bir çok arkadaşımın yaptığı diyet tam anlamıyla uygulanıldığı takdirde güzel sonuçlar alınıyor...giden kilo birazda vucudundaki yağ oranına baglı en düşük kilo veren arkadaşım 7 kilo verdi...nette 10 kilo verende var 12 kilo verende ..Kaç kilo gider acaba 13 günde bu diyetle çok güzel bi diyetmiş bende başlamak istiyorum
Ayy tam 10 kilo fazlam var kara kara düşünüyordum ne iyi ettinizde bu konuyu actınız sabah hemen başlıyorum inşallah güzel sonuçlar alırız bizdeBir çok
bir çok arkadaşımın yaptığı diyet tam anlamıyla uygulanıldığı takdirde güzel sonuçlar alınıyor...giden kilo birazda vucudundaki yağ oranına baglı en düşük kilo veren arkadaşım 7 kilo verdi...nette 10 kilo verende var 12 kilo verende ..
malzemelerimi aldım sabahı bekliyorum :) birde 13 günlük sabır...ilk 3 gün biraz zor gecer sonra vucut alışır...protein ağırlıklı bir diyet...2 yumurta var 1 saat arayla yemenizi tavsiye ederim...ıspanak ve yumurta öğününde ıspanagı soteleyip yumurta kırıp baharatlarla lezzetlendirebilrisiniz....Ayy tam 10 kilo fazlam var kara kara düşünüyordum ne iyi ettinizde bu konuyu actınız sabah hemen başlıyorum inşallah güzel sonuçlar alırız bizde
aynen uyku tutmadı bu sefer kararlıyım inşallah bir sıkıntı yaşamadan 13 gün hemen geçer...çünkü 13 kilo fazlam var ve çok mutsuz oluyorum.hiçbirşey alasım giyesim yok...benim için kilo vermekten çok motive olaabilmek önemli inşallah birçok arkadaş destek olur ve hep birlikte güzel sonuçlara ulaşırız.Sayenizde bende sabahı bekliyorum artık:) kahvaltı da çok yeniyor bu diyetin kahvaltı kısmı daha bi güzelmiş
İnşallah konu hemen görünür ben hiç diyet yapamıyorum ama 13 gün çok güzel bi süreç her gün yazalım buraya kilolardan kurtulalımaynen uyku tutmadı bu sefer kararlıyım inşallah bir sıkıntı yaşamadan 13 gün hemen geçer...çünkü 13 kilo fazlam var ve çok mutsuz oluyorum.hiçbirşey alasım giyesim yok...benim için kilo vermekten çok motive olaabilmek önemli inşallah birçok arkadaş destek olur ve hep birlikte güzel sonuçlara ulaşırız.
aynen bende diyet uygularken sıkılıyorum yavaş kilo verdiğim için....bu diyet hızlı kilo verdirdiği için en uygun diyet olarak düşündüm kendim için ve sevdiğin besinler var...en azından 13 gün sonunda bir başlangıç yapmış olurum ve artık az kilo versemde motive olmuş olurumİnşallah konu hemen görünür ben hiç diyet yapamıyorum ama 13 gün çok güzel bi süreç her gün yazalım buraya kilolardan kurtulalım
Kolay gelsin bizeBoy 172
Kilo 78.3
Diyette 1.gün
ayy ne güzel ne kadr sürede gider 10 kiloBir çok
bir çok arkadaşımın yaptığı diyet tam anlamıyla uygulanıldığı takdirde güzel sonuçlar alınıyor...giden kilo birazda vucudundaki yağ oranına baglı en düşük kilo veren arkadaşım 7 kilo verdi...nette 10 kilo verende var 12 kilo verende ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?