3 yildir saati bende dusunuyorumne kadar süredir berabersiniz ne ihtiyacı var yada hoşuna gider daha iyi bilirsin :) şık bir saat alabilirsin.
Biz evleneli 13 yıl oldu, eskiden benden önce eşim bana süpriz yapardı, şimdi evlilik yıldönümümüz ve doğumgünüm haricinde pek hevesli değil. Geçenlerde ağzını yoklamak istedim sevgililer günü de yaklaşıyor ne güzel dedim. Biz sevgili değiliz ki karı-kocayız sevgililer düşünsün o günü bak kızımız 11 yaşına geldi. Boyunca kızımız var ve sen hala sevgililer günü yaklaştı diyorsun dedi.
ben olsam ne yapardım ;
1) Eğer kocanız romantizmden hoşlanıyor ise giriş kapısından itibaren küçük notlar hazırlayıp onu bulunduğum yere getirirdim,güzel bir masa ,şık bir kıyafet ,güzel bir yemek hazırlardım,güzel bir şarap,güzel bir müzik ve mumlar...
2) Sabah o uyurken güzel bir kahvaltı hazırlar kahvaltı masasını daha önce olmadığı gibi süsler ,onu çağırır hediyesini verirdim,ceketine küçük notlar koyardım ,evden mutlu çıkar,iş yerinde yada yolda notları bulursa işe mutlu gider ...
3) Eğer sürprizlerden çok hoşlanıyorsa güzel bir video hazırlar ona atardım,belki birlikte çektirdiğimiz resimlerden bir slayt olup sonuna kendi sesimle güzel şeyler söyleyip videoyu bitirirdim ..(Ama lütfen güller,ve arabesk fon müziği olmasın :))
4) Hiçbir şey yapmamış gibi gözüküp yatak odasını şenlendirirdimKendime ennnnn seksisinden bir gecelik alıp ,finalde onu ne kadar sevdiğimi söylerdim ...Böylece hem ben mutlu olurdum ,hem o
5) Ben benimkine hiçbir zıkkım yapmıcamİmamın dediğini yapın gittiği yoldan gitmeyin ..
6) Aşkla kalın ,
7) Bekarlar üzülmeyin bu yolda bazen ayı çıkabülüüürrr,öküz çıkabilüüürr ,dua edin ,seneye sevgili ve eşle girin
Benimkide yani sevgilim bu sene geçelim dio ama ben öylesine ggeçirmek istemiyorum
Siz henüz sevgiliymişsiniz canım neden geçecekmişsiniz, bizimki artık 13 yılın verdiği rahatlıkla hareket ediyor. Ama sadece bu gün için geçerli. Hele bir doğumgünümü ya da evlilik yıldönümümüzü unutsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?