benim oğlum 4. sınıfa gidiyor
oğlum çok zeki anlatılanı hemen anlayan bir çocuk
fakat öğretmenimizin oğlumla ilgili sorunları var
derste verilenleri tam yazmıyo öğretmeni dinlemiyo ve yanındakiyle çok uğraşıyo
diyo
oğlumun yaklaşık 1 buçuk yıldır babası rahatsız olduğu için elimde olmadan ihmal ettim hastanede yattığımız günlerde halasında kalmak zorunda kaldı oğlum
bu sebeple biraz hassas bi dönem geçiriyoruz
öncesindede yaramazlıkları vardı ama ders dinlememe ödev yapmama gibi bi sorunumuz yoktu
şimdi benim sorunum şu sınıfımızda öğretmenimiz ayrımcılık yapıyo bir öğrenciyi ön planda tutuyo diğerlerine kötü davranıyo
sınıfta tahtaya yazıları öğretmen değil öğrenci yazıyo
ödevlere öğrenci bakıyo
çocuklara ödev yaptırıyo
mesela toplantı var o öğrenci toplantı var şu saatte diyo
çocuklara öğretmenmiş gibi kızabiliyo
çocukların bazıları öğretmenim diye sesleniyo
öğretmen ödevlere baksa kızım sana güveniyorum bakmama gerek yok zaten yapmışsındır ödevini diyo
kızım şu salaklara anlat şunları diyo
o öğrenci bunları yaparken
öğretmen ya sınıfta telefonla konuşuyo yada dışarı çıkıyo baya bi süre sonra geliyomuş
yoklamayıda öğrenci yapıyo
çocuk sınıfa girince montunu asmak için askı tarafındaki öğrenciler yarış yapıyomuş ben asim ben asim diye
yani bunun gibi bir sürü şey
bunları tabiki gözümle görmedim
arkadaşımın kızı bunları anlattı
oğlumda bu zamana kadar pek takmazdı bu durumu ama
şu son zamanlarda (kesinlikle o öğrenci hakkında evde konuşulmuyo yani benden herhangi bişey duymadı) oğlum yeni tanıdığı kişilere bile o kızdan nefret ettiğini söylüyo
birkaç kere duydum bu günde oğluma ders çalıştırması için liseli bi abi çağırdım eve ona bile o kızdan nefret ettiğini söylemiş
niye diye sorduğumdada
anne herşeyi o yapıyo o öğretmen değilki neden öğretmen bana hiç bişey yaptırmıyo neden beni seçmiyo diye üzüldüğünü söylüyo
şimdi sizce ne yapmam lazım
öğretmenimiz çok dik kafalı çok iyi öğretmen olduğunu onun eğitimine kimsenin karışamayacağını söylüyo geldiğinden beri
sizce öğretmenle konuşmalımıyım 2 kişinin konuşması bi işe yararmı
yoksa dahamı kötü olur konuşmak
protein çok iyi söylemişsin arkadaşım konuşmak sorun değil konuşurum konuşmayıda düşünüyorum öğretmenle diyaloğu iyi olan biriyim buna karşılık öğretmenimiz çok değişkenlik gösteren biri bu gün ak dediğine yarın kara diyebiliyo yani güvenmiyorum konuşursam öğretmen oğluma gıcık olurda daha çok sorun çıkarmı diye düşünüyorum inan böyle bi durum oğlumun psikolojisini derinden sarsar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?