- 22 Ağustos 2011
- 34
- 0
- Konu Sahibi orangeroom
Haklısınız...Engel olmak çok zor olsa da aramayacağım hayatıma devam edeceğim. Bütün bu ayrılık acısını evde yalnız başımayken yaşamak zorunda kaldım. Çok, çok zor zamanlar geçirdim. Kabuslar gördüm, hiç inanmamama rağmen internetten fallara sardım (ücretli), internetten psikologla görüştüm (ücretli) hatta söylemek konusunda tereddüt ediyorum ama kendini ilişki danışmanı diye tanımlayan ünlü bir bayan var, onunla görüştüm (ücretli) ve bütün bunların maliyetini ödemek zorunda kaldım allahtan para tuzağı içine düşmüş olduğumu çok geçmeden fark ettim. Şimdi bu maddi kayıpları kapatıyorum ve çok zorlanıyorum, ama diğer ay düze çıkacağım inşallah. İnternetten isim vermeden birisiyle konuştum sadece derdimi anlattım, arkadaşlarımla sürekli telefonda konuştum uzun bir süreyi böyle geçirdim. Daha sonra ailemi gördüm, tatile gittim bunlar kendimi toparlamama yardımcı oldu. Ömrümden ömür gitti desem yeridir..Şimdi o kadar acıtmıyor canımı ama yine de üzülüyorum. Bu ara sık sık rüyamda görmeye başladım. Çok zor, çok.. Ama buz gibi geçen kötü, karanlık bir gecenin ardından güneş ışığını yeniden görür gibiyim, hafif bir sıcaklık...Umut verici. Yorum yazanlara da çok teşekkürler, yazılanları önemsiyorum, dikkate alıyorum...