Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ah canım, kıyamam. olsun sen ne kadar güzel olduğunu biliyosun başkalarının bilmesine gerek yok tatlımAllah mutluluğunuzu daim etsin .. hepsi çok güzel .. bende aykarda çekindim ama benimkilere acele ettiler sanırım çok beğenmedim :çok üzgünüm:
[Hadi bakalım cicişlerim, güzel yorumlarınızı bekliyorum:)
gerçi hepinizden Allah razı olsun, şu ana kadar hiç biriniz benim için üzücü yorumlar yapmadınıza.s.
*NOT* Eğer alıntı yapmazsanız çok sevinirim kızlar. bi süre sonra kaldıracağım çünkü
canım benim teşekkür ederim. herşeyimi yakından gördün. en doğru tespit senden çıkarWwaaooooww aşk kokan fotolar yayınlanmışşşşşş aklinialirimsmile
Benim cicim zaten güzel, bide gelin olunca dahada güzel oldu lülülülülülü damatta pek şık pozlara bittimm. Özellikle duvağınla tek çekindiğin süper çıkmış. Mutluluğunuz daim olsun bebişim zemuszemus
teşekkür ederim samimi yorumun için tatlım:1hug:studyo fotolarını pek begenmem ama aslıhanınkide seninkide cok dogal ya cok begendim bu arada cok saf guzel bir yuzun var mutluluklar
amin tatlım, teşekkür ederim a.s.tebrik ederim, maşallah çok duru bir güzelliğin var zaten çok güzel bir gelin olmuşsun
Allah mutluluğunuzu bozmasın daim etsin vereliniortak
hımmm, bilmiyordum. hatırlattığın için teşekkür ederim canım. bende silmem olur biter vereliniortakcanım çok güzelsin allah nazardan saklasın
http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/292771-resim-ekleme-kurallari-ilgili-uyari.html
hangi stüdyo burası çok güzel kareler bunlar ya
bizimkiler hiç böle değil =(
sağol canım
düğünde bursaya gidebiliriz resimler için
amin canım, cümlemizi inşallahgelinliğin sacın makyajın sen ...sizz diyelim (eniştede) çok güzel çıkmışsınız.Allah utandırmasın..MUTLULUKLAR..
amin canım, tşk ederimçok güzel görünüyorsunuz canım mutluluğunuz daim olsun
canım harika görünüyorsunuz... o kadar çok yakışmışsınız ki birbirinize,çok güzel masum bir yüzün var çok hoş bir gelin olmuşsun.fotoğraflarda gerçekten profosyonel. Bu arada eşlerimizin damatlığı aynı çok güzel bence çok aramıştık biz ama şık oldu.Ömür boyu mutlu,huzurlu,sağlıklı yıllar diliyorum.Bizde 1 yıl önce evlendik bugün düğün cd mi izledim yine :) Hayatımın en mutlu anları gerçekten.Herkese bu mutluluğu yaşamak nasip etsin..