Tatlı Tarifi Sevgililer Günü Pastam (cevizli, çikolatalı, şeker hamurlu) Milla süt sponsorluğunda

görüntüsü cok seker

almazmıyım hiç hayır demek mümkün değil
bu bayatladi canim ya ben dunku rulo pastamdan ikram ediyim o zaman sana da
tablo gibi olmuş ellerine sağlık...
coook tesekkur ederim boyle yorumlar cok sevindiriyor beni
görüntüsü cok seker

tesekkur ederim canimyapan kokos olunca pastaya da yansitiyor haliyleemin ol tadi da guzeldi e bi pasta hem cikolatali hem cevizli olursa nasil olur

Son düzenleme:
Azerinim çok güzel gözüküyor hele o şeker hamurunu kendin yapman süper bende biliyorum yapmayı tarifleri var dediğin gibi harbi ile yapılıyor ama henüz denemedim denicem inşallah. Ellerine sağlık baya emek vermişsin başarılar dilerimm

tesekkur ederim canimevet o gun neredeyse yarim gunum gitmisti pasta icin
dene canim zor bi sey degil basarirsin sen hamarat hatunsun

tesekkur ederim canimevet o gun neredeyse yarim gunum gitmisti pasta icin
dene canim zor bi sey degil basarirsin sen hamarat hatunsun

sağol canım ya uzun zamandır evde tatlı yapılmıyor olsa da arada sütlü tatlılar bir de puding falan eşim kilo aldı istemiyor evde olunca dayanamayıp yiyor çünkü alırsak küçük alıp yiyoruz o kadar yapsam hepsini kendi yer ama kaynanamın doğumgünü var 5 temmuzda 12 temmuzda annemin annem olmaacak o zaman ama sonra gelecek ona da yapabilirim bir de böyle merdane ile açıp üzerini tamamen kaplıyorsun ya onu da çok beğeniyorum.

immm onu ben de cok begeniyorum yaaklimda cok guzel seker hamur kaplamali pasta var insallah bir gun yaparimbelki kizimin dogum gunune barbie pasta yaparimama baya el oyalayici su seker hamuru
Azeeeemmm, nefis görünüyor balımmm
Ellerine sağlık
meeeed gel gel sana bi dilim ayirdim aramizda kalsintesekkur ederim merakli melahatim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…