Sevgililer Gününe Özel Tarifler (Alıntı veya Kendi Tariflerimiz)

bayildimmmmmmmmmmmmmm
milföylü tatlari cok severim
süper görünüyo
ellerine emegine saglik canim benim
denicem insallah bendeopuyorumnanaktan

buda benim dünkü kâhvalti sofram
kendi capimda ugrastim
cok fazla bilgili diilim sofra düzeni ve spüsleme konusunda

bunlarda kahvaltiliklarim
hersey kalpli oldu
salam
kasar
beyaz peynir
kreplerim
patlican ve patates kizartmam
kesme sekerlerimide kendim yaprim
ask cayi hazirladim
uclarina kalp yaptim ve sevgi sözcükleri yazdim
kalpli tost ekmekleri yaptim

tesekkur ederım ıncım ,yaptıgım sey o kadar basıttı kı ,ama cok guzel gorunuyor ,

bır dahakıne cok ugrasırım artık bu sefer zamanım kısıtlıydı

,masan da cok guzel gorunuyor ,bir gün gelsem ya opuyorumnanaktan

Ellerinize sağlık çiçekler..bayanssulusmile

Sumak,enfes görünüyor mamaların ...

Makinen dslr mı bu arada ,yeri değil amakaydirigubbakcemile3

Fotoğrafa ve ilgili ekipmanlara merakım hat safhada olduğundan soruyorumolumunekankayizsmile

Görüntü bomba..

Oto mu manuel mi bu...

Çok sordum biliyorum:kedi:

oto degıl canım manuel ,

evet dslr ,ah ah ne paralar harcadık objektifti ,lensti kaydirigubbakcemile3

aslında ısık yeterszdı balkonun camını ,perdesını actım komple ,
karsı komusu bıle gordu yanı ,demiştir bu kız ne yapıyor dıye kaydirigubbakcemile3

ben fotoculukla ugrasıyorum zaten canım ,yanı ıkıncı ısım dıyelım :)

ama benımkı bıraz farkı normal fotocukluktan ,yanı dükkanım yok ,evım ofısım benım ,
yanı modellerle claısıyorum ,cast cekımı katalog,ve amerıka da bır ajansa cekıyorum foto .

bıraz karısık ..

sende cekıyorsun ama boyle ,bır kac foton cok nettı ,senın makınan ne marka ,ne zmaandır soracaktım :))

sor sor ,ben de konusmayı ,severım zaten
kaydirigubbakcemile3

Abbaauvvv süpermiş :lepi:
Gel bakiyim sen yamacıma yavruss şööle inceden incedenaklinialirimsmile

Benim en sağlam hobim fotoğraf..Tabi amatörüm ,ama geliştirmeyi düşünüyorum inş.

Sevdiceğimin d.günü sürrrprüzü :kedi:

Foto dendi mi delirdiğimi bildiğinden mütevellitsempatiksalakcinni

Canon eos 450d çiçaam benim ki.:hulya:

ıki-üç ay olmuştur sanırım..

Tariflerdeki fotolar dijital makine idi, sonlara doğru dslr transfer oldumolumunekankayizsmile

Şimdi keşfetmeye çalışıyorum manuel e taktım bu ara ,24 saat makine elimde..Minik kızımla birlikte onu seviyoruz okşuyoruz konuşuyoruz:roflol:
Geçen almış eline koca makinayı ,anniiiii gülümşşeeeşene,çekicem seni diyoo kaydirigubbakcemile3 2 yaşında daha ya:roflol:
Kafasını göremedim makineden o derece yani düşün:roflol:

Ona küçük makineyi verdim ,şimdiden aşılıyorum bu aşkıopuyorumnanaktan
beraber doğaya çıkıp hem objeleri tanıyoruz hemi de bu sevdayı ölümsüzleştiriyoruz

işte böyle canım

Son düzenleme:
cok guzelllll

benım de esım asıl bu ısı yapıyorsdu ,boynuz kulagı gecer derler ya oyle oldu ,aldım elınden

ama bızım bı odamız sımsıyah ,ve butun ekıpmanlarımız o odada ,kocaman ısıklar fılan ceksem bır gun fotosunu forumu terkedersın kaydirigubbakcemile3

cok sevıyorum ben de ,bır cocugum olursa ılk ısım foto cekımımını ogretmek olur herhalde.

ya ben boyle bır balsık acmak ıstıyordum ,sanırım yok boyle bır konu burada ,hem orada konusup hem ckeımlerımızı eklesek fılan ..

sence ıyı olur mu ,ne zmandır dusunuyorum bır turlu faalıyete gecıremedım :gitme:

Bu kadar olur ya
tevafuğa bakkaydirigubbakcemile3

Bu akşam - uygun vaktimde - canon eos kullanıcılarının paylaşım alanı- diye topik oluşturmayı düşünüyordum ayarlar ve deneyimlerimizi paylaşma babında
inanmıyorum yakaydirigubbakcemile3

Şimdi okuyanlar hadiii canım , peh moduna girebilir ama Allah biliyor ,inanın öyle

Görüyor musun nerde nasip kısmet oldu tanışıp , ortak noktada buluşmak hey güzel Allahım:)

senin ki de canon mu

Dlsr kullananların paylaşım şeysi de olabilirr :)

Senin fotoğraflardan var mı burada? bakim bakim..

Ben daha yolun başındayım..

Manzara portre şu bu çekiyorum ama istediğim gibi olmuyor...
Zamanla inşallah..
Elimde kağıt kalem yazıyorum her defasında..

av-
tv-
bunları öğrendim yakın zamanda
nasıl ama:))))))

süper :))

ben de basta boyleydım ,yazıyordum hep ,estantene ,dıyafram dıye uyanıyordum kaydirigubbakcemile3

benımkı de canon :)

dur acayım o zaman ,ben baslıgı ,makınamsız cıkmam abı dıye acayım dusundum bır ara kaydirigubbakcemile3

bıze o kadar uyuyor kı sempatiksalakcinni

ben buraya koymadım ,koysam tasa topa tutabılırler benı ,ama balsıkta koyabılırım cektıklerımden ..

acayım o zaman bunun serefine :lepi:

ben kurabiyelerimi hoş bir paket yapıp verdim sevdiceğime. paketi açtı, kalp desenli peçeteler ve aralarında hoş yazılardan sonra nihayet püsküüütlere ulaştı. kalpçikleri görür görmez "yok artık" dedi, "bunları hazır almadın di mi?" dedi.. "yok şekerim senin için yaptım, tabiki de kendim yaptım" dedim. ağzına attı bi tane "yok yok sen sandığımdan çok daha beceriklisin, canım aşkım" dediii. bi tane de kol saatim oldu pek şık bişey. kokoş pastadan da götürdüm bi güzel mamalandık. aşk tadında bir gündü yanii.

Bende bir tarif ekleyeyim sevgililer günü pastası ve benim ilk pasta denemem

Malzameler :
Keki için :
4 yumurta

1 su bardağı seker

1,5 su bardağı un

vanilya

kabartma tozu

2 yemek kaşığı kakao

1yemek kaşığı şirke,limon suyu ya da

hazır pasta altı

Kreması için:
Dr.Oetker pasta kreması vanilinli ya da

2 bardak süt

4 yemek kaşığı un

5 yemek kaşığı toz şeker

vanilya

Üzerini süslemek için :
Kırmızı gıda boyası

nişasta

sade lokum,güllü lokum

Hazırlanışı : Önce keki pişirmekle başlayalım vanilya ve kabartma tozu dışındaki tüm malzemeleri mikserle çırpalım en son vanilyayı ekleyelim kabartma tozunu 1 yemek kaşığı elma sirkesi ya da limon suyuyla karıştırıp harca ekleyelim altı yağlanmış,unlanmış kalıpta 15 dk pişirelim.(Tarif you_know isimli arkadaşımdan)

kremamız hazırsa arkasındaki gbi hazırlıyoruz ama içine bir paket vanilya katıyoruz öyle daha güzel oluyor püf noktamız bu.Kendimiz yapacaksak tüm harcı iyice karıştırıyoruz azar azar sütü ekleyerek kaynatıyoruz soğuturken bir az karıştırıyoruz.Topaklanmamasına dikkat edin içindeki undan dolayı.

Arasına istediğiniz herşeyi koyabilirsiniz sevgilim muz ve kakao sevdiği için ben iki ufak muz ve bir bardak kadar damla çikolata koydum.Kekimiz soğuduktan sonra altını yarım bardak sütle ıslatıyoruz kremayı sürüyoruz dilimlediğimiz muzları dizip üzerine damla çikolataları koyuyoruz,diğer keki de yarım bardak sütle ıslatıyoruz ve üstünü kapatıyoruz.Şeker hamurunun tutması için az miktar kremayla üzerini kaplıyoruz,çok sürmeyin hamur tutmaz.

en zahmetli kısmı şeker hamurunu yapmak önce lokumların çok yumuşak olması gerek,aldığınız lokum çok sertse benmari ile eritebilirsiniz.Sade lokum yarım kilo aldım azızık arttı önce lokumları çekiştirerek açıyoruz üst üste koyuyoruz sonra elimize alıp hamur yapıyoruz bu arada yapışmaması için nişasta döktüğümüz tezgahta yoğuruyoruz kıvama gelince ki burda tadına bakın benim lokumlarım çok tatlıydı size tadı az gelirse pudra şekeri koyup yoğurmaya devam edin sonra azıcık gıda boyasıyla tekrar karıştırın yine nişasta yardımıyla merdaneyle açın hamuru istediğiniz büyüklükte.Güllü lokuma da aynı şeyi yapıyoruz ona gida boyası eklememize gerek yok nişastayla açılınca pembe bir renk alıyor.

Hazırladığımız kekin üstünü dikkatlice kaplıyoruz,üzerini süslemek için kalan hamurları açıp kurabiye kalıbıyla kalp kesiyoruz ya da siz ne yapmak istiyorsanız.
Afiyet olsun,sevgililer gününüz kutlu olsun opuyorumnanaktan

:asigim::asigim::asigim:

Harikasiniz kirmizi kirmizi hepsi süper.. O kadar gözalici ki biblo gibi gözüküyolar
Ellerinize saglik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…