• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgililer Günü

ebixsxim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2008
1.555
0
0
37
İstanbul
kızlar malum sevgılıler gunu onumuz... sevgılılerımıze kada evlı bayanlar elerıne neler alacaklar bırde sevgılılşwer guyunde ne gıyınmeyı dusunuyoruz paylasalımmı ne deersınız ...alacagınız hedıye + gıyınecegınız kıyafetler neler ogun ıcın :asigim:

nasıl fikrim olsun ki sevgilimle aynı evde kalıyorum ne güzel diceksin ama abiside bizimle kalıyor o yetmezmiş gibi misafir geliyor bir plan falan yapamıyorum offfffffffffffffffffffffffffffffffffffff

canm hediye olarak kitap yazdım kocacımaa
ama kıyafet bilmiyorum ki sabah uyandığımda gecelik olur üstümde :) gün içinde de duruma göre takılırız ki büüyk ihtimal kot olur :)))

kımselerın dıkrı daha kesn bellı deıl heralde :)
bende gomlek almayıo dusunuyorum bırde yanında gomlegın resımlerımızın oldugu ajanda yaptım sadece onu renklı fotokopı ıle karotna bastırıcam bırde fotokopılerı tellı tefter seklınde sprellıttıcem

gıyım konusunda karrsızım halaa :(b of

kımselerın dıkrı daha kesn bellı deıl heralde :)
bende gomlek almayıo dusunuyorum bırde yanında gomlegın resımlerımızın oldugu ajanda yaptım sadece onu renklı fotokopı ıle karotna bastırıcam bırde fotokopılerı tellı tefter seklınde sprellıttıcem

gıyım konusunda karrsızım halaa :( of

ay ben ayakkabı aldım çok hoş bi ayakkabı hem spor gibi hem klasik gibi değişşik bişi dün vermek zorundakaldım çünkü denl gelzse ancak bugune değişterebilirdik oda denk geldi ama çok begendi :)))

Back