sevgililer günü hediyenizzz ??

babam kılıklı :)

Ben hic hoslanmiyorum sevgililer gununden..
Bana hic ozel bir gun gelmiyor.
Katılıyorum fakat ya sevgili normalde sürpriz yapmayıp hediye almayan biriyse? Gerçi sırf almak içinde almamalı yaaa İki ucu b.klu değnek

Ben de ne zamandır düşünüyorum ne alıcam diye.
Erkeklere hediye bulmak çok zor...

Ben hiç sevgililer günü hediyesi almadım kaç yıldır , ikimiz de bu günü saçma buluyoruz ama bu defa bu durumu dalgaya alıp komik bir şey almak ya da hazırlamak istiyorum , ama ne yapacağıma karar veremedim henüz yaaa

Evlendik sevgililer günü filan kalmadı bizde ama eşimle sevgiliyken yaptıklarımdan bir tanesi söyleyeyim belki fikir olur başka arkadaşlarıma, kırmızı bir kalpli kutu içinde sütlü madlen çikolata yaptırdım çikolatanın ambalajlarında ikimizin resmini bastırmıştım, bunun yanında takvim yaptırdım her ay da ki yaprakta ikimizin olduğu resimleri bastırdım güzel bir hatıra olarak kalıyor şimdi evimin en güzel köşesinde duruyorlar :) çikolatalardan birer tane yedik diğerlerine kıyamadık hala kalpli kutunun içinde duruyorlar ambalajlarında çikilatalarım takvim de aynı şekilde eşime gelecek olursam her zaman olduğu gibi koca bir demet gül başka da bir şey olmadı odun ne yapayım

Katılıyorum fakat ya sevgili normalde sürpriz yapmayıp hediye almayan biriyse? Gerçi sırf almak içinde almamalı yaaa İki ucu b.klu değnek
Haha kendi icinde bile celismissin

Ben sevgililer gununden hoslanmadigim icin o gun bir hediye almasa ses cikarmam..
Ama diger ozel gunlere cok onem veririm dogum gunu yildonumu fln..
Eger gercekten sigirin tekiyle cikiyosam ve hic hediye almiyorsa cenemi cekmeyi goze alabilen cok cesaretli bir sevgilim varmis dicem yanii :)))

Bence benim durumumda skinti daha farkli..
Ya kiz sevgililer gununden hoslanmayipta erkek hoslaniyorsa
Adam dosese ask siirlerini guller dallar bocekler hediyeler bilmemneler ama kiz bulusma yerine dimdizlak gittiyseee

Allahtan kork bacimm koca demet gule odun diyon
Her zaman hayalimdir sooyyylee arkasina saklanabilecegim kadar koccaaannn demet gulleeeerr

Ben ona yeterim ... deeerrrrmisimmm
Biz öyle sevgililer gununde , yilbasinda felan hediye almayiz. Ama 14 subat gunu evli olsaydik (nisan ayinda evleniyoruz insaAllah) ona evde güzel bir sofra hazirlardim ve kendim süslenirdim heralde ...

alemsin yaaa
senin durumun daha kötüymüş valla

bogurtlenkusu .!.:
Amaaann, napcam ya.
Dürümcü ustalardan iki dürüm iki lahmacun söylerim, o da bana gelirken höşmerim getirir, oldu bitti.
Mantikli bende mi yemek sipariş etsemki

HERKESE MERHABA,
BU SEVGİLİLER GÜNÜNDE SEVGİLİNİZİ ŞAŞIRTIN.
HEDİYELERE DÜNYA KADAR PARA HARCAMAYIN ARKADAŞLAR.ÖNEMLİ OLAN DÜŞÜNMEK ÖNEMLİ OLAN HATIRLANMAK. BUNUN İÇİN BU TATLI GÜNÜ TATLI GEÇİRİN DİYE BU ŞİRİN HEDİYELERİ SİZLER İÇİN HAZIRLADIMVE BİR KISMININ RESMİNİ EKLİYORUM. BİR İNCELEYİN İSTERSENİZ . İLGİLENEN OLURSA İLETİŞİME GEÇEBİLİR.
SEVGİLER...

Eklentiler

• S-39.png
    151,9 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_20150118_203140.jpg
    160,3 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_20150118_203923.jpg
    170,9 KB · Görüntüleme: 34
  • S-30.jpg
    35,6 KB · Görüntüleme: 41
Aslinda sevgililer gunu banada hitap etmiyor ya...
Ben sirf para tuzagi olarak goruyorum..
onunda sevgililer gunune onem vermedigini dusunuyorum
bise yapmasam diyorum

Aslinda sevgililer gunu banada hitap etmiyor ya...
Ben sirf para tuzagi olarak goruyorum..
onunda sevgililer gunune onem vermedigini dusunuyorum
bise yapmasam diyorum
Bizim tatlı kurabiyelerimizden deneyebilirsin ozaman =) hem ekonomik hemde çok romantik =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…