Günesin dogdugu da bir gerçek battigi da... Kalbimin attigi da bir gerçek, günün bittigi de... Ne çikar tüm gerçekleri saysak tek tek. Seni seviyorum, iste o en büyük gerçek...
Yüregimdeki tek arzu, hayalimdeki tek tutku, beni yasatan tek duygu senmissin bebegim... Sevgililer gününü kutluyorum. Daha nice yillara.
Seni sevdigim kadar yasasaydim ölümsüzlügün adini ask koyardim... Sevgililer günün kutlu olsun biricik askim!
Güller anlatsin sana olan sevgimi, güller anlatsin yanlizligimi, çaresizligimi. Yavas yavas eriyen yüregimi güller anlatsin ben anlatamadim.
Kimsin sen? Yasamak isteyip de yasayamadigim umutlarim, farkinda olmadan yillardir bekledigim mi? Kimsin sen? Sen benim sevgilimsin, sevdigimi söyleyebildigim.
Gece bir baska giyer siyahini, yildizlar daha bir sönük olur ve hayat daha bir kahpe oynar oyununu sen yanimda yoksan eger. Beyaz bir güvercin yolluyorum sana; kanatlarinda mutluluk, yüreginde sevgi ve sadakat, karbeyaz tüylerinde umut ve gagasinda iyi geceler öpücügü, uzat yanagini . Muuckk!!!
Hani en güzel asklar imkansiz gelir ya insana, imkansiz oldugun için asigimsana!.. Sevgililer Günnü kutlu olsun birtanem, seni çok seviyorum.
Bir kus olup gitsem, assam su enginleri, varsam senin yanina. Öpsem doyasiya, koklasam seni, en büyük hediye odur bana.
Bulutlara yükledim hasretimi, rüzgarlarla yolladim sevgimi, yagmurlar yagdirdim gözyaslarimla küçük melekler gönderdim seni öpmeye! Sevgililer günün kutlu olsun! Maviler giyer bulut olurum, yesiller giyer bahar olurum, bakarsin bir gün beyazlar giyer senin olurum. Sevgililer günün kutlu olsun.