak isterse elbet ulaşacak ama sen arama derim

Evet :KK43: Askerde çok farklı duygular yaşıyordur demişsin, bunu açabilir misin? En çok onun şu anda ne yaşadığını merak ediyorum. Gözümün önünde şöyle bir tablo oluşuyor, o şu anda askerde iyice rahatladı başka şeylerle meşgul oldu, belki orada başka ilişkiler gördü iyi gitmeyen (telde kavgalar filan) sonra iyi ki ayrılmışım en azından bunları yaşamıyorum dedi, oradakilerle konuştu ve onlar da iyi yapmşsın diye desteklediler boşver dediler, iyice sildi kafasından beni...İşte böyle düşünüyorum. Nasıl olur ki bu asker psikolojisi, bilen var mı? Sonra devamında gözümün önüne şunlar geliyor: askerden dönüyor, iyice arınmış, dinginleşmiş, olgunlaşmış, rahatlamış ve dönüyor, aradan zaten 6 ay geçmiş oluyor ve birisiyle tanışıyor, onu çok seviyor evleniyorlar...Çok üzücü bir senaryo ama böyle olacak...:KK43: Sürekli bunları düşünüyor değilim, ama aklıma sık sık geliyor ve bu duruma üzülüyorum...Yazdıkça paylaştıkça rahatlıyorum, azalıyor...Sonra tekrar dön başa...

Evet :KK43: Askerde çok farklı duygular yaşıyordur demişsin, bunu açabilir misin? En çok onun şu anda ne yaşadığını merak ediyorum. Gözümün önünde şöyle bir tablo oluşuyor, o şu anda askerde iyice rahatladı başka şeylerle meşgul oldu, belki orada başka ilişkiler gördü iyi gitmeyen (telde kavgalar filan) sonra iyi ki ayrılmışım en azından bunları yaşamıyorum dedi, oradakilerle konuştu ve onlar da iyi yapmşsın diye desteklediler boşver dediler, iyice sildi kafasından beni...İşte böyle düşünüyorum. Nasıl olur ki bu asker psikolojisi, bilen var mı? Sonra devamında gözümün önüne şunlar geliyor: askerden dönüyor, iyice arınmış, dinginleşmiş, olgunlaşmış, rahatlamış ve dönüyor, aradan zaten 6 ay geçmiş oluyor ve birisiyle tanışıyor, onu çok seviyor evleniyorlar...Çok üzücü bir senaryo ama böyle olacak...:KK43: Sürekli bunları düşünüyor değilim, ama aklıma sık sık geliyor ve bu duruma üzülüyorum...Yazdıkça paylaştıkça rahatlıyorum, azalıyor...Sonra tekrar dön başa...

canım her erkek farklı benim eski sevgilim askere gitmişti. giderken biz ayrıydık sonradan barıştık falan o yine askerdeyken .normalde aşırı kıskanç olan insan askerdeyken çık gez dolaş karışmam falan diyodu.askerden geldikten sonra anladımki bu sırf askerde yalnız olmamak için benimle barışmış. geldikten sonra nasıl değişti anlatamam yine eski kıskançlıklar başladı ve de benimle ilişkisini en ufak bi olayda gözden çıkarabilecek kadar umursamazdı. şu anki sevgilim de askerde büyük ihtimal seneye istemeye falan gelicekler o da eylul sonu gbi gelecek ama onunla ilişkimizde hiçbir değişiklik olmadı zaten güzel bir ilişkimiz vardı ve bu yine aynı şekilde devam ediyor hatta aşkım burda senin kıymetini anladım falan diyor bilemiyorum canım herkesin yapısı farklı sonuçta ama ilk günler çok yoğun geçiyordur alışma süreci falan zor yani tabi bu nereye gittiğine de bağlı ama bu yoğunlukta sen aklına pek gelmiyorsundur sanıyorum ileriki zamanlarda da seni ararsa temkinli davran derim çünkü askerde olmanın verdiği yalnızlık psikolojisiyle de senle barışmak isteyebilir

Bu adamdan hiçbişey olmaz.

Aslında hiç öyle değildi...Dürüst, güvenilir aile babasıydı...Serseri değildi, geleneksel bir düşünce yapısına sahipti, korurdu, yanlış yapmazdı...Galiba erkekler (ve kadınlar da tabii) ilişki içerisinde de şekilleniyor...Karşıdaki kişinin tepkilerine bağlı olarak iyi de olabiliyor kötü de. Mesela bana karşı aslan kesilen sevgilim, kırıp dökmekten kaçınmayan, kolayca gözden çıkarabilen ilişkiyi ve bana değer vermeyen, asla geri adım atmayan çok güçlü olan sevgilim, bir başka kız karşısında tam tersi bir hal alacak...Kız onu itip kakacak belki, terk edecek sevgilim alttan alacak, ona değer verecek onu karakterli bulacak ona aşık olacak...Bu aşk-meşk ilişkileri insanı kendinden alıyor götürüyor, kafayı yedittiriyor . Düşün düşün, kurgula, kıskan, değersiz hisset, aşağılanmış hisset...Aklı olan bulaşmaz. Bir araştırmaya göre akıl hastanelerinde tedavi gören hastaların %80'i aşk acısından dolayı orada bulunuyormuş. Geri kalanı da madde, alkol kullanımı vs...Aman kızlar aklımızı koruyalım bari o sağlam kalsın :)

Eveet kızlar...Gelişmelerden haberdar olmak hakkınız :) Bahse konu olan eski sevgilim, askerdeyken beni aradı. Daha doğrusu önce mesaj attı : "Bitti mi?" diye. Ben hiç cevap yazmadım. Daha sonra "Ben senden bir tek telefona çıkıp " dk konuşmanı istiyorum bu benim için önemli rica ediyorum teli aç" yazmış. Sonra aradı, aradı, aradı defalarca. Açmadım, cevap da vermedim. Sonra öfkelendi, " Bu ne saçmalık ne açıyorsun ne mesaj atıyorsun", "hayretler içindeyim nasıl tepkisiz kalırsın" , "Umarım uyuyorsun, hatta belki birinin koynunda uyuyorsun ama bu mesajları görüp tepkisiz kalmıyorsun", "Ne haltlar yiyorsun afiyet olsun, sakın beni suçlama cesaretin varsa bak aynaya", "Senin her zaman saf ve temiz olduğuna inanmıştım, umarım benden sonra çılgın dullara katılmamışsındır öyle olduysan da bana söyleme senin farklı olduğunu dşünmüştüm" "Senin her şeyini biliyorum, fotolarımızı silmedim silmicem", tarzında mesajlar attı. Sonra bir hatırlatma taktiği, eskiden yaşadığımız çok güzel anıları hatırlattı şunu hatırlıyor musun, bunu hatırlıyor musun, bütün bunlara yazık ediyorsun ne yaptığının farkında mısın en son da "Beni sakın arama mesaj atma buraya kadar" diye mesaj yazmış. Ertesi gün de farklı bir numara pek çok kez aradı. Ben hiç cevap vermedim hiçbirine. Tüm bu olanlardan sonra ne düşünüyorsunuz kızlar? Askerde olmanın verdiği boşluk mu acaba, bu tarz çok yanlış geldi bana. Sanki ben suçluymuşum gibi, bana saldırıyor. Özür bile dilemesini beceremiyor... Düşüncelerinizi merakla bekliyorum.

Eveet kızlar...Gelişmelerden haberdar olmak hakkınız :) Bahse konu olan eski sevgilim, askerdeyken beni aradı. Daha doğrusu önce mesaj attı : "Bitti mi?" diye. Ben hiç cevap yazmadım. Daha sonra "Ben senden bir tek telefona çıkıp " dk konuşmanı istiyorum bu benim için önemli rica ediyorum teli aç" yazmış. Sonra aradı, aradı, aradı defalarca. Açmadım, cevap da vermedim. Sonra öfkelendi, " Bu ne saçmalık ne açıyorsun ne mesaj atıyorsun", "hayretler içindeyim nasıl tepkisiz kalırsın" , "Umarım uyuyorsun, hatta belki birinin koynunda uyuyorsun ama bu mesajları görüp tepkisiz kalmıyorsun", "Ne haltlar yiyorsun afiyet olsun, sakın beni suçlama cesaretin varsa bak aynaya", "Senin her zaman saf ve temiz olduğuna inanmıştım, umarım benden sonra çılgın dullara katılmamışsındır öyle olduysan da bana söyleme senin farklı olduğunu dşünmüştüm" "Senin her şeyini biliyorum, fotolarımızı silmedim silmicem", tarzında mesajlar attı. Sonra bir hatırlatma taktiği, eskiden yaşadığımız çok güzel anıları hatırlattı şunu hatırlıyor musun, bunu hatırlıyor musun, bütün bunlara yazık ediyorsun ne yaptığının farkında mısın en son da "Beni sakın arama mesaj atma buraya kadar" diye mesaj yazmış. Ertesi gün de farklı bir numara pek çok kez aradı. Ben hiç cevap vermedim hiçbirine. Tüm bu olanlardan sonra ne düşünüyorsunuz kızlar? Askerde olmanın verdiği boşluk mu acaba, bu tarz çok yanlış geldi bana. Sanki ben suçluymuşum gibi, bana saldırıyor. Özür bile dilemesini beceremiyor... Düşüncelerinizi merakla bekliyorum.

kac kurtul bundan bı an once :KK50:
baska bırının koynunda uyuyorsunda ne demek belkı basına bı ıs geldı olur ya ınsanlık halı o yuzden cevap veremedın...
eskıden de boylemıydı bu adam 6 sene nasıl dayandın

Hep böyleydi...Benim fazla iyi olmam onu bu hale getirdi. Nasıl olsa ayrılamaz diye her şeyi söyleyebilmeye başladı düşünmeden...

X