sevgililer günü önerileri???

offoff

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2010
569
6
118
Balıkesir
kızlaar,,canlarımm,, bitanelerimmmm!!!! sevgililer günü için önerileriniz neler??????? :49: :49:

yer ve hediye önerileri özellkle diğer günlerden farklı geçsin istiyorum birde hediye var ....eksiği olsa al geç ama herşeyi var ne alabilirimm :44:

benim düşüncem ya iyi bir parfüm yada ayakkabı....
varsa var napiyim yaaa :63:

benimki ferdi tayfur filmlerine bayılır filmlerden bir arşiv oluşturup hediye etmeyi düşünüyorum :69:

Geçtiğimiz sevgililer gününde sözlüme (o zamanki erkek arkadaşım), internet üzerinden bulduğum bir butik pastacıdan 2 tane aşk pastası ve yanında da aşk kurabileri siparişi verdim.

Tamamen sizin isteğinize,adlarınıza,çıkmaya başladığınız tarihe ve de yazdırmak istediğiniz şeylere göre tasarlıyolar. Ayriyetten her bir kurabiyenin o tüllerle süslenmesi kurdeleleri, karşı tarafa verilen kutunun güzelliği herşey o kadar güzel olmuştuki,erkek arkadaşım kutuyu açıpta içinde o pasta ve kurabiyeleri görünce bayıldı bayıldı nerden aklına geldi böyle bişey çok hoşuma gitti dedi çok mutlu oldu hatta benden sonra bir çok arkadaşımda benden görüp aynı şeyi yaptılar erkek arkadaşlarının doğumgünlerinde vs. :52:

Ben bunları aldığım diğer hediyemin yanında vermiştim ama sırf bunlar da bi hediye olarak verilebilir sadece!!! Bence düşünün derim:49:

Geçtiğimiz sevgililer gününde sözlüme (o zamanki erkek arkadaşım), internet üzerinden bulduğum bir butik pastacıdan 2 tane aşk pastası ve yanında da aşk kurabileri siparişi verdim.

Tamamen sizin isteğinize,adlarınıza,çıkmaya başladığınız tarihe ve de yazdırmak istediğiniz şeylere göre tasarlıyolar. Ayriyetten her bir kurabiyenin o tüllerle süslenmesi kurdeleleri, karşı tarafa verilen kutunun güzelliği herşey o kadar güzel olmuştuki,erkek arkadaşım kutuyu açıpta içinde o pasta ve kurabiyeleri görünce bayıldı bayıldı nerden aklına geldi böyle bişey çok hoşuma gitti dedi çok mutlu oldu hatta benden sonra bir çok arkadaşımda benden görüp aynı şeyi yaptılar erkek arkadaşlarının doğumgünlerinde vs. :52:

Ben bunları aldığım diğer hediyemin yanında vermiştim ama sırf bunlar da bi hediye olarak verilebilir sadece!!! Bence düşünün derim:49:

Kesinlikle çok güzel ve farklı bir hediye bence de.:16: Ben de doğum gününde işyerine kurabiye buketi göndermişim sevgilimin çok da beğenmişti. Ama çoğunu ben yedim:27::1:

süpermiş tatlım peki nerdn sipariş verebiliriz ki??

butik pastacılardakiler çok güzel oluyor ama üşenmeyenler kendileri de yapabilir pasta ya da kurabiyeleri.belki çok şık birşey olmaz ama sizin emeğiniz olur,daha da özel olur.tchibo da kurabiye şekillendirme seti var.içinde kalıplar ve 86 karakterlik damgalar var.damgalardan kelimeler oluşturup kurabiyelerin üzerine yazı yazabiliyosunuz,kalpler yapabilyosunuz.arada kalp olacak şekilde baş harflerinizi yazıp altına tanışma tarihinizi yazabilrsiniz vs.pasta süsleri de arttı iyice,dr oetkerin de bunun için sattığı ürünler var.bunlar da iş görebilir bence kızlar

Burçin Birdane'yi öneririm kesinlikle hem lezzeti hem de görselliği çok güzel oluyor.:16:

Ben napıcam bilmiyorum amaaa. Kötü bir dönemden geçip zaman verdik birbirimize, hediye almalı mıyım bilmiyorum:26:

164589.jpg

893380.jpg

164397.jpg

Buranın da cupcakeleri ve kurabiyeleri çok sevimli :69:
5061386995039230c1f9.jpg

50613870019c291163ef.jpg

450497786424edbee9f0.jpg

44429884265675c79125.jpg

5384086089494541d8cab.jpg

Ben pembemerdane.com diye bi siteden sipariş etmiştim.Çok memnun kaldım.Tavsiye ederim.

Melezgüzel in eklediği kurabiye ve cupcake fotoları da çok güzelmiş hangi siteden aldıysa orası da güzel biyere benziyo.

merhaba...evimde tamamen doğal ürünlerlebuti pasta ve kurabiyeler yapıyorum.facebooktaki sayfamdan modellere bakabilirsiniz.bu sevgililr gününe çok kişi ulaştı,çok ta mmnun kaldılar.sizde sevdiğinize en tatlı şekilde seni seviyorum diyin :)

ayşen butik pasta & kurabiye
www.aysenbutikpasta.com

ayrıca bu sektöre yeni yeni girdiğim için fiyatlarım oldukça makul.sizde yararlanın :)

Back