Ebru Gündeş/Çingenem de dinlerim İbrahim Tatlıses/Mavişim de. Sevdiğim kişi ne renkli gözlü ne çingene. Ben ve fazla anlam yüklüyorsunuz. Mesela ben şarkı dinlerken dikkat edeceğim ilk şey ritmi, müzik aletlerinin ahengi olur şarkı sözleri değil.Sevgilim aşk acısı ayrılık şarkıları dinliyor bana Yıldız Tilbe nın vazgeçtim şarkısı attı bir anlam çıkarma dedi öylesine attım seviyorum dedi biliyorsundur sen bunu dedi daha önce bir kere daha olmuştu İbrahim tatlıses bir ayrılık şarkısını dinliyordu bende yanlış anlamıştım Pera nın gizli yara şarkısını dinliyordu sürekli sizce şarkılardan anlam çıkarmak doğru mu? Bu sevmediği ve ayrılmak istediği anlamına gelir mi?
Ama bana atıyor bunu bi de bir anlam çıkarma diyo insan ister istemez alınıyorSevgilini bilmem, bazı insanlar hep acılı şarkı dinler, ben moduma göre dinlerim mesela.
Bana attı ama durup dururken bir anlam arama diyor bi deKız şarkıların %90 böyle zaten adam napsın
Bende mesela çok severim arabesk,damar şarkılar dinlemeyi
Ee yani?Bana attı ama durup dururken bir anlam arama diyor bi de
Dinleyebilir ona lafım yokta bana attı bi anlam çıkarma diyo insan yanlış anlamaz mı?Ebru Gündeş/Çingenem de dinlerim İbrahim Tatlıses/Mavişim de. Sevdiğim kişi ne renkli gözlü ne çingene. Ben ve fazla anlam yüklüyorsunuz. Mesela ben şarkı dinlerken dikkat edeceğim ilk şey ritmi, müzik aletlerinin ahengi olur şarkı sözleri değil.
Yanlış anlama diye demiş ona rağmen anlamışsın. Senin sevgilin seni tanıyor. Nasıl düşüneceğini biliyor. Önlem almış ama işe yaramamış.Dinleyebilir ona lafım yokta bana attı bi anlam çıkarma diyo insan yanlış anlamaz mı?
Adam duygusal sarkılar seviyor demekkiSevgilim aşk acısı ayrılık şarkıları dinliyor bana Yıldız Tilbe nın vazgeçtim şarkısı attı bir anlam çıkarma dedi öylesine attım seviyorum dedi biliyorsundur sen bunu dedi daha önce bir kere daha olmuştu İbrahim tatlıses bir ayrılık şarkısını dinliyordu bende yanlış anlamıştım Pera nın gizli yara şarkısını dinliyordu sürekli sizce şarkılardan anlam çıkarmak doğru mu? Bu sevmediği ve ayrılmak istediği anlamına gelir mi?
Herşeyden nem kapmayın bu kadar. Zehirlemeyin ilişkinizi de kendinizi de. ben evliyim ve bayılırım ayrılık acısı şarkılarına. Eşim bazen dalga geçer 5 yıl oldu daha unutmadın mı diye :) bazı insanlar acı severSevgilim aşk acısı ayrılık şarkıları dinliyor bana Yıldız Tilbe nın vazgeçtim şarkısı attı bir anlam çıkarma dedi öylesine attım seviyorum dedi biliyorsundur sen bunu dedi daha önce bir kere daha olmuştu İbrahim tatlıses bir ayrılık şarkısını dinliyordu bende yanlış anlamıştım Pera nın gizli yara şarkısını dinliyordu sürekli sizce şarkılardan anlam çıkarmak doğru mu? Bu sevmediği ve ayrılmak istediği anlamına gelir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?