Sevgilim ara verelim dedi ne demek istiyor

ayrılmak istiyor.
bu tipler ama ayrılır geri döner.
sen deki ara vermeyelım direk ayrılalım de.:)
herşey için teşekkürlr de

merhaba aynısı bende de varr malesef. 1.5 yıldır birlikteydik erkek arkadaşım sabahında çok ilgili ve iyiyken akşamında

sıkıldım. biraz uzak kalalım ben ne istediğimi bir düşüneyim sen de keyfine bak bu sürede artık gibi bir mesaj attı. ne kadar süre istiyosun seni aylarca bekleyemem dedim 2 hafta ver bana dedi. şuan işleri konusunda yoğun tamam bunu anlıyorum. beni uzaklaştırması yine de çok saçma. başka biri var desem bilmiyorum belki olabilir. ama neden bitirmiyor o zaman? muhtemelen benim ilgimi ve sevgimi özleyeceğini düşünüp yedekte mi tutuyor acaba? şuan 4 5 gün oldu tabi ara oldugu için instagramdan veya wpden silmedik. 2 haftanın dolmasını bekliyorum eğer yazmazsa silicem ama ben de bir şey yazmıcam sadece silicem. hergün görüşmeli bir ilişkimiz vardı bunaldı mı bilmiyorum ama o da istiyordu görüşmek yani ben zorla görüşmeye çalışmadım. net olmayan erkekler kapatılsın gerçekten

Hepimiz bılıyoruzki ara vermeknısteyen insan senı sevmıyodur. Seven insan üzmez bılıomysun. Gözünden sakınır. Hep bunu düşünüyorum. Bırıleeı benden gıtmek ıstefıgı zaman

Ara vermekle kafamız uyuşmuo ölümüne kapışır

Tatlım ceptesin ben cepte olacağıma onuncepte tutar yeni aşklara yelken açardım

Konu sahibi 40 gun once acmis konuyu yani 2 haftalik ara süresi de bitmiştir bu arada.

Son durum ne D Derinx_

Konu sahibi 40 gun once acmis konuyu yani 2 haftalik ara süresi de bitmiştir bu arada.

Son durum ne D Derinx_
Ben yazdım ona olmuyor yapamıyorum dedi güvenmiyorum diyor beni suçluyor dedim niye yan yanayken ayrılmadında il dısına gidince ayrıldın dedim değişmeni bekledim diyor aramıza birilerini soktun dedim o taraflı bile olmadı o dediğimi tınlamadı hayatında birimi var dedim seni ilgilendirmez dedi olmasına gerekte yok dedi lafa bak malmı ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…