arkadaşlar yorumlarınız çok isabetli ço sağolun
öğretmenimiz her zaman yaptığı gibi bu tatil bitimindede 1 haftalık izin almış malesef hap aynı şeyi yapıyo bir hafta başka öğretmen gelicek sınıfımıza
oğlum bu gelen öğretmeni çok sevdi okula daha bi istekli gidiyo derste yaptıklarını daha bi hayacanlı anlatıyo keşke bu öğretmen kalsa hep diyorum ne güzel olurdu
artık diğer veliler nasılsa bende öyle olucam sınıf annesi yardımcısıyım sınıfa bir sürü şey yaptım hemde en sıkıntılı zamanlarımda herşeye koştum ilgilendim ama buraya kadar
artık sınıfa sadece oğlumla ilgili konular olduğunda çıkıcam
öğretmenle oğlum dışında aramızda başka konu olmucak artık
dahada dikkatli olucam dediğiniz gibi oğluma sorumluluk ver diye kaç kere söyledim güzel bi üslupla ama bir iki iyi oluyo sonra gene aynı demekki devamlı bu öğretmeni dürtmek gerekiyo
o kadar çok soğudumki öğretmenden zaten bir sürü sıkıntım var herşeyi bildiği halde böyle yaptığı için dahada çok soğuyorum öğretmenden
ama oğlum için konuşmak zorundayım tabiki sınır getirerek
çünkü yapıcak bişeyim yok öğretmenle konuşsam bidert konuşmasam bi dert
bide şimdi oğlumda tiroit çıktı dahada çok sıkılıyorum
bide tatilde o kadar çok ödev vermişki zaten yarısını yapmadı oğlum hastane olaylarımız olduğu için hemde çok fazla ödev vermiş birazda dinlenmesi gerekiyodu
çocuklara öğretmediği işlemediği konulardanda ders vermiş
anlamıyorum yaaa kendi öğretmediği konuları bizmi öğreticez
mesela ulama demiş bir şiir yazıcak ulamalı
yaa bu çocuklar ulamayı ne bilsin daha 4. sınıf ayrıca öğretmedinki bunun gibi bir sürü öğretmediği dersler
üst üste o kadar dersi araştırıp yapıp hangisini ezberlicekki bu çocuk
40 tane falan ödev yaptık yarısıda duruyo bide performans ödevi olucak not vericekmiş bu ödevlere !!!
bende bilemiyorum hem öğretmedi hem seviyelerinin üzerinde ve bunun gibi öğretmedii başka ödevlerde vermiş
zaten oğluma ben yardım ettim ödevlerde bazı ödevlerini çok fazla anlamadan yaptı
öğretmenin anlatma tekniği farklıdır ben oğluma bir öğretmen gibi hiç bilmediği bi konuyu anlatamamki
arkadaşlar yorumlarınız çok isabetli ço sağolun
öğretmenimiz her zaman yaptığı gibi bu tatil bitimindede 1 haftalık izin almış malesef hap aynı şeyi yapıyo bir hafta başka öğretmen gelicek sınıfımıza
oğlum bu gelen öğretmeni çok sevdi okula daha bi istekli gidiyo derste yaptıklarını daha bi hayacanlı anlatıyo keşke bu öğretmen kalsa hep diyorum ne güzel olurdu
artık diğer veliler nasılsa bende öyle olucam sınıf annesi yardımcısıyım sınıfa bir sürü şey yaptım hemde en sıkıntılı zamanlarımda herşeye koştum ilgilendim ama buraya kadar
artık sınıfa sadece oğlumla ilgili konular olduğunda çıkıcam
öğretmenle oğlum dışında aramızda başka konu olmucak artık
dahada dikkatli olucam dediğiniz gibi oğluma sorumluluk ver diye kaç kere söyledim güzel bi üslupla ama bir iki iyi oluyo sonra gene aynı demekki devamlı bu öğretmeni dürtmek gerekiyo
o kadar çok soğudumki öğretmenden zaten bir sürü sıkıntım var herşeyi bildiği halde böyle yaptığı için dahada çok soğuyorum öğretmenden
ama oğlum için konuşmak zorundayım tabiki sınır getirerek
çünkü yapıcak bişeyim yok öğretmenle konuşsam bidert konuşmasam bi dert
bide şimdi oğlumda tiroit çıktı dahada çok sıkılıyorum
bide tatilde o kadar çok ödev vermişki zaten yarısını yapmadı oğlum hastane olaylarımız olduğu için hemde çok fazla ödev vermiş birazda dinlenmesi gerekiyodu
çocuklara öğretmediği işlemediği konulardanda ders vermiş
anlamıyorum yaaa kendi öğretmediği konuları bizmi öğreticez
mesela ulama demiş bir şiir yazıcak ulamalı
yaa bu çocuklar ulamayı ne bilsin daha 4. sınıf ayrıca öğretmedinki bunun gibi bir sürü öğretmediği dersler
üst üste o kadar dersi araştırıp yapıp hangisini ezberlicekki bu çocuk
40 tane falan ödev yaptık yarısıda duruyo bide performans ödevi olucak not vericekmiş bu ödevlere !!!
Tabiki sizin sorununuz öğretmenle olduğu için öğretmenlere yükleniyorsunuz ancak bir parantez açarak şunu söylemek istiyorum. Özel hayatındaki problemleri işine yansıtan ve belkide en çok güler yüze ihtiyaç duyulan hastahanelerde doktor, hemşire,memur yok mu yada devlet dairelerinde sorunlarınıza çözüm aramak istediğiniz bunaldığınız anlarda azarlar tonda konuşan beş karış suatla sizi karşılayan memurlar müdürler şefler yok mu?
Lütfen sadece öğretmenler demeyin hangi işte çalışılıyorsa çalışılsın karşınızdaki insanlar güler yüzü ,anlayışı hak ediyor.Ama sonuçta çalışan herkesin birer robot değil insan olduğunuda unutmamalı.Onların da duyguları var. Onlarda üzülebilir.Onlarda kötü günler geçirebilir.Karşılıklı anlayışla her sorun aşılabilir.
Dikkatimi çekiyor çoğu kişi başına kötü bir olay geldimi falanca hastanedeki falanca doktor yada falanca hemşire diye bahsediyor.Yada falanca bankadaki hatta falanca şubesindeki falanca bay falanca bayan şöyle kötü böyle kötü deniliyor ancak söz konusu falanca şehirdeki falanca okuldaki falanca öğretmen kötü oldumu hiç öyle denmiyor.Söze öğretmenle başlayıp öğretmenler diye bitiriliyor.Bende bir öğretmenim ve öğretmen arkadaşlarımın tamamının bir kişinin adının yanında anılmasını istemiyorum.Her meslek grubunda iyi de vardır kötü de.İsimle , genelleme yapmadan söyleyelim söyliyeceklerimizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?