sevgililer günü icin fikir istiyorum

ilkbebegim38oslem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
22
2
1
31
Kızlar sevgililer günü için neler dusunuyorsunuz ? 6 aylık hamileyim , 8 aylik evliyim ve ayni zamanda bizim nisan tarihimiz ama aklima hic bisey gelmiyor fikir verir misiniz?

Bu içerikli konu açan 1258643513 . kişisiniz.
Akıl vere vere bizde kalmadı

E="Helcin10, post: 45139784, member: 681498"]Bu içerikli konu açan 1258643513 . kişisiniz.
[/QUOTE]
Canim bulamadim ben bununla ilgili konulari

Evlisin en kolay senin sürpriz yapman.
Yap mis gibi yemekler, mumlar falan giyin suslen tamam iste :)
Evli olsam neler yapardım valla
Sevgililer için daha zor bence. O gün bulusulacak mi hediye ne alsam ne begenir vs vs....

E="Helcin10, post: 45139784, member: 681498"]Bu içerikli konu açan 1258643513 . kişisiniz.
Canim bulamadim ben bununla ilgili konulari [/QUOTE]
Arama butonuna sevgililer günü de istemediğin kadar çıkar canım.
Zaten fazla alengırlı şeylerde yok parfum , giyecek , yemek , falan fişman :) Herkes aynı dertten muzdaripp

An itibariyle bir şey düşünemiyorum maalesef, kayınvalidem aradı Pazar günü taşınacaklarmış eee bu durumda bizde ev yerleştiriyor olacağız. Kayınvalidem tarafından bize sevgililer günü süprizi yapıldı bizim artık birbirimize süpriz yapmamıza gerek kalmadı.

Canım senin durum daha vahimmis ne denir ki bu durumda bilemedim E="cocuklarimcanlarim, post: 45140254, member: 591071"]An itibariyle bir şey düşünemiyorum maalesef, kayınvalidem aradı Pazar günü taşınacaklarmış eee bu durumda bizde ev yerleştiriyor olacağız. Kayınvalidem tarafından bize sevgililer günü süprizi yapıldı bizim artık birbirimize süpriz yapmamıza gerek kalmadı. [/QUOTE]
Canim

Güzel değişik yemekler yap masayı mumlarla süsle sen de süslen süpriz güzel bi elbise giyin sonra tvden irem deici aşk eşittir biz şarkısının karaokesini aç mikrofonla karaoke yap ona sonrasına bişey diyemem ama eğlenceli olabilir

Canim[/QUOTE]

Aynen öyle vahim durumdayım eşim sinir küpü bu haftayı mı bulmuş taşınacak gider iki saat yardım eder geliriz diyor adam. Yok artık dedim yine içim elvermiyor ne yapcaz gitcez mecbur. Lanet olsun içimdeki insan sevgisine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…