arkadaşlar sevgilim askerde ve beni bi haftadır aramıyoo.. 1 hafta öncesine kadar hergün arıyodu çok üzülüyorum yaa
bana 3 gün önce çarşıya çıkınca faceden mesaj atmış ama ben facede olmadıgım için görmedim ama yine aramamış benii
çok bunalıydayım yardım ederseniz sevinirim sizce ne yapmalıyım ;(
Öncelikle sakin olmalısınız biliyorum zor bende asker yolu bekledim çok şükür kavuştumAklınıza kötü birşey getirmeyin birçok görevleri oluyor görevde olabilir yoğun olabilir telefonlarında sorun olabilir askerlikte hepsi olabilir yaşadım biliyorum.Yapmanız gereken içinizi ferah tutmak dua etmek bol bol Rabbim mehmetçiklerimizin yardımcısı olsun Telefon numarası varsa ulaşabileceğin bölüğünün bulunduğu yerin öyle ulaşmaya çalış çağıracaklardır oradaysa eğer yoksa not bırakıyorsun haber veriyorlar hepsi ailesinden sevdiklerinden haber almak istedikleri için öyle bir psikolojideler hemen haber veriyorlar merak etme.
arkadaşlar sevgilim askerde ve beni bi haftadır aramıyoo.. 1 hafta öncesine kadar hergün arıyodu çok üzülüyorum yaa
bana 3 gün önce çarşıya çıkınca faceden mesaj atmış ama ben facede olmadıgım için görmedim ama yine aramamış benii
çok bunalıydayım yardım ederseniz sevinirim sizce ne yapmalıyım ;(
şu an beklemekten başka yapabileceğin bişey yok sanırım :/ facebook'tan gönderdiği mesajındaki tavrı nasıl? yani aranızda kötü bişey geçmediyse askerlik sebebiyle arayamıyordur.
Sinir olma bence canım ara ulaşmaya çalış aradığında merak ettiğini haber alamadığında üzüldüğünü belirt sakin bir şekilde ama elinde olmayan sebeplerden arayamayabilir
arkadaşlarımdan biliyorum burda da denildiği gibi göreve çıkmış olabilir telefona ulaşım sıkıntısı olabilir. 1 ay arayamanlar oluyor bu sebepten.aklına kötü şeyler getrme
arkadaşlar yorumlar için saolunn :)
dün akşam aradı benii. kartla arıyodu beni .. orda kartlar bitmişş p yüzden arıyamamış :))
hatta bu sabah yine aradıı :)9
dün yarım saat bugünde 45 dk konuştukk çok mutluyummmm :))