• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgililer günü :(

ya çok şeymi beklioruz acaba die düşünüorum inanın akşam öle bi patladımki ne yaptığımı ne sölediğimi tahmn edemezsniz.
bi yandanda üzüldüm onu öle üzgün görünce ağladı falan özür diledi
ya ne bilim hiçbirşey değil dediğim gibi diğer topiktede ilk sevgililer günümz olucaktı güzel geçmesini isterdim ağlayarak değilde gülerek geçmesini isterdim
içimden hep övünüordum aşkım benm bana kesn bi süpriz hazırlamıştır die
ama yanıldım
işte bu beni kıran...

benim eşimde kutlamadı aynı zamanda canı istemiş pasta almış içine sevgililer günü için pastane kutlama msj koymuş ondan bile haberi yok birtane öpse onada razıydık neyse dövmediğine şükür

dövmediğine şükür nasıl bır cümle böyle. hiçbir kadına el kalkmaz.benneyaptımki

kizlar hediyenizi aldiysaniz sükredin bence onuda bulamayanlar
var illa birde sürpriz beklenmemeli bence dogum güünü degillki bu

ya çok şeymi beklioruz acaba die düşünüorum inanın akşam öle bi patladımki ne yaptığımı ne sölediğimi tahmn edemezsniz.
bi yandanda üzüldüm onu öle üzgün görünce ağladı falan özür diledi
ya ne bilim hiçbirşey değil dediğim gibi diğer topiktede ilk sevgililer günümz olucaktı güzel geçmesini isterdim ağlayarak değilde gülerek geçmesini isterdim
içimden hep övünüordum aşkım benm bana kesn bi süpriz hazırlamıştır die
ama yanıldım
işte bu beni kıran...

ağlaması ne kadar pişman olduğunu gösteriyo zaten artık üzülme bence telafi edecektir bence

Bence en güzel hediye eşin her zamanı sevgililer günüymüş gibi görüp eşine saygılı ve sadık olması, dünyalara bedeldir.a.s.

annesi akşam oglum sana çiçek ne getirdi bakıyım dedi ne çiçgi kutlamadı bile dedim eşimde sanki bütün gün gezdim işteydim ben die trip attı hemde sabaha kadar bense 5aylık kızımla günlerce gerzip ona hediye baktık 2tane hediye aldık artık kutlamıcam bişi şevkim kaçtı çok kırıldım bide trip yedim üstüne

Vallahi ben sevgilim olmadığından tüm sevgilisi olmayan arkadaşlarımla birlikte dün gece türkü cafede eğlendik,halaylar çektik,türküler söyledik.Sevgilim olsaydı bu kadar eğlenemezdim belki de.kaydirigubbakcemile2
Ayrıca ben öyle özel günlerde hediye olayına karşıyım :olmaz:

annesi akşam oglum sana çiçek ne getirdi bakıyım dedi ne çiçgi kutlamadı bile dedim eşimde sanki bütün gün gezdim işteydim ben die trip attı hemde sabaha kadar bense 5aylık kızımla günlerce gerzip ona hediye baktık 2tane hediye aldık artık kutlamıcam bişi şevkim kaçtı çok kırıldım bide trip yedim üstüne

bende sabah hediyesni verdm anneside bizdeydi gördü verrken bak bak gelinime ne marifetliymiş sana atkı örmüş sen ne aldın bakalım dedi oda benm ki evde demesmi düşündüm bursaya gdince evden alır herhalde dedim şehrdışındaydık çnkü.bursaya geldk 4 gibi yemğe gttk sinemaya gttk saat oldu 10 hala kutlıcak çok moralim bozuldu ama ben 1 ay önceden başladım o günün hazırlıklarına sonra ben yanndan ayrılınca açtım telefon saydım hepsini hediye almadığımı nerden biliosun demesmi deliye döndüm herhalde yarın vermeyi düşünüosun hediyeni dedm.istemem artık dedim.hala vercek hediyesni tabi almışsa

her günü öyle güzel yaşayan kişiler için gerek yokki bence.piyasanın bizlere sunduğu ekonumik kaos böyle günler .üzmeyin kendinizi boş yere akıllı olun yahu.vereliniortak

kimse hediyenin maddi boyutunda değil zaten akılsızlık değil şaşırtan bir sürpriz yada özel bir planla farklı bir gün geçirmek istemek

aynen ya az biraz farklılık olsa nolucaktıki herzamanki bi pasta almış ve yanındada karanfil beleş olarakk bide bgunu söyledi pffffffff

hayat öyle gelmiştiki üzerime bütün derdi ve tüm kederiyle,bir yolcuysum hayat denizinde dalgalar arasında,ordan oraya salınırdım kalbim teknesiyle.ıssız bir ada vardı ıssızlıkların tam göbeğinde,tam derinliklerinde.biliyordum uzak değildi yaklaşmıştım,kürek çekiyordum yorulsada kollarım,biliyordum birgün bulacağım ve artık o ada benim sonsuzluğum olacaktı ve ben orada yaşayacak,orada ölecek,oraya gömülecektim.bu inanç bu amaç vardı yüreğimde.
karanlık gecelerde bile kürek çekiyordum aydınlığa evet aydınlık vardı yolun sonunda.elbet ki sabah olacaktı,güneş ışıl ışıl doğacaktı.titriyordum ama adanın beni sarmasını hayal ederk içimi ısıtıyordum.kalbim teknesi su almaya başlamıştı boğulmakta yakındı yaşamakta.boğulmak öldüremezdi beni ama kavuşamamak sonrası keder bitirirdi.
birgün gözlerimi açtığımda kalbim teknesinin teleskobunda bir ışık görmüştüm.ewet ewet o ışıktı.beklediğim hayal ettiğim,kürek çektiğim,çırpındığım adaydı.benim adamdı sonsuzluğum,yolculuğumun sonuydu,avuçlarımın içindeki izlerde bile yollar o adaya çıkıyordu.sanki gözlerimden boşalıyordu tekneme dolan sular.sessizdi her yer kızgın kızgın esen hiddetli rüzgarlar bile mutluluk esiyordu sanki.taşıyordum mutluluktan.ellerimi uzattım daha ilk anda tuttum adayı sımsıkıca birdaha bırakmamaya söz verircesine.

kalbimin teknesini sıkıca bağladım gidemez artık hiçbiryere.gözbebeğim yeni doğmuştu sanki gözlerimde.elalı gibiydi rengi en güzel renkler içinde,yemyeşil oluyordu rengi sevgiyşe beslendiğinde.onu ben besleyecektim,ben büyütecektim,asla ağlatmayacak,ağlamasına izin bile vermeyecektm.ve söz vermiştim kendime hep yeşile döndürecektim rengini sevgimle.uyuduğunda göz kapaklarımı örtecektm üzerine,ninniler söylecektm üzüldüğünde.kirpiklerimle savaşacaktım tehlikelerle yinede ona zarar gelmesine asla izin vermeycektm.

sen benim gözbebeğimsin,bebeğimsin gözlerimde büyüdün ve her zmanda orada büyümeye devam ediceksin.dünyadaki tüm sevgililer içn sadece 1 gün var ve o günü kutluyorlar o gün hatırlıyorlar sevdiklerini benimse hergünüm sevgililer günü çünkü benim sevgilim,benim gözbebeğim,benim bitanem 1 günü değil 1 ömrü hakedior.

bu yüzden aşkım sayfa başına bakrsan 14 şubatı atlayarak başka bir günle devam ettm yazdıklarıma.çünkü ben seni 1 günlük değil koskocaaa bir ömürlük sevdim.

biraz uzun oldu arkadaşlar kusura bakmayın ama paylaşmak istedim bu mektubu benm için kendi yazmış aşkım ve hediyenin içine koymuş pazartesi akşamı verdi bana.

gecikmeli olmasını gözün görmemiştir artık bu mektupla :D sevindim ilk sevgilililer gününü güzel hatırlayacak olmana

ayy canım ya aşkım akşam 11 de süpriz yaptı bana evde oturmuş yaprak dökümünü izliodum benmkide bennyatıorum i gecler die mesaj yazmıştı.sonra bi msj daha geldi aşkım gökyüzüne bir bakarmısın dışarı çıkıpta acayp birşey var dedi ufo gbi aynı benide babamlar kaldrdı dedi. lülülülülülü bende meraklı hemen koştum balkona göremedm bişi sonra caddeye bakan cama çıktım gökyüzüne bakıorum yne yok bişi herhaldeben bakasıya kadar gtt die düşündüm tam artık çekiliodum camdan bi baktım benm kociş sokağın köşesinden döndü eve doğru gelio elinde bi paket dondum orda resmen. delikafadulden çıktım hemn dışarı bi sarıldı aşkım bana :1hug: elindeki pakette de orkide varmış çok güzellerdi bayıldımmm..bitanem o benm hasta hasta yorgun yorgun hiç üşenmeden yarım saatlik yoldan gelmiş.evlermz uzak birasda.

Back