Sevgili ya da eşle ten uyumu

Akraba beni de biraz kasar muhtemelen. Ev arkadaşına falan alıştık artık, acımadan yapıştırırım da yengeli enişteli ev olmaz ya. Libido killer bir ortam. Gerçi çaktırmadan yapmaya çalışmanın da ayrı heyecanı vardır herhalde.

Ay benim bahsettiğim seksin çok iyi olmadığı eski sevgilim iş biter bitmez duşa koşuyordu. Her defasında da bana "sen de duşa gir" diyordu. Güzel abim ben yangından mal kaçırır gibi sevmiyorum, bi' sal beni, bi dinleneyim. Hayır diyorum, ya gir hadi diye ısrar ediyor. Neyse ki "duşa girecek kadar terletmedin sağol!!" demeden bitti. La havle ahsfh
İstersen o an duşa girersin istemezsen girmezsin bu kadar basit. Çocuk gibi üstelemesi tuhaf olmuş. Burda kayınpeder kaynana konusu açmıştı bir üye. Kayınpederi gençken de tarlada açık alanda eşiyle fanfini fon yapıyormuş. Hatta gelinin evine yatıya gelmişler kapı açıkken sevişmişler. O konuya baya yorum gelmişti.

Akraba beni de biraz kasar muhtemelen. Ev arkadaşına falan alıştık artık, acımadan yapıştırırım da yengeli enişteli ev olmaz ya. Libido killer bir ortam. Gerçi çaktırmadan yapmaya çalışmanın da ayrı heyecanı vardır herhalde.

Ay benim bahsettiğim seksin çok iyi olmadığı eski sevgilim iş biter bitmez duşa koşuyordu. Her defasında da bana "sen de duşa gir" diyordu. Güzel abim ben yangından mal kaçırır gibi sevmiyorum, bi' sal beni, bi dinleneyim. Hayır diyorum, ya gir hadi diye ısrar ediyor. Neyse ki "duşa girecek kadar terletmedin sağol!!" demeden bitti. La havle ahsfh
Yazdığın gibi çaktırmadan seks yapmaya çalışmak bence heyecanı, hazzı arttırabilir.

İstersen o an duşa girersin istemezsen girmezsin bu kadar basit. Çocuk gibi üstelemesi tuhaf olmuş. Burda kayınpeder kaynana konusu açmıştı bir üye. Kayınpederi gençken de tarlada açık alanda eşiyle fanfini fon yapıyormuş. Hatta gelinin evine yatıya gelmişler kapı açıkken sevişmişler. O konuya baya yorum gelmişti.
Açık hava, public falan güzeldir ya severiz ahshfs

Kalbim de kırılıyor bazen ne yalan söyliyim ama ben de kırıyorum. Arada toksikleşiyor ama bazen de çok çok iyi oluyor. Şiddet falan asla yok ama birbirimizi anlayamıyoruz çoğu zaman bu yüzden tartışma çıkıyor diye düşünüyorum 😬
İşte açık iletişim her zaman çok önemli. Birbirini anlamak için dinlese herkes, bir sorun kalmaz ortada

Ayyy yok o benlik değil ya. Ben cinselliğin baş başa kapalı alanda olmasını isterim. Hatta o meşhur konuyu atayım size özelden bir dk😄😄
Ayy o neyddi gızz. Yok o kadar değilim ben de ama ev dışı yerleri, açık havayı da severim.
Bir gün sağdan soldan ifşam düşecek diye korkuyorum inceden ahhsfh

Bizim misafirlik durumlarında olmuyor odalarda banyo olmayınca 1 hafta boş geçiyor bu bayram tatilinde eşim koltukda ben çocuklarla yer yatağında yattım evim evim güzel evim en güzeli
Ev gibisi yok dimi yaaa , o 1 hafta özlemle iyice hararetli olmuştur 🔥🔥🔥 bazen özlemek de güzel

Ahaha güzel şarkıdır ama benim tavrım daha ziyade şu:

Yok öyle uzaktan çapkın, inatçı gülüşler
Yerse benle kuytuya gel

Ahasfhh

(Hadi dinleyelim o zaman)

Gözler gizler niyetleri belkii
Gördüm seni, canın beni çektiii
Yok öyle uzaktan çapkın, inatçı gülüşler
Yerse benle kuytuya gellll 😜😎😉

Back
X