Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizede kolay gelsin...ilk gun deneyimim,aksama kadar enerjim cok iyiydi ancak gec uyudugum icin biraz halsizlik olustu (tabi vucuda hamurisi girmedi ,seker,cikolata girmedi)biraz tökezledi dogal olarak.gece kacamak olarak 2 tane kucuk salatalik yedim....nacizane onerim erken yatın ne kadar gec yatarsaniz vucut birseyler yemek istiyor.Bugun ilk gunum kahvemi ictim 10 dk gobek eritme egzersizleri yaptim
Evet aksamlar zor olurSizede kolay gelsin...ilk gun deneyimim,aksama kadar enerjim cok iyiydi ancak gec uyudugum icin biraz halsizlik olustu (tabi vucuda hamurisi girmedi ,seker,cikolata girmedi)biraz tökezledi dogal olarak.gece kacamak olarak 2 tane kucuk salatalik yedim....nacizane onerim erken yatın ne kadar gec yatarsaniz vucut birseyler yemek istiyor.
Bende yedim...oglen ve aksam menusu yer degistirilebiliyor.bugun oyle yaptim...ben saat 21.00 dan sonra biraz aclik duydum...simdi yesilcayimi iciyorum.Ogle yemegini simdi yedim gayet doyurucu. Ins cabuk acikmam
3.gunden merhaba....tartilmamaya karar verdim diyet sonuna kadar ...1 sekerli kahvem ve 1 dilim kizarmis ekmegim var kahvaltida.
bugün başladım daha bilmiyom düşün artık sen gerisini ama verenler vareee arkadaşlar verdiniz mi?
daha erken sende başla bugün arkadaş ol banaTAMAM VERDİĞİNDE HABER ET Kİ BİZDE VERELİM.
kaç kilosun, ne zamandır diyet yapıyorsun ve kaç kilo verdinben de diyet yapıyorum canım ondan sana dedim sen yap ben de bunu denim diye :)))
hemen hemen aynıyız canım ya bende 77, 100 kiloyum, ne diyeti yapıyorsun çok güzel bir kilo vermişsin bileBoyum 1.73- HEDEF:60-
Ben 2015'te 101 kiloluydum. Üniversiteye başlamadan sıkı diyet bol hareket yapıp 92'eye indirdim. Sonra internetten zayıflama içecekleri aldım ama gerçekten işe yeramıştı 86'a inmiştim. Sonra zamanla 2 kilo daha verdim 84'tum. Üniversite 2nci sınıf aşık oldum birisine ve aldatıldım. Aşktan daha çok kilo verdim 72ye düştüm. Sonra 2017'de mezun oldum. Ve iş bulamamıştım hep evdeydim hareketsizlik,dikkatsizlik, yemek bozukluğu vs. 82'e çıktım.
17.06.2019'a Pazartesi 81,8 diyete başlayarak bugün devam ediyorum.. suan kilom ise 80.8'im.