Anket Sevgililer Günü Size Neyi Hatırlatıyor?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sevgililer Günü Size Neyi Hatırlatıyor?

• Ankete Katılan
    62
E

EU1

Ziyaretçi
Sevgiler günü size neyi hatırlatıyor? Neden?

2006 14 şubata kadar hiç birşeyi hatırlatmıyordu
ama şimdi sadece ve sadece babaannemin vefatını hatırlatıyo:çok üzgünüm:

Sevgili Kocişimi biricik aşkımı hatırlatıyor tabi kii..Neden mi? Çünküüü onu çok seviyorum ve bu evliliğimizin ilk Sevgililer Günü olacak..Ve umarım tam süper olacak :))

tabiki sevgilimi hatırlatıo..adı ustunde...aşkımla ilk sevgililer gunumuz olcak gerçi bizim her gunumuz özel...:))ama yinede ona o gunu unutulmaz yapmak için cok super surprizlerim var:)))

2005 14şubatında kötü bi gün yaşadık kardeşim mucizeyle onu hatırlatıyo.çok kar yağıyodu tipi şeklinde biz halamlara giderken yolda kaldık sadece ikimiz donmak üzereydik elele koşmaya başladık rüzgardan ve tipiden başka birbirimizizor görüyoduk ve zor yürüyoduk dizimize kadar kar vardı sanki neyseki açık biyer bulup hemn girdik ısındık orda biras hava durunca eve çıktık annemleri görünce birbirimize sarılıp ağlamıştık bunu hiç unutmuyorum

ekonomik sıkıntıyı,özel günlerin ardından sıkıntı gelir

ahhh ahhh eski manit geliği aklımaa...
eşşek beni aramaz kii 14 şubatta öff yaa ne inat bi çocuk bu yaaa ne biçim sewiosun beee kaka şeyy öğğğ...

benim eşim parası varsa alır yoksa oda tanımaz ama allah için durumu iise unutmaz

Sevgilim yok .
Bunu bir tek ben isaretlemisim,utaniyorum:))
Simdiye kadar hicbir sevgili gününde sevgilim olmadi.:)
Gerci dogru dürüst sevgilim oldumu ki?:))

Wallahi şimcik bacım, her sevqililer qünü farklı qeçiyor desem... önceki senemde sevqilimden ayrılmıştım.. ondan öncekinde qüzel bir qün demiştim artık sanırım bu sevqililer qünü de '' oda ne felan '' diye qeçiririm .:) olmadıki şöle qüzel bir sevqililer qünü. Eqlenmek maksatıyla .. pehh beee.. ben onun dışındada seviom hem :)

ayyy hediye derdi gerçi sırf o gün diye hediye almak da saçma geliyo normal bi günde alınsa daha makbule geçer mecbur bırakıldığı için alınıyomuş gibi geliyo bana tabi bu sadece benim düşüncem geçen sevgililler gününde almadım daha doğrusu alamadım yine alamam param yokki ((((

Gönül kırıklarıyla dolu bir günü hatırlattıgı için bana ben böle bi günü hafızamdan çıkardım

Güzel bir geceyi :asigim: Detayıda veriyorum...

13 şubat gecesi yani 14 şubat günü aşkıma ilk defa "seni seviyorum" demiştim :asigim: Gerçi bizim için sevgililer günü diye birşey yok ama "o gün" bizim başlangıcımızdı....:asigim:

hiçbir şey yapmayacağız, çünkü bize hergün sevgililer günü sevgilim, hediye filan almak yok dediğimiz ve eve gitmek üzere arabay binerken koltukta duran bir adet gülü ve hediye paketi aklıma geliyor :asigim:
çok özledim aşkımı :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…