• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgililer günü hediyenizzz ??

Selam bayanlar . Sevgililer günü için özel ve anlamlı bir hediye önerim var sizlere. Kişiye özel kolaj tasarımlı kanvas tablo. Sevgilinizle birlikte çekildiğiniz en güzel fotolarınızı yolluyorsunuz istediğiniz büyüklükte basıyolar. Şahsen ben kocam için yaptırdım. Hatta arkadaşlarıma da yaptırmıştım. Özelden bilgi verebilirim isteyen olursa ;) Yaptırdığım resmi de gösterebilirim.

Merhaba kızlar bu biraz tatlı bir dert :KK16:malum sevgililer günü yaklaşmaktaa acaba neler yapiyorsunuz hazirliklariniz neler?? En önemlisi ve benim bi turlu karar veremedigim konu hediye o_O dusunuyorum dusunuyorum ama bulamiyorum .. Bundan oncesinde gömlek,kazak ve cuzdan kemer takimi almistim ..:KK36: sevgili kk uyeleri herkes sevdicegine kocişine ne alacak yazalim da fikirler olussun:KK48:
ben atkı ördüm. umarım beğenir tabi. manevi değeri olsun istedim. çok ta hediyeyi önemsemez zaten kendisi o yüzden rahatım. aynı zamandada sevgililer günü yıldönümüz. az mı oldu nasıl oldu bilmiyorum ama dediğim gibi kendisi böyle şeyleri umursamaz o yüzden rahatım :))

ben atkı ördüm. umarım beğenir tabi. manevi değeri olsun istedim. çok ta hediyeyi önemsemez zaten kendisi o yüzden rahatım. aynı zamandada sevgililer günü yıldönümüz. az mı oldu nasıl oldu bilmiyorum ama dediğim gibi kendisi böyle şeyleri umursamaz o yüzden rahatım :))
Evet manevi degeri yuksek bende bilseydim yapardim :)) ben hic bise yapmama karari aldim o önemsemiyor

Back