Blogumada ekledim bu yazıyı..
Eşim gece çalıştı ,dün akşam 18:30 gitti ..Bu sabah 06:30 da geldi eve.Uyanadım ama kalkmadım yataktan.oda geldi yattı,uyuduk.Ben 07:30 da uyandım bebişle beraber.Salona gittim..bide ne göriyim...aşkım bitanem gece onca işinin arasında beni mutlu etmek için vakit ayırıp bişeyler almış..Masanın üstüne bir şişe kırmızı şarap,bi şarap kadehi,kavanoza koyduğu bi demet nergis çiçeği ve üstünde bi not,yanında katlanmış ve üstüne gül koyulmuş bi elbise... Bir kere daha aşık oldum bitaneme..Ömrümü geçirmek için ne kadar doğru bi adamı seçtiğimi yeniden anladım..O benim herşeyim..Tek mucizem..Seni çok seviyorum bitanem..Hiç bozulmasın mutluluğumuz..
Blogumada ekledim bu yazıyı..
Eşim gece çalıştı ,dün akşam 18:30 gitti ..Bu sabah 06:30 da geldi eve.Uyanadım ama kalkmadım yataktan.oda geldi yattı,uyuduk.Ben 07:30 da uyandım bebişle beraber.Salona gittim..bide ne göriyim...aşkım bitanem gece onca işinin arasında beni mutlu etmek için vakit ayırıp bişeyler almış..Masanın üstüne bir şişe kırmızı şarap,bi şarap kadehi,kavanoza koyduğu bi demet nergis çiçeği ve üstünde bi not,yanında katlanmış ve üstüne gül koyulmuş bi elbise... Bir kere daha aşık oldum bitaneme..Ömrümü geçirmek için ne kadar doğru bi adamı seçtiğimi yeniden anladım..O benim herşeyim..Tek mucizem..Seni çok seviyorum bitanem..Hiç bozulmasın mutluluğumuz..
PasaklıMinikTanrıca cok güzel olmuş yaa cok sevndm senin adınaa evli olasım geldi valaaa :asigim:
günaydın kızlar
akşam yazmıştım eşime duygu yüklü
bir mektup yazdım eşortmanın içine koydum diye
neyse eşim geldi
eşormanı giyecek içindeki mektubu gördü
bune ya falan dedi
sonra okudu
çok begendi
sonra koyun koyuna uyuduk
bu bana yetti zaten.
Ben geldiim benn geldiim:)
Hoş geldimm hoş buldum :)
Gelelim bugünee hediyemi verdiimm:)
Çok mutlu oldu eheeh çocuklar gibiydik bugün afiyetle o bana yedirdi ben ona yedirdim çikolataları.
En üstteki notu yanımda okudu :)
Amaaa altında bir tane daha not vardı onuda çaktırmadan cüzdanına soktum artık ne zaman bulur bilmem ::)
Valla bugün çok güzel geçtii.
Geçti deee ahh ben sakarlığıma doymayım naptım biliyonuzmu?
Serinleyelim kendimize gelelim diye kolanya dökeyim dedim.Onun başından aşağı biraz kolanya döktümmm arkamı döndüm kolanyanın kapağını kapayım diyeeeee benim kiyerinden bi fırlamak fırladıı aman allahımm döktüğüm bütün kolanyalar gözüne girmiş:1shok:kafamçokkarıştı
aman allahımm kendine zor geldii ebeni aldı bi gülmek :roflol:
Hey allahım yaa zarla zorla gözünü açabildi bilmem kaç dk sonra-tatlicadiarzu-
ayy kıyamam ben onaa üzüldümde ama gülüceğimde geldi yani nabayım kaydirigubbakcemile3
kızlar bende dün eve gittim kırmızı ojelerimi sürdüm
kıyafetlerimi hazırladım kocişimin parfümünü hediye paketi yaptım süsledim süprizzzzz
evin farklı yerlerine saklayacağım kartları ayarladım
her dilde seni seviyorum yazıları hazır eve gidince duvara yapıştırıcam
sabah kalktım erkenden duş aldım fön çektim
ama iş çıkışı kocişimim isteğiyle kayınvalideme gidices
kurabiye yapmaya fırsatım olmayacak galiba en olmadı pazar günü yapıcam Çok üzgünüm çoook
akşam eve gelip film izleyeceğiz sonrada sinemaya gidices söz verdi sırnaşık şey
neyse bunlar bildiğim şeylerdi ama dün akşam yaşadığım şoku hiç unutamayacağım sanırım
kocişim iki yıldır ilk defa bana sürpriz yaptı böle özenerek hazırlanarak hemde
mutluluktan ağladım vallahi o kadar mutlu oldum ki senağlama
her akşam beni işten alır ama dün akşam servisle gelsen olur mu ben gecikicem dedi bende istemedim servis çok geç kalkıyo diye
bide daha anneme gidicektk teyzem annemde diye
neyse geldi aldı beni anneme gittik falan akşam eve döndük kapıyı açmam için anahtarı bana uzattı ama benim jeton düşmediği için sen aç aşkım dedim
kapıyı açtı benim girmemi bekledi
girmemle şok olmam bir oldu zaten
holdeki avizeden bişiler sarkıyo ama karanlıkta anlayamadım ne olduğunu ödüm patladı
ışığı açtım ne göreyim
kalp şeklinde süsler asmış avizeye, uzun bi ipte sırayla kalpler var, yere kadar uzun bişi
neyse montumu bıraktım yatak odasına gittim üzerimi değiştirmek için
odanın ışığını bi açtım yatağın üstü kıpkırmızı gül yapraklarıyla dolu
ben ağladım ağlayacağım
daha bitmediiii dedi mutfağa gittik o bahsettiğim kalp pastayı almış getirmiş mumlar var üstünde
bide pastayı aldığı yerden bişi bulmuş böle büyük plastik bi şişe salladı pimini bi çekti kafamdan aşağı gül yaprakları döküldü
nasıl bir sürpriz oldu nası mutlu oldum var ya havalara uçtum mutluluktan
hiç böle bişi beklemiyodum ondan beni çok şaşırttı
ama sevgililer günü yarın dedim kocişimde dedi ki
ben sevgililer günü diye almadım bunları senin için aldım dedi :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim:
çakıcım ne güzel düşünmüşsün..
hele bu duygu yüklü mektubun ardından can parçanla beraber uyumak en güzeli olmalı..
her gününüz böyle aşk dolu olsun:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?