• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları Sevgili öğretmenler ve 2.sınıf velileri yardım lütfen.

yedisekiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2011
159
0
96
İstanbul
Herkese merhaba i.ö 2.sınıfa giden ikizlerim var 1.sınıftan beri öğretmenle ilgili sorunlarımız hiç bitmiyor..
Öğretmenimizi hiç bir şekilde memnun edemiyoruz hep vasat hep vasat...
Çocukların not ortalamaları 70-80-85.bir iki sınavdan 60 aldıklarıda oldu 90 aldıklarıda. ama genel durum 80-85.
SBS de 410-430
bu durumdaki çocuk gerçekten vasat mı sizce de bize kafayı yedirtecek artık, her okula gidişimizde aynı konuşmalar eh işte, çok iyi değil vs..
artık o kadar bunaldık ki çocuklarıda bunaltıyoruz.Yorumlarınızı paylaşırsanız çok sevinirim.

bence öğretmeni değiştirmeyiniz ,benim kardeşimin öğretmeni dediğiniz türdendi hiçbirşey beğenmiyor uyuz bi kadındı kardeşimde çok şikayet ederdi ama en başarılı öğrencilerde o kadından çıkardı eğer derslerini ii anlatıyorsa gerisini boşverin çocuklarınızın ders notlarıda iii bence bunun da sebebi öğretmeninin ii olması . EĞER DERSİ İİİ ANLATAMIYORSA KESİNLİKLE DEĞİŞTİRİN DERİM

Back