kızlar öğretmenle daha konuşmadım
durumu inceliyorum tüm öğrenciler şikayetçi değil bu durumdan özellikle kızlarda bu sorun daha yoğun bende acaba hemcins oldukları için kıskançlık yapıp durumu abartıyolarmı acaba diye düşünmeye başladım oğlumla bir kez daha konuştum evet o öğrenciye karşı biraz daha hassas ama çok abartılımı acaba konuşmam gerekiyomu tam karar veremöedim oğlumlada ilgileniyo gerektiğinde sorunumuz olduğunda konuşabiliyoruz benim oğlum biraz yaramaz ee tabiki öğretmenden tepki alıyo bu konuda ama o öğrenci çok uslu konuşmasını iyi biliyo vede dersleride düzgün bence öğretmenin bi art niyeti yok ama bazı davranışları öğrencilerin dikkatini çekiyo ben karneye kadar beklim biraz daha gözlemlim diyorum olmazsa sizinde dediğiniz gibi güzel bi dille düşüncemi b,paylaşırım öğretmenimizle
hiçbir öğretmenin böyle bir davranışı sergileyeceğini düşünmüyorum.bende öğretmenim veiler herzaman çocuklarının ve kendilerinin eksikliklerini,onları çalıştırmadıkları zaman öğretmene yüklemeye çalışıyolar.eğer sizde çocuğunuzu çalıştırsaydınız veya çocuğunuz çalışkan olsaydı böle bir prebleminiz olmayacaktı eminim..şimdiye kadar hep böyle gördüm ben velileri..benim her öğrencim aynıdır.hepsini severim..ama bazı veliler kendi eksikliklerini öğretmenlere yüklemeye çalışırlar.herzaman olmuştur bu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?