- 25 Aralık 2014
- 5.669
- 4.736
- 118
babam kılıklı :)Biz evleneli 13 yıl oldu, eskiden benden önce eşim bana süpriz yapardı, şimdi evlilik yıldönümümüz ve doğumgünüm haricinde pek hevesli değil. Geçenlerde ağzını yoklamak istedim sevgililer günü de yaklaşıyor ne güzel dedim. Biz sevgili değiliz ki karı-kocayız sevgililer düşünsün o günü bak kızımız 11 yaşına geldi. Boyunca kızımız var ve sen hala sevgililer günü yaklaştı diyorsun dedi.
babam kılıklı :)
Ahhh ahhh evlendiğimiz ilk yıllardaki o romantik adam gitti yerine akşamları elinde kumandayla koltuğa yapışan bir öküz geldi sanki.[/QUOT
yıllar geçince erkekler böyle oluyor galiba :)
Ben hic hoslanmiyorum sevgililer gununden..
Bana hic ozel bir gun gelmiyor.
Amaaann, napcam ya.
Dürümcü ustalardan iki dürüm iki lahmacun söylerim, o da bana gelirken höşmerim getirir, oldu bitti.
Haha kendi icinde bile celismissinKatılıyorum fakat ya sevgili normalde sürpriz yapmayıp hediye almayan biriyse? Gerçi sırf almak içinde almamalı yaaa İki ucu b.klu değnek
Allahtan kork bacimm koca demet gule odun diyonEvlendik sevgililer günü filan kalmadı bizdeama eşimle sevgiliyken yaptıklarımdan bir tanesi söyleyeyim belki fikir olur başka arkadaşlarıma, kırmızı bir kalpli kutu içinde sütlü madlen çikolata yaptırdım çikolatanın ambalajlarında ikimizin resmini bastırmıştım, bunun yanında takvim yaptırdım her ay da ki yaprakta ikimizin olduğu resimleri bastırdım güzel bir hatıra olarak kalıyor şimdi evimin en güzel köşesinde duruyorlar :) çikolatalardan birer tane yedik diğerlerine kıyamadık hala kalpli kutunun içinde duruyorlar ambalajlarında çikilatalarım takvim de aynı şekilde eşime gelecek olursam her zaman olduğu gibi koca bir demet gül başka da bir şey olmadı odun ne yapayım
Haha kendi icinde bile celismissin
Ben sevgililer gununden hoslanmadigim icin o gun bir hediye almasa ses cikarmam..
Ama diger ozel gunlere cok onem veririm dogum gunu yildonumu fln..
Eger gercekten sigirin tekiyle cikiyosamve hic hediye almiyorsa cenemi cekmeyi goze alabilen cok cesaretli bir sevgilim varmis dicem yanii :)))
Bence benim durumumda skinti daha farkli..
Ya kiz sevgililer gununden hoslanmayipta erkek hoslaniyorsa
Adam dosese ask siirlerini guller dallar bocekler hediyeler bilmemneler ama kiz bulusma yerine dimdizlak gittiyseee
Allahtan kork bacimm koca demet gule odun diyon
Her zaman hayalimdir sooyyylee arkasina saklanabilecegim kadar koccaaannn demet gulleeeerr
Mantikli bende mi yemek sipariş etsemkibogurtlenkusu .!.:Amaaann, napcam ya.
Dürümcü ustalardan iki dürüm iki lahmacun söylerim, o da bana gelirken höşmerim getirir, oldu bitti.
PekiKonu en kisa zamanda ilgili bolume tasinacaktir bilginiz olsun..
Bizim tatlı kurabiyelerimizden deneyebilirsin ozaman =) hem ekonomik hemde çok romantik =)Aslinda sevgililer gunu banada hitap etmiyor ya...
Ben sirf para tuzagi olarak goruyorum..
onunda sevgililer gunune onem vermedigini dusunuyorum
bise yapmasam diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?