Sevgili yaninda yemek yiyememe

Malakmalakmalqk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2020
79
-28
Ben 4 ay oldu sevgilimdenyemek yerken utanıyorum daha doğrusu doğru düzgün yemedim bile olmuyor yapamıyorum yani bunu nasıl aşabilirim artık onLa bisey yapmak istemediği mi düşünüyor offf yarın buluscaz her yer kapalı arabada yiyelim dedi napcam

Karsısında yemek yiyemediginiz insanla ciddi de düsünmeyin bence.
Yarın obur gün farzı misal evlendiniz
Ayrı odalarda mı yiyeceksiniz?
Görgü kuralları dahilinde ve hatta bence en doğal halinizle yiyiverin ne olacak ki?

bende ilişkinin başlarında öyleydm utanırdım yiyemezdim bu bi çeşit psikolojik bsey elinde değil seni iyi anlıyorumm azda olsa yemeye bak sen zamanla alışırsın suan 10 yıldır birlikteyiz evliyiz tabi valla homili gırtlagım elimden alıcak artk o derece yiyorum😂😂

Ye ye olmaz bi şey hatta arada soslu bi şeyler taşır kenarlara temizlesin filan çok romantik olur bahaneyle aşarsın bunu. Evlenince adamı bırakıp iki adım ötede tuvalete gidiyosun. Tabi zamanla oluyor merak etme

Karşınızdaki insanı kendinizden üstün mü görüyorsunuz?

O da bir insan o da döke saça yiyecek o da sosları geldiğinde mm diyecektir :KK70:

Ciddi düşünmediğiniz insanlarla sevgili olmayın, sevgili olduğunuz insanlarla ise tüm samimiyetinizle yaşayın ki bu dünyada mutsuz ilişki olmasın.

Nezaket kurallarına herkesin yanında uymak lazım
O yüzden başkalarının yanında nasıl dikkat ediyorsanız o şekilde dikkat ederek yiyin
Samimiyetle yüz göz olmayı bazen karıştırıyor insanlar.
Benim eşim yanımda gaz çıkarsa kızarım.
Adap saygı denilen bir şey var.
Saygı en önce en yakınına olmalıdır
Kabalıktan daha itici bir şey yok

Bende bu durum ilk buluşmada olmuştu midem kitlenmiş gibi hiç bişeyi yiyemedim yutamadım ama ikinci buluşmada geçti bu 4 ay çok uzun süreymiş belki psikolojik bi sebep vardır altında sebebi için tek seans danışılabilir ben gitmiştim bi kere sorunu anlayınca çözümü de baya kolay oldu

Ben 4 ay oldu sevgilimdenyemek yerken utanıyorum daha doğrusu doğru düzgün yemedim bile olmuyor yapamıyorum yani bunu nasıl aşabilirim artık onLa bisey yapmak istemediği mi düşünüyor offf yarın buluscaz her yer kapalı arabada yiyelim dedi napcam
Tuhaf .
Gerçi benimkide tuhaftı hiç çekinmeden ilk buluşmada elimle patates uzatiyodum tabağına Eşimin😅😅😅 🤦🤦🤦

X