• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgililer günü hediyesi almamış

gonul321

Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2024
138
73
18
27
Sevgilimle 13 Şubat'ta yemeğe çıkma kararı aldık. Yani 14 Şubat değil 13 Şubat'ta sevgililer gününü kutlayacaktık fakat o hediye alma zahmetine girmemiş alıp almadığını sorduğumda ise "ne hediyesi " diye bir tepki aldım. Çok sinirlendim ve yemeği iptal edip hediyesini almadım. Sizce ne yapmalıyım ayrılmalı mıyım?

kesin ayrilin. Kabul edilemez bu saygisizlik. Kendisine hediye gelmiyor diye yemegi iptal edip ayrilmayi dusunmek. Kesin ayrilinki adama bir hayriniz dokunsun bacim.
Annem ile babam asla özel günleri kacirmazlardi ve tek bir gül dahi olsa babam anneme getirirdi bu ortamda yetişen biri olarak bu benim için zor bir durum bunu anlaman kolay olmayabilir o yüzden yine de fikrine saygı duyuyorum

Sevgililer gününe özel mi hediye almamis yoksa genelde de almaz mi?
Mesela benim eşim evlilik yil donumu, dogum gunum asla unutmaz her zaman o gün icin özel bir hediyesi bir seysi olur. Özel gün disinda da arada cicek ufak tefel hediye alir ama 14 şubat günü icin asla bir şey yapmak istemez nefret eder o gunu kutlamaz. 😄 Böyle bir durumu var mi mesela belki konusur cozerdiniz.

Sevgililer gününe özel mi hediye almamis yoksa genelde de almaz mi?
Mesela benim eşim evlilik yil donumu, dogum gunum asla unutmaz her zaman o gün icin özel bir hediyesi bir seysi olur. Özel gün disinda da arada cicek ufak tefel hediye alir ama 14 şubat günü icin asla bir şey yapmak istemez nefret eder o gunu kutlamaz. 😄 Böyle bir durumu var mi mesela belki konusur cozerdiniz.
Hayır hiç hediye almadi üstelik kokina ve nergis çiçeği agzimla istememe rağmen gelmedi o çiçekler.

Annem ile babam asla özel günleri kacirmazlardi ve tek bir gül dahi olsa babam anneme getirirdi bu ortamda yetişen biri olarak bu benim için zor bir durum bunu anlaman kolay olmayabilir o yüzden yine de fikrine saygı duyuyorum
Bende çok degerlı buluyorum sevgılıler gününde hedıyede cıcekde almalı sevgılım bende aynı sekılde almalıyım. Bırde şöyle bısey sız konusu herkes dıo ya hep alabılır evet hep de alabılırız ama özel günler onemlı

Orta da büyük bir dengesizlik var dimi terazi tahtasına koydugun vakit aldığım değer verdiğim değerden az gelir
Beklentileriniz farklı, bakış açılarınız farklı. Alacağı çiçeği bile siz söylüyorsunuz, adam belli ki böyle şeylerden hoşlanmıyor ya da istediğiniz mekanlara götürecek kadar maddi durumu iyi değil.

Anliyorum. Ayrilmaniz iki tarafli win-win bir durum o zaman. Hani dogum gununuzu atlasa falan haklisiniz deger vermiyor derdimde sevgililer gunu ne zaman ayrilmak icin bir kriter oldu bilmiyorum. (Tabi karsi tarafin sizi rahatsiz eden baska bir tarafi olmama durumuna gore yorumluyorum) Yemege cikariyor olmasi yetmemis size. Bu sizin kisisel tercihiniz. Sizde karsinizda her aninizi hediyelendircek birini hakediyosunuz, karsi tarafinizdaki kiside sevgililigini bi hediyeye terketmicek guvenilir birini hakediyor.

Son düzenleme:
Beklentileriniz farklı, bakış açılarınız farklı. Alacağı çiçeği bile siz söylüyorsunuz, adam belli ki böyle şeylerden hoşlanmıyor ya da istediğiniz mekanlara götürecek kadar maddi durumu iyi değil.
Bacım mekan dedigim göl başında piknik yahu öyle gözünde lüks bir restoran canlanmasın 😂 iki kamp sandalyesi atıp oturmalik bir yer cebinden çıkacak tek para gaz parası 😂

Canım ben bu sevgililer gününün tamamen kapitalist düzenin bir oyunu olduğunu düşünüyorum. Sen ailem çok dikkat ederdi diye bir söylemde bulunduğun için sana saygı duyuyorum. Karşı tarafın bundan haberi var mıydı peki? Belki maddi gücü yetmemiştir veya yemek onun için bir hediyedir bilemiyorum. Konuşarak çözülemeyecek bir şey değil gibi geldi.

Bacım mekan dedigim göl başında piknik yahu öyle gözünde lüks bir restoran canlanmasın 😂 iki kamp sandalyesi atıp oturmalik bir yer cebinden çıkacak tek para gaz parası 😂
Her şey para ile ilgili değil ki canım önemli olan huzur orada bir şeyler paylasabildiyseniz bu yetmeli bence 🌸

Ama mekan demişsiniz diğer açtığınız konuda, yani daha detaylı yazsaydınız ona göre cevap verirdim. Yine de sizden olmaz diyorum 🙂

Anliyorum. Ayrilmaniz iki tarafli win-win bir durum o zaman. Hani dogum gununuzu atlasa falan haklisiniz deger vermiyor derdimde sevgililer gunu ne zaman ayrilmak icin bir kriter oldu bilmiyorum. (Tabi karsi tarafin sizi rahatsiz eden baska bir tarafi olmama durumunda yorumluyorum) Yemege cikariyor olmasi yetmemis size. Bu sizin kisisel tercihiniz. Sizde karsinizda her aninizi hediyelendircek birini hakediyosunuz, karsi tarafinizdaki kiside sevgililigini bi hediyeye terketmicek guvenilir birini hakediyor.
Sadece bu değil ama mesele kokina çiçeği istemiştim agzimla istememe rağmen gelmedi aynı şekilde nergis çiçeği istemiştim o da gelmedi ben kendisine çıkıp biraz gezelim anı biriktirelim dediğimde ben gezmeyi sevmiyorum diyip evinde oturuyor yani bunlar bir kaçı

Hayır hiç hediye almadi üstelik kokina ve nergis çiçeği agzimla istememe rağmen gelmedi o çiçekler.

O zaman ayrilin mutsuz olacaksiniz. Ben de benim icin hic bisey dusunmeyen biriyle birlikte olmak istemem. Yok peynirin son dilimini bana birakti yok ben seviyorum diye zeytinin pahalisini aldi kafasiyla mutlu olacak biri degilim. 😄😄😄

Canım ben bu sevgililer gününün tamamen kapitalist düzenin bir oyunu olduğunu düşünüyorum. Sen ailem çok dikkat ederdi diye bir söylemde bulunduğun için sana saygı duyuyorum. Karşı tarafın bundan haberi var mıydı peki? Belki maddi gücü yetmemiştir veya yemek onun için bir hediyedir bilemiyorum. Konuşarak çözülemeyecek bir şey değil gibi geldi.
Bakin Temel sebep çok basit inan maddiyat değil bir tek evlerinin önündeki bahçeden kopardığı tek bir cicek bile yeter bana benim istediğim beni düşünmesi hani derler ya görünce sen aklima geldin sana getirdim bende fikri benim görmek istediğim bu

Anliyorum. Ayrilmaniz iki tarafli win-win bir durum o zaman. Hani dogum gununuzu atlasa falan haklisiniz deger vermiyor derdimde sevgililer gunu ne zaman ayrilmak icin bir kriter oldu bilmiyorum. (Tabi karsi tarafin sizi rahatsiz eden baska bir tarafi olmama durumuna gore yorumluyorum) Yemege cikariyor olmasi yetmemis size. Bu sizin kisisel tercihiniz. Sizde karsinizda her aninizi hediyelendircek birini hakediyosunuz, karsi tarafinizdaki kiside sevgililigini bi hediyeye terketmicek guvenilir birini hakediyor.
Bakin Temel sebep çok basit inan maddiyat değil bir tek evlerinin önündeki bahçeden kopardığı tek bir cicek bile yeter bana benim istediğim beni düşünmesi hani derler ya görünce sen aklima geldin sana getirdim bende fikri benim görmek istediğim bu

O zaman ayrilin mutsuz olacaksiniz. Ben de benim icin hic bisey dusunmeyen biriyle birlikte olmak istemem. Yok peynirin son dilimini bana birakti yok ben seviyorum diye zeytinin pahalisini aldi kafasiyla mutlu olacak biri degilim. 😄😄😄
İşte demek istediğim bu senin için aldım veya senin için yaptım demesi ilişkideki temel mutluluk sebebi aynı şekilde benimde ona bu şekilde davranıyor olmam karsilikli yani verilen değerler eşit olmalı

Back