• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgililer günü

gonul321

Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2024
138
73
18
27
Sevgilimle 13 Şubat'ta yemeğe çıkma kararı aldık. Yani 14 Şubat değil 13 Şubat'ta sevgililer gününü kutlayacaktık fakat o hediye alma zahmetine girmemiş alıp almadığını sorduğumda ise "ne hediyesi " diye bir tepki aldım. Çok sinirlendim ve yemeği iptal edip hediyesini almadım. Sizce ne yapmalıyım ayrılmalı mıyım?

Yani hediyelere önem veriyorsan (önem vermeyen de var mıdır sanmam) o da ne hediyesi kafasında biriyse zaten anlaşamazsınız ayrıl gitsin

Tek sorun bu mu normalde

Tek sorun bu mu normalde de böyle mi davranıyor
Tabi ki hayır. Yılbaşında da aynısını yaptı hatta mutlu yıllar mesajı attı o kadar. Kokina çiçeği istemiştim almadı Nergis çiçeği istemiştim almadı. Gitmek istediğim bir kaç mekan vardi tamam maaştan sonra gidelim dedi fakat 2. Maaşını aldı ama hala gitmedik. Balık tutmayı çok seviyorum bir kaç gün önce balığa gittiğinde benimde kursa ve ugramam gereken bir yer vardı o günde aracım bende değildi ve hava yagmurluydu kendisinden rica ettim fakat yarım saatligine o balık tutma etkinliğini bırakıp gelemedi

Yani hediyelere önem veriyorsan (önem vermeyen de var mıdır sanmam) o da ne hediyesi kafasında biriyse zaten anlaşamazsınız ayrıl gitsin
Az önce ayıp ettiğimi düşünmüyorum ve bana değer vermediğini düşünüyorum dediğimde bana " ne düşünmek istiyorsan onu düşün" mesajı aldım.

Az önce ayıp ettiğimi düşünmüyorum ve bana değer vermediğini düşünüyorum dediğimde bana " ne düşünmek istiyorsan onu düşün" mesajı aldım.
Çabalamıyor da yani her şeyin farkındasın yapman gereken belli

Çiçeği de kendiniz mi istediniz bir de🙁🙁
Size değer vermeyen birisni haystınızda tutmayın.
Siz çok şey isteyip onu bunalttıysanız da kendinize çeki düzen verin. Siz ne yaptınız yılbaşında? Doğum gününde vs. Siz yapıyorsunuz o yapmıyorsa sorun vardır.
İkinizde yapmıyorsanız böyle bi iliskiniz vardır

Belki hediye almayı eğlwnmeyi bilmşyordur. Siz onu birkaç sefer mutlu edin, karşılığını göremiyorsanız çözümğne bakarsınız

Çiçeği de kendiniz mi istediniz bir de🙁🙁
Size değer vermeyen birisni haystınızda tutmayın.
Siz çok şey isteyip onu bunalttıysanız da kendinize çeki düzen verin. Siz ne yaptınız yılbaşında? Doğum gününde vs. Siz yapıyorsunuz o yapmıyorsa sorun vardır.
İkinizde yapmıyorsanız böyle bi iliskiniz vardır

Belki hediye almayı eğlwnmeyi bilmşyordur. Siz onu birkaç sefer mutlu edin, karşılığını göremiyorsanız çözümğne bakarsınız
Sevgililer gününü kutlamayı düşünmüyordu kutlar miyiz dediğimde eğer sen istersen kutlarız demişti yani ben çok önem veriyorum onun doğum günü Haziran'da ve ben şimdiden ne alsam acaba diye düşünmeye başlayan biriyim

Back