kızlar güzel yorumlarınız için çook sağolun ama dediğiniz gibi Allah bana ve benim gibi çeken herkeze sabır versin. Ne yapalım benimde kaderim buymuş çünkü kocamı çook seviyorum kocamda beni çok seviyor onun sevgisinden bir an şüphe etsem bir dakika çekmem.
neyse bende işte bu seferde dersimi aldım bir daha süpriz yapacağım zaman kaynanamın haberi olmicak
ÖMRÜMDEN MESAJJJ GELDİİİİİİİİİİİhihoyyyt
5 YILDIR YANIMDA OLAN PRENSESİM, 5 YILDIR BENİMLE HAYATI PAYLAŞIP BENİ SABIRLA BEKLEYEN SEVGİLİM, 5 YILDIR SU İÇERKEN BİLE ELLERİNİ BIRAKAMADIĞIM AŞKIM... İŞTE BİR SEVGİLİLER GÜNÜNÜ DAHA 5. KEZ SENİNLE KUTLUYORUZZ VE HEP YANYANA OLMAYI NASİP ETSİN BİZE RABBİM.. SEVGİLİLER GÜNÜN KUTLU OLSUN BELİNAY TEMÜR.. ( TEMÜR AŞKIMIN SOY İSMİİ OLUYO KIZLARR DİYORUMKİ YANLIŞ YAZMIŞ SOYİSMİMİ AMA SONRADAN JETON DÜŞTÜ BAŞLADIM GÜLMEYE KENDİ KENDİMEE BABAMDA SU İÇMEYE KALKMIŞTI ODAYA GİRDİ DİYOKİ NE OLDU KIZIMkaydirigubbakcemile3) OY BEN YERİM BU AŞKIMI:asigim:
VE BİRTANE DAHA
SENİ ÇOK SEVİYORUM, HER İNSAN BİR DÜYADIR YILDIZLAR VE ONUN ETRAFINDA GEZİNEN GEZEGENLER HEPSİ BİRBİRİNİN ETKİSİNDEDİRLER HEPSİ BİRBİRİNE BAĞLI İNSANLARDA TIPKI BÖYLEYMİŞ BAZILARI YILDIZ GÜNEŞ GİBİ BAZILARIDA GEZEGEN DÜNYA GİBİ, EĞER BEN Bİ DÜNYA TAŞIYORSAM YÜREĞİMDE SENDE BENİM İÇİN Bİ YILDIZSIN EĞER SEN KAYIP GİDERSEN BENİM DÜNYAMDA YOK OLUR ONUN İÇİN BELİNAYIM SEN BENİM İÇİN ÇOK DEĞERLİSİN
:asigim: İŞTE BU MESAJLAR BİLE YETTİ BANA YAAAAsenağlama
Böyle icten gelen sözler dünyanin en pahali hediyesine bile bedel :asigim:
Ben geldiim benn geldiim:)
Hoş geldimm hoş buldum :)
Gelelim bugünee hediyemi verdiimm:)
Çok mutlu oldu eheeh çocuklar gibiydik bugün afiyetle o bana yedirdi ben ona yedirdim çikolataları.
En üstteki notu yanımda okudu :)
Amaaa altında bir tane daha not vardı onuda çaktırmadan cüzdanına soktum artık ne zaman bulur bilmem ::)
Valla bugün çok güzel geçtii.
Geçti deee ahh ben sakarlığıma doymayım naptım biliyonuzmu?
Serinleyelim kendimize gelelim diye kolanya dökeyim dedim.Onun başından aşağı biraz kolanya döktümmm arkamı döndüm kolanyanın kapağını kapayım diyeeeee benim kiyerinden bi fırlamak fırladıı aman allahımm döktüğüm bütün kolanyalar gözüne girmiş:1shok:kafamçokkarıştı
aman allahımm kendine zor geldii ebeni aldı bi gülmek :roflol:
Hey allahım yaa zarla zorla gözünü açabildi bilmem kaç dk sonra-tatlicadiarzu-
ayy kıyamam ben onaa üzüldümde ama gülüceğimde geldi yani nabayım kaydirigubbakcemile3
Bende eşime sıkı sıkı sarıldım geldimmmmmmmŞenizŞenizŞenizŞeniz
Allahım ayrı olanlarıda kavuştursun kısa sürede:Saruboceq:
Sizde sevdklerinize en kısa zamanda kavuşmanız dileğiyle kızlar:Saruboceq:
hoşgeldin aşk kuşummmm :lepi::jeyyar:ayyy enişte bey unutlumaz bir sevgililer günü geçirmiş mutluluk acı yana ve ani görememe kaybıylaaakaydirigubbakcemile3 siz varya müthişssiniz yaaa.. siz atlattınız darısı bizee şekercimm yarın biran önce olsun yaaaaaaa:Saruboceq::asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?