• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim,arkadaşları ve alkol?

Bilemiyorum,ben icki kullanmayan adamla anlasamam mesela. Esim cok fazla gece hayati olan biriydi, kadinlarla iliskisi de olmustu, her gece de icerdi,gezerdi. Beraber de gezerdik icerdik. Ben bazi seyleri yasamayip da evlenen insanlarin evliliklerinde basarisiz oldugunu dusunuyorum kendimce. Yesin icsin gezsin sonra evlensin herkes. Ot gibi bir insan olmasin. Evlendikten sonra ay bir de pavyona gideydim keske demesin. Bunlar benim fikrim tabii. Uyusturucu konusunda da o ortamlara giren herkes uyusturucu kullanmiyor. Cani istemeyen kullanmaz sonucta zorla vermiyorlar. Aklibeyni varsa ona gore yasayabiliyor insan. Secim sizin, icinize sinmiyorsa bir 4 sene daha gecirmeyin bu adamla herkes yoluna baksin

Bana göre de bu şekilde, içmesini de bilsin, dışarıyı da bilsin.. Bilsin de merakı kalmasın, ayrıca bunların hepsinden uzak hiç bir şey yaşamamış biri bana biraz çocuksu gelir. Pek çok şeyi deneyimlesin hatta birlikte deneyelim diyorum.. :KK60:

Konu sahibine gelince, bence içinizi ferah tutun, sevgiliniz kendisini bilmez biri olsaydı bunca zaman birlikte olmazdınız. Bir yanlışı olsa mutlaka yakalardınız. Tamam gerektiği yerde uyarıyı verin ama kara kara da düşünmeyin evlenince ne olacak diye..

Sana ters gelen bir sey var ki korkuyosun kafan karismis. Alkole dozunda icilmesine eglenilmesine asla karsi degilim haddim de degil. Ama evlisin haftada 2 3 onlarla ciktigini dusun. Nasil gelecek nasil davranacak. Dozu artacak mi ? Bunun ne igrenc birsey oldugunu yasamayan bilmez. O yuzden iyi dusun bence sen mi kuruntu yapiyosun yoksa ciddi sorun mu var diye ?

Back