• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SEVGİLİ' nin Stüdyo Fotoğrafları :)

sevgili

20.06.2010 / Yeni HaYaT
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2008
770
1
96
40
Bursa
64ce1a45.jpg

9eb5cac5.jpg

69faceee.jpg

d2dbe15b.jpg

cca12b83.jpg

41f0d4a2.jpg

ad7df8d4.jpg

6fb44c8a.jpg

b2a97faa.jpg

84408246.jpg

c4c30000.jpg

a21e8a2b.jpg

Hadi bakalım cicişlerim, güzel yorumlarınızı bekliyorum:)
gerçi hepinizden Allah razı olsun, şu ana kadar hiç biriniz benim için üzücü yorumlar yapmadınıza.s.

Son düzenleme:
ayyyy maşllah çok güzell olmuşsun fotolarda harikaa süpersiniz allah ağzınızın tadını bozmasın...

Allah mutluluğunuzu daim etsin .. hepsi çok güzel .. bende aykarda çekindim ama benimkilere acele ettiler sanırım çok beğenmedim :çok üzgünüm:

bebek gibi bir yüzün var canım çok tatlısın maşallah.fotolar çok güzel çıkmış e malum siz güzel olunca.eşinle birbirinize çok yakışmışsınız canım bir ömür boyu mutluluklar dilerim.

Allah mutluluğunuzu daim etsin .. hepsi çok güzel .. bende aykarda çekindim ama benimkilere acele ettiler sanırım çok beğenmedim :çok üzgünüm:
ah canım, kıyamam. olsun sen ne kadar güzel olduğunu biliyosun başkalarının bilmesine gerek yok tatlım;)

diğer tüm canlarım teşekkür ederim yorumlarınız için.

Wwaaooooww aşk kokan fotolar yayınlanmışşşşşş aklinialirimsmile
Benim cicim zaten güzel, bide gelin olunca dahada güzel oldu lülülülülülü damatta pek şık pozlara bittimm. Özellikle duvağınla tek çekindiğin süper çıkmış. Mutluluğunuz daim olsun bebişim zemuszemus

studyo fotolarını pek begenmem ama aslıhanınkide seninkide cok dogal ya cok begendim bu arada cok saf guzel bir yuzun var :nazar: mutluluklar

tebrik ederim, maşallah çok duru bir güzelliğin var zaten çok güzel bir gelin olmuşsun
Allah mutluluğunuzu bozmasın daim etsin vereliniortak

Wwaaooooww aşk kokan fotolar yayınlanmışşşşşş aklinialirimsmile
Benim cicim zaten güzel, bide gelin olunca dahada güzel oldu lülülülülülü damatta pek şık pozlara bittimm. Özellikle duvağınla tek çekindiğin süper çıkmış. Mutluluğunuz daim olsun bebişim zemuszemus
canım benim teşekkür ederim. herşeyimi yakından gördün. en doğru tespit senden çıkar;)

studyo fotolarını pek begenmem ama aslıhanınkide seninkide cok dogal ya cok begendim bu arada cok saf guzel bir yuzun var :nazar: mutluluklar
teşekkür ederim samimi yorumun için tatlım:1hug:

tebrik ederim, maşallah çok duru bir güzelliğin var zaten çok güzel bir gelin olmuşsun
Allah mutluluğunuzu bozmasın daim etsin vereliniortak
amin tatlım, teşekkür ederim a.s.

hımmm, bilmiyordum. hatırlattığın için teşekkür ederim canım. bende silmem olur biter vereliniortak

hangi stüdyo burası çok güzel kareler bunlar ya
bizimkiler hiç böle değil =(

sağol canım
düğünde bursaya gidebiliriz resimler için

sağol canım
düğünde bursaya gidebiliriz resimler için

kesinlikle tavsiye ediyorum tatlım. orda yasemin hanım ve ahmet bey var oranın sahibi ve evliler. eğer karar verirsen onların çekmesini iste. çok ilgili ve profosyoneller.

belki diğer stüdyolara göre fiyatı fazla gelebiliri ama o gelinlik, saç, baş, makyaj bir defaya mahsus. o günkü durumunuzu çok fazla aşmayacaksa değer;)

gelinliğin sacın makyajın sen ...sizz diyelim (eniştede) çok güzel çıkmışsınız.Allah utandırmasın..MUTLULUKLAR..

canım harika görünüyorsunuz... o kadar çok yakışmışsınız ki birbirinize,çok güzel masum bir yüzün var çok hoş bir gelin olmuşsun.fotoğraflarda gerçekten profosyonel. Bu arada eşlerimizin damatlığı aynı çok güzel bence çok aramıştık biz ama şık oldu.Ömür boyu mutlu,huzurlu,sağlıklı yıllar diliyorum.Bizde 1 yıl önce evlendik bugün düğün cd mi izledim yine :) Hayatımın en mutlu anları gerçekten.Herkese bu mutluluğu yaşamak nasip etsin..

canım harika görünüyorsunuz... o kadar çok yakışmışsınız ki birbirinize,çok güzel masum bir yüzün var çok hoş bir gelin olmuşsun.fotoğraflarda gerçekten profosyonel. Bu arada eşlerimizin damatlığı aynı çok güzel bence çok aramıştık biz ama şık oldu.Ömür boyu mutlu,huzurlu,sağlıklı yıllar diliyorum.Bizde 1 yıl önce evlendik bugün düğün cd mi izledim yine :) Hayatımın en mutlu anları gerçekten.Herkese bu mutluluğu yaşamak nasip etsin..

teşekkür ederim tatlım. bizde eşimin damatlık takımını çok önceden almıştık. %50 indirimdeydi kaçırmayalım dedik. sonrada bi baktık ki arkadaşıda eşimin düğünü için aynı takımı almış. napsak ne etsek derken bu gömlek çıktı karşımıza, en uygunuda buydu ve aldık. iyikide almışız. bencede çok değişik ve rahat bi gömlekti. kravati papyon,fular hiç bişi yoktu. sadece yakasında bi taş, kocişimde rahat etti gömleğiyle kaydirigubbakcemile3

Back