Sevgililer gunu hediyeniz ne???

yagmurcan88

♥♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥♥
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2014
49
6
Sevgililer günü için sevgilinize,esinize yada nisanliniza ne hediye aldiniz veya ne almayi dusunuyorsunuz paylaşmak isterseniz yazin babada bi fikir olur..

Ben ilginç bir şey buldum, onu deneyeceğim. bikutumutluluk.com dan bi kutu mutluluk satın aldım sevgilime. İçindekiler bana da sürpriz Bakalım neler olacak.

biz anlaştık hediye almıyoruz:) ve hatta sevgililer günü kutlaması da yapmayacağız
bence gereksiz açıkçası :)

biz de ikimiz de çulsuzuz bu ara yılbaşında tatlı tatlı yemenin çıkarmalarını yaşıyoruz

alamıcaz gibi bilemedim... ama ben alırsam o da almak zorunda hisseder parası olmaz üzülür diye almak istemiyorum :/

: 39288865, member: 343820"]biz anlaştık hediye almıyoruz:) ve hatta sevgililer günü kutlaması da yapmayacağız
bence gereksiz açıkçası :)[/QUOTE]
Evet ya bi yandan oyle ama ben hediye almayi ve hediye vermeyi cok seviyorum yani o hediye kutulari var ya cok hosuma gidiyor

Aslında hediyeden çok suprizler daha güzel olur dimi mesela supriz bir yemek şöyle hoş mumlu güllü bir masa da klasik ama hoş bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…