- 3 Aralık 2008
- 12.618
- 10
- 408
- 39
zevkle davet ederim başı ben çekerim ama size bırakmam hehe :teytey:canımm ne güzel bi haberrrrr düğüneeee çağırırsınnn artıkkk:içelim:kk hatunları olarakk halay çekerikkk ,göbek atarıkkksositososito:teytey:istersen ddisko bile yaparıkkk:dance:her türlüsü mevcuttur:roflol:
romantık deılım dıe wurdumduymaz mıyım yada ruhsuz anlayamadım ben bole dusunuorum ayrıca sewgılımı mutluda edıorum ewt suprız yapmanın yada romantık olmanında bı adabı wardır dıe dusunuorum hayatım ben de suprız yaparım sewdıgını mutlu etmenın bınbır turlu yolu war tabıkı cıcek bayana gıder sewgılısı tarafından allah askına sewgılıler gunu ya ben ondan bana kalplı kurabıye yapmasını nasıl beklemıosam oda benden bı demet gul beklemez.a.s.
zuhahaha al bendende o kadar.kendımızı agırdan satalımda boswer ruhsuz olalım sekerım hihoyyyt
Sevgi Kelebeği ve rockerx Ayol sizin içiniz geçmişş ne ruhsuz kızlarsınız siz yaaaa.. yabancı birine değil sevdiğiniz aşık olduğunuz adama yapıyorsunuzz bunlarıı yoldan geçen herhangi birine değil... onu mutlu etmek sizin için çokmu zorr onu değerli kılmak onu düşündüğünüzü ve önemsediğinizi göstermek??:1shok:
kızlar merhaba ya bende sevgilime tuttugu takımın eşofman takımını aldım bide nevresim takımı aldım ama böle kırmızı falan sevgililer gününe özel şimdi düşünüyrıum nevresim takımı acayip olurmu vermesemmi acaba lütfen yardımcı olun
zevkle davet ederim başı ben çekerim ama size bırakmam hehe :teytey:
bu arada çikolatalar ne alemde duruyor dimi bak bi gün kaldı bitirme:) yerimseniben
kızlar merhaba ya bende sevgilime tuttugu takımın eşofman takımını aldım bide nevresim takımı aldım ama böle kırmızı falan sevgililer gününe özel şimdi düşünüyrıum nevresim takımı acayip olurmu vermesemmi acaba lütfen yardımcı olun
günaydın kızlar
aaaa valla sizi yalnız bırakmaya gelmiyor aaaaa oku oku bitmedi bütün gece yememiş içmemiş fikir üretmişsiniz yaaaaau kaydirigubbakcemile2
yaaa ben kocişimden ayrı bi yere gidemiyorum ki hala kol düğmesi alamadım napıcam yaaaa
bi sürpriz olsun die sinema bileti almıştım onuda söylemek zorunda kaldım zaten moralim bozuk
annemde kırmızı gıda boyası varmış onu alıcam bugün kocişimde aktardan inci alıcak ona kurabiye yapıcam onun bi sürprizi olduğunu sanmıyorum böyle rantlara fırsat vermeyelim bize her gün sevgililer günü aşkım dio ama hiç bi hediyesini sürprizini görmedim 2 senedir
dün ben ona bir sürpriz daha yaptım ikimizde best fm dinliyoruz ben onun sayesinde takip etmeye başladım. iki gündür bi yarışma yapılıyodu akşam programlarından birinde iki sevgiliyi yayına alıyolar soru soruyolar ve aynı anda cevap verirsen hediye kazanıyorsun. aradım best fm düştüüüüü kalbim nası atıo ama küt küttt kocişimle benim adımı numaramı bıraktım arayacağız biz sizi dediler ben tlf kapadım eşimi aradım ne yapıosun müsait misin sana bir sürprizim var dedim müsait mi değil mi diye sordum müşterideymiş ama çıkmak üzereymiş neyse kapadım tlf arkasından best fmden aradılar onuda aramışlar yayına aldılar bizi soru sordu radyo programcısı ikimiz de aynı anda cevap verdik hediyeyi kazandıkkk :sm_cool:
sürpriz oldu bitanecik sevgilime süprizzzzz :asigim: :asigim: :asigim:
kizlar fikirleriniz çok güzel ben sadece eski resimlerimizin ve bizim sarkimizin oldugu bi slayt hazirliyabildim hediye alamadim yetermiki???Şeniza.s.:1hug::1hug:
canımm sen en güzel hediyeyi eşinle hayatını birleştirerek ona evet diyerek vermişssin zaten... cd olayınıda güzel düşünmüşsün birde akşam güzelce hazırlanıp şık bir sofra kurr cd'yide hazırla, yemeğin ortasında ışığı kapat ve izlemeye başlayın BENCEa.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?