Arkadaşlar herkese iyi pazarlar öncelikle. Uzun zamandır kafamı kurcalayan bi konuyu paylaşmak istiyorum . Birkaç aydır bir ilişkim var gerçekten çok seviyorum yada öyle sanıyorum . Karşımdaki şahıs biraz çocuk ve gerçekten kötü zamanlarımızda oldu düşünmeden davranan bi tip. Ama pişman oldu hallettik tabi. Gelelim asıl konuya ben normalde hayatıma birini alınca dışarıdaki karşı cinse karşı tüm algılarımı kapatırıö bakmam bile içimden dahi gelmez ama bu sefer yıllardır tanıdıgım ama hiç düşünmediğim birine karşı birden bire ilgi duymaya başladım herşey bi anda oldu kalabalık bi ortama giriyoruz sevgilim ve ilgi duydugum cocuk aynı yerde oluyorlar ve ben nereye bakıcımı şaşırıyorum ilgim diğer baska taraga yöneliyor. İlk basta dış görünüş olarak etkilenmiştim olabilir dedim üstüne gitmedim ama zamanla elektrik almaya başladım rüyalarımda görmeye başladım e tabi bunlar olurken kendi sevgilime karşı istemsiz bir mesafem oluyor ona belli etmesemde. Kendimi çok kötü hissediyorum. Lütfen beni yargılamayın. Baskasımdan Etkilenmek herkesin basına gelebilir ben asla yolda buldugum ınsan icin yola cıktgım ınsanı bırakmıcam yanlış anlaşılmasın.o etkılendıgım kısı asla bırlıkte olmayı dusundugum bırı degıl normal sartlarda bıle.sevgilimide çok seviyorum hiç düsünemezdim bıle ayrılmayı.Sadece kendimi ve ilişkimi sorguluyorum. Gercekten sevsem bunlar olurmuydu? Ben asla boyle seyler yapmam yanı suana kadar kendimi böyle tanıdım . Birden başkasını düşünürken bulunca kendimi ilişkimde ya da bende eksiklikler mi var diye düşündüm bian. Yoksa sadece dönemlik bir kafa karışıklığımı? Siz ne dersiniz? Şimdiden teşekkür ederim