sevgililer günü hediyenizzz ??

lindse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2014
493
90
43
34
Merhaba kızlar bu biraz tatlı bir dert malum sevgililer günü yaklaşmaktaa acaba neler yapiyorsunuz hazirliklariniz neler?? En önemlisi ve benim bi turlu karar veremedigim konu hediye dusunuyorum dusunuyorum ama bulamiyorum .. Bundan oncesinde gömlek,kazak ve cuzdan kemer takimi almistim .. sevgili kk uyeleri herkes sevdicegine kocişine ne alacak yazalim da fikirler olussun

Bizimde ilk sevgililer gunumuz olacak :)
Bilmiyorumki aklima bisey gelmiyo

bizim ilk değil de ama aklımda da birşey yok aklında olanlar paylaşsa da fikir alışverişi olsaa

ne kadar süredir berabersiniz ne ihtiyacı var yada hoşuna gider daha iyi bilirsin :) şık bir saat alabilirsin.

bizimde ilk sevgililer günümüz olacak yılbaşı vs o tarz şeylerde hediyeleşmeden hoşlanmıyorum demiştim dogum günümde aldı bende ona aldım şimdi alsam mı almasam mı kararsızım açıkcasıııı

ben olsam ne yapardım ;
1) Eğer kocanız romantizmden hoşlanıyor ise giriş kapısından itibaren küçük notlar hazırlayıp onu bulunduğum yere getirirdim,güzel bir masa ,şık bir kıyafet ,güzel bir yemek hazırlardım,güzel bir şarap,güzel bir müzik ve mumlar...
2) Sabah o uyurken güzel bir kahvaltı hazırlar kahvaltı masasını daha önce olmadığı gibi süsler ,onu çağırır hediyesini verirdim,ceketine küçük notlar koyardım ,evden mutlu çıkar,iş yerinde yada yolda notları bulursa işe mutlu gider ...
3) Eğer sürprizlerden çok hoşlanıyorsa güzel bir video hazırlar ona atardım,belki birlikte çektirdiğimiz resimlerden bir slayt olup sonuna kendi sesimle güzel şeyler söyleyip videoyu bitirirdim ..(Ama lütfen güller,ve arabesk fon müziği olmasın :))
4) Hiçbir şey yapmamış gibi gözüküp yatak odasını şenlendirirdim Kendime ennnnn seksisinden bir gecelik alıp ,finalde onu ne kadar sevdiğimi söylerdim ...Böylece hem ben mutlu olurdum ,hem o
5) Ben benimkine hiçbir zıkkım yapmıcam İmamın dediğini yapın gittiği yoldan gitmeyin ..
6) Aşkla kalın ,
7) Bekarlar üzülmeyin bu yolda bazen ayı çıkabülüüürrr,öküz çıkabilüüürr ,dua edin ,seneye sevgili ve eşle girin

[Bizde="twixs, post: 38843691, member: 600806"]bizimde ilk sevgililer günümüz olacak yılbaşı vs o tarz şeylerde hediyeleşmeden hoşlanmıyorum demiştim dogum günümde aldı bende ona aldım şimdi alsam mı almasam mı kararsızım açıkcasıııı[/QUOTE]

Bizde dogum gunlerimizde hediyelesmedik gerci benimkide istemiyorum diyor maddi sıkıntilardan dolayi

Biz evleneli 13 yıl oldu, eskiden benden önce eşim bana süpriz yapardı, şimdi evlilik yıldönümümüz ve doğumgünüm haricinde pek hevesli değil. Geçenlerde ağzını yoklamak istedim sevgililer günü de yaklaşıyor ne güzel dedim. Biz sevgili değiliz ki karı-kocayız sevgililer düşünsün o günü bak kızımız 11 yaşına geldi. Boyunca kızımız var ve sen hala sevgililer günü yaklaştı diyorsun dedi.

[Oldukçagmaviselen, post: 38843976, member: 628632"]Saçlarıma bir fiyonk takıp al hediyen benim diyeceğim. Büyük ihtimalle iadesi olmuyor mu bunun ya diyecek o da [/QUOTE]

Oldukca guzelll :)

Benimkide yani sevgilim bu sene geçelim dio ama ben öylesine ggeçirmek istemiyorum

Hahayy çok tatli anlatmissin :))

Bir de biz yanyana olamayacagiz farklı sehirlerdeyiz yoksa bende basıma bi fiyonk takip en güzel hediye benim al derdim de şartlar iste

Ticaret gunu kutlu olsun hihi az kaldi Eger takim tutuyorsa tuttugu takimin birseyi olabilir..Kiyafet de olabilir.Aslinda hediye konusunda onun isine yarayacagi surekli kullanacagi bir sey olmasina dikkat ederdim

Benimkide yani sevgilim bu sene geçelim dio ama ben öylesine ggeçirmek istemiyorum

Siz henüz sevgiliymişsiniz canım neden geçecekmişsiniz, bizimki artık 13 yılın verdiği rahatlıkla hareket ediyor. Ama sadece bu gün için geçerli. Hele bir doğumgünümü ya da evlilik yıldönümümüzü unutsun.

[QUOTbilsen rgeonihti38844271, member: 598440"]Ticaret gunu kutlu olsun hihi az kaldi Eger takim tutuyorsa tuttugu takimin birseyi olabilir..Kiyafet de olabilir.Aslinda hediye konusunda onun isine yarayacagi surekli kullanacagi bir sey olmasina dikkat ederdim[/QUOTE]
İste bilsem neye ihtiyaci var ama bilmiyorum

Hic iste bence de sevgiliyken de evliykende gecilmemeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…