- 17 Mayıs 2012
- 1.703
- 30
- 88
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Allah mutlu etsin arkadaşım, peki seni istemedikleri halde senin yanında onlara böyle aşkım, kraliçem demesini nasıl karşılıyorsun?
Aile ortamını bilemem tabii ama erkek çocukları pek bi düşkün annelerine...
Bir de tek çocuk olunca :/
Teşekkür ederim,siz de mutlu olursunuz inşallah:)
Normal karşılıyorum,sonuçta annesi,onu 22 yıldır büyüten,emek veren insan.Ne diyebilirim ki,tabi ki annesini sevicek.Ama önemli olan sırf ailesi için bana sırt dönmemesi.Ailesine karşı ben haksız olduğum halde beni koruması.Benim ki de tek çocuk sayılır,ablası 4-5 yıldır evli,ama bence normal karşılaman,üzülmemen lazım.
Eğer ailesi yüzünden sana tavır alıyorsa o zaman üzülürsün,gerekli olan şeyleri yaparsın.Şimdilik sorun yok bence.
Şu anlık öyle bir sıkıntım yok çok şükür, umarım ilerleyen zamanlarda da karşılaşmam...
Dediğin gibi ailesi için sırt dönmemesi mühim olan...
Dengeyi tutmak çok önemli; hele erkekler... Bu konuda kantarın topuzunu kaçırabiliyorlar :)
Çok sağol arkadaşım, bir nebze de olsa içim rahatladı teşekkür ederim yorumların için :)
Merhaba arkadaşlar..
Biz sevgilimle aynı sınıfta iki öğrenciyiz :)
Sevgilim ailesinden uzakta okuyor, bense kendi şehrimde..
Sevgilim ailesine -özellikle annesine- çok bağlı.
Birlikteliğimizin ilk zamanlarında kadın günde 3 defa arardı.
Sevgilim aramadığında tepki veriyorlar, arayıp bağırıp çağırıyorlar.
Şimdi biraz değiştiler.
Ayrı yaşamaya alıştılar sanıyorum ki.
İlk zamanlar oğludur, arar tabii diyordum ama artık dayanamıyorum.
Hayır, arayıp çocuğu üzmeseler amenna, ama arayıp kendi dertlerinle amiyane tabirle çocuğun kafasını yiyorlar
O da ne yapsın garibim, dinliyor ve üzülüyor.
Hatta bugün başımıza bir olay geldi..
Annesi aradı, anneannesi rahatsızlanmış, çocuğu ağlayarak arıyor, olayı anlatıyor.
Hayır, zaten uzakta.
Küçük bir derdi onları görmediği için büyütüp, dert edebilecek bir kişiliğe sahip.
Çok duygusal, çok hassas...
Kadın çocuğum uzakta, dert edinmesin, üzülmesin demiyor.
Olayı ayrıntısıyla oğluyla paylaşıyor.
O anda ne diyebilirim, bir şey demedim tabiiki.
Geçmiş olsun vs..
Ama kapadığı zaman; ''keşke arayıp, seni üzmeselerdi'' dedim.
O da; ''olur mu öyle şey sevgilim, kavgalarını iletmelerini ben de istemiyorum ama bu sağlık sonuçta'' dedi.
Ailesini korudu yani.
Sinirlerim bozuldu.
Kadıncağıza ben de üzüldüm ama ben kendi ailemle karşılaştırıyorum.
Böyle bir şey olsa, ben uzakta okuyorum, üzülmeyeyim diye bildirmezler bana.
Bunlar niye böyle???
Size danışmak istediğim konu;
İlerde Allah nasip eder, evlenirsek eğer bu mevzu başıma dert olur mu...
Her başları sıkışınca yine oğullarını ararlar mı?
Benim ailem hiç böyle insanlar değil.
Çatışma yaşar mıyım?
Sizin başınızda var mı böyle bir olay?
Yaşadınız mı bu tarz sıkıntılar?
Ne yapmalıyım?
Tüm yorumlara açığım, biliyorum beni kınayanlar da olacaktır elbet ama lütfen benim ruh halimi görün ona göre yorumlayın arkadaşlar.
Tek isteğim bu sizden.
İlginiz ve yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Sevgiler herkese...
Yorumlarınızı teker teker okudum, hepinize teşekkür ederim arkadaşlar...
Benim ailem böyle olmadığı için bana tuhaf geliyor belki de...
Böyle şeyler yaşamadım çünkü ben hiç.
Liseyi dışarda okudum da, dedemin rahatsızlığından bahsetmediler bana..
Kaldı ki, annemin babamın kavgalarından, gürültülerinden bahsedecekler..
Biz sanırım biraz kültür çatışması yaşıyoruz bu konuda.
Bazı arkadaşlar ''şimdiden üzülme, şimdiden ne olacağınız belli değil'' tarzında yorumlar yapmış...
Doğru..
Ama ben yaşadığım ilişkiyi iyi ve dolu dolu yaşamak istiyorum.
İlerki zamanlar için elbet birtakım endişelerim var...
Ama anlarımızı da güzel yaşamak istiyorum..
Şu zamana kadar hep sevgilim bu tarz konular anlattı, hem kendini üzdü hem beni..
Sonra anne-baba barıştı, çocuk üzüldüğünle kaldı..
Gerekli\gereksiz arayıp ''baban şöyle yaptı bugün'' ya da ''anneni değil benim tarafımı tut'' tarzında yorumlar dinledi şu zamana kadar..
Uzaktayken bu kadar üzmek ne kadar doğru bilmiyorum..
Ya da ben çok büyütüyorum, derin düşünüyorum vs..
İlginiz için teşekkür ederim..
Güzelliklerle kalın..
Bazı insanlar böyle, benim de annem bir sıkıntısı olduğunda anlatırdı bana ne yapsın? Kendini rahatlıyor bir nevi, benden destek görerek. Bende tabii o haklı, bu haksız konularına girmeden kendini üzmemesi hakkında teselli ediyordum, olur böyle şeyler açıkçası oturupta üzülmedim, bir gün teyzemle tartışmış ki, ben annem ve kardeşlerinin bu yaşıma kadar daha sesli konuştuklarını bilmem, birbirlerine çok düşkün olup hep birlikte bir şeyler yaparlardı pazar, market vs. Tartışmışlar, teyzem üzmüş biraz annem nasıl üzülmüş, onun üstüne de arayınca anlatmıştı üzme kendini kardeşsiniz siz yarın unutacaksınız bak dedim o da öyle geçti, kardeşlerin küslüğü saat sürmezmiş yarın hiç bir şey olmamış gibi oldular.
Birbirlerini çekiştirmeleri garip gerçekten ama huy herhalde, eşler birbirine benzermiş derler ya ikisi de aynı şekilde davranıyor galiba, benim tarafımı tut olayı komik gerçekten, gördün mü ben haklıyım oğlanda benden ya demek gibi bir şey.
Ama gerçekten yapacak bir şey yok, dediğim gibi huy..
yani bencillik yaptıkları.bunlar değişmez ama erkek arkadaşın değişebilir mesafe koyabilir.muhtemelen iş hayatına başlayınca fazla takmaz.
kızlar lutfen degısır dıye cok umıtlenmeyın ona gore onelmınız alın degısırse ne ala tabı ama bu cok zor bı ıhtımal.onemlı olan erkek ılıskıde.annesıyle karısı arasında dengeyı kurabılmelı yoksa cok zor zor zor allah yardımcınız olsun
Sanırım huy gerçekten, haklısın sevgili arkadaşım :)
Benim teyzemlerle annem de öyle, çok bağlılar ama birbirlerine alınırlar da hani, ama bilmem bana anlattığını :)
Herkesin ortamları ayrı tabii, sanırım farklılıklar da bu yüzden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?